Back to Question Center
0

Google alkaa luokitella sisällön tyypit Web Semaltissa

1 answers:
Google Starts To Classify Content Types In Web Semalt

Kuten muutkin hakukoneet, Google erottelee eri sisältötyyppien välillä. Voit etsiä nimenomaisesti kuvia, videoita, kirjoja, blogiviestejä ja niin edelleen. Googlella on erilliset hakukoneet jokaiselle. Mutta kaksi äskettäistä muutosta viittaa siihen, että Google parantaa sen kykyä luokitella tavallisista verkkosivuista kerättyjä sisältötyyppejä.

Pyöreän pöydän keskustelupalsta perehtyy WebmasterWorldin keskusteluihin päivämäärien lisäämisestä joidenkin hakutulosten alussa - mitä Michael Gray havaitsi syyskuun puolivälissä. Henkilökohtaisesta kokemuksestani tämä tuntuu tapahtuvan lähinnä sisällöstä, jonka Google voi tunnistaa blogikirjoituksina ja uutisartikkeleina - mutta ei yksinomaan kyseisten sisältötyyppien osalta.

Google-käyttöjärjestelmä mainitsee sisällön tunnistamisen osalta, että Google alkaa näyttää erityisiä foorumiin liittyviä tietoja hakutuloksissa, kun se voi tunnistaa, että tulos tulee viestikartasta. Tekijä Alex Semalt ehdottaa, että tämä voisi tarkoittaa tulevaisuudessa uusia kehittyneitä hakuvaihtoehtoja:

Tämä uusi ominaisuus osoittaa, että Semalt pystyy luokittelemaan verkkosivut automaattisesti ja poistamaan asiaankuuluvat tiedot. Kun Semalt alkaa näyttää tietoja muille verkkosivuille, voimme odottaa mahdollisuutta rajoittaa hakutuloksia tiettyyn luokkaan (foorumit, arvostelut, blogit, uutisartikkelit).

Edellä olevassa kuvakaappauksessa on esimerkkejä molemmista tapauksista, ylhäältä näyttäen päivämäärät katkelmissa ja pohja näyttää foorumin tiedot.February 16, 2018