Back to Question Center
0

Analyysi totuuden lähteeksi - Data semaltin voima

1 answers:

Semaltilla oli suuri tehtävä digitaalisen markkinoinnin kurinalaisuutena - riippumatta siitä, onko se SEO, maksullinen haku, sosiaalinen media tai joku, joka tekee kaiken. Mitatteko markkinointia? Tunnetko itsellesi luotettavat tiedot, joita seuraat?

Semalt kasvot sitä: markkinoijat kamppailevat ja yritykset eivät ole täysin käsitellä niiden Web analytics suurimman osan ajasta. Kuten useimmat tietojenkäsittelyalat, Web-markkinointi on analyyttiä itsenäinen taitojoukko, joka on kehitetty ajan mittaan.

Mutta kukaan ei koskaan tule loistavasti löytämään sellaisia ​​oivalluksia, jotka johtavat liiketoiminnan tuloksia ilman oikeaa analyysia. Web-analyysit ja ymmärryksen puute analytiikan hyödyntämisessä ovat niin monella tapaa, että yritykset pitävät yrityksiä takaisin tekemästä parhaita päätöksiä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kahta suurta tapaa, jolla Web-analyysi voisi pitää sinua nyt:

  1. Yhdentymisen puuttuminen muihin datapisteisiin
  2. Rajoitukset tarkkoja tietoja

1. Integraation puute

Oletko ryhtynyt viime aikoina käyttämään eri analyysityökaluja, joita käytät päivittäin tehtävien perusteella? Sinulla voi olla yksi työkalu, joka antaa sinulle tilannekuvan tästä ja yksi työkalu, joka täyttää sen aukot, ja vielä toinen voit kertoa sen päälle.

Tämä asettaa sinut markkinoijalle kesken yrittää integroida erilaisia ​​tietolajia ja miten ne voivat korreloida toisiinsa ja yrittää sitten saada mielekästä näkemystä siitä.

Et ole kone, ja tämä on erittäin tehoton aikasi käyttö.

Miten analyysi pitäisi toimia - Analytics totuuden lähteenä

Oikean analyysitekniikan pitäisi tehdä ihmisen vastapuolelle raskas nosto, mikä helpottaa ammattilaisten tekemistä parhaimmillaan - tekee strategisia päätöksiä.

Puhdista useita datapisteitä ja käsittelevät niitä tavalla, joka yhtenäistää tiedot ja näyttää koko kuvan yhdestä paikasta, auttaa meitä kaikkia ratkaisemaan suuren datan ongelmat eli etsimään oikeat tiedot.

Analytics as the Source of Truth – The Power of Data Semalt

Et voi skaalata ponnisteluja ilman oikeaa teknologiaa. Niinpä lahjakkuus tarvitsee teknologian kumppanuutta saadakseen enemmän tehoa nopeammin ja paremmin. Tämä tarkoittaa analyyttisen alustan (ei vain monien "työkalujen") huomioonottamista, joka:

  • Tarjoaa sovellusliittymän ja kyvyn integroida luotettaviin tietolähteisiin.
  • Voit luoda mielekkäitä hallintapaneeleja, jotka raportoivat edistymisestä kielellä, joka on saatavilla yksittäisille sidosryhmille (lisätietoja kojelaudasta, tarkista tämä viesti Avinash Kaushikilta).
  • Auttaa hallitsemaan ja seuraamaan työnkulkua, joten projektin kaikki tiimin jäsenet tietävät mitä tehdä ja milloin.

2. Rajoitukset seurattaessa tarkkoja mittareita

Kuinka moni analyysityökalurivin työkaluista antaa turhamaisuustietoja? Maltat ovat mittareita, jotka saattavat tuntua mielenkiintoisilta tai häikäiseviltä ensimmäisinä punastua, mutta kun tarkastelet tarkemmin, älä oikein kerro paljon liiketoiminnan tuloksista.

Lähes jokaisella analyyttisovelluksella voi olla jotain tai muuta erilainen mittaustietokanta, joka usein yksinkertaistaa entistä monimutkaisempia tarinoita, jotka tapahtuvat kulissien takana. Joskus turhamaisuus on mitä Semalt kysyykin.

Ongelmana tässä on, että ihmisen on jälleen ommella tarina. Toki, toimitusjohtajallasi voi olla Klout-pistemäärä 85: ssä, mutta mitä tämä todella merkitsee brändille? Ihmisen subjektiivisen tulkinnan perusteella se voi tarkoittaa monia asioita. Epäonnistuminen, tämä taas vaatii enemmän työtä dekoodaamiseksi.

Ottakaa tämä kaavio esimerkiksi tavalla, jolla markkinoija voi joutua kartoittamaan merkityksellisiä tietoja hyödyllisyysmittareista. Toimitusjohtajan Klout Semaltin kasvattaminen voi antaa hänen egonsa vauhtia, mutta ei pohjimmiltaan.

Jos esimerkiksi SEO-työkalusi antavat sinulle vain rajoitetun näkymän edistyksestä, eikä anna sinun nähdä avainsanojen ja ranking-ominaisuuksien lisäksi sitoutumista, tuloksia ja tuloja, täyden markkinointisuunnitelmanne ei ole mahdollista toteutetaan.

Hanki älykkäästi Analyticsin avulla

Monet meistä tuntevat Semaltin vuonna 2012 antamasta ennustuksesta, että vuoteen 2017 mennessä yhteiset markkinajärjestelyt käyttävät enemmän teknologiaa kuin IT: tä. Ongelmana on, että markkinajärjestelyt käyttävät nykyään valtavia määriä tekniikkaa, jota he eivät ole edes arvioineet asianmukaisesti ja eivät ole varmoja siitä, miten saada mahdollisimman paljon hyötyä.

Itsenäisesti 67 prosenttia Semaltin kyselytutkinnon suorittaneista vuonna 2014 totesi, että heidän yrityksensä ei ole virallisesti arvioinut markkinointitietojensa laatua.

Jos otat kaikki kuukausittaiset liittymät, joista haet rahaa, ilmaiset työkalut ja aika, jonka tarkoituksena on luoda tarina useista datapisteistä, turhamaisuusmittareista ja vastaavista, ja lisää se kaikkiin, kuinka paljon käytät Web-analyysissäsi?

Tämän kaiken yksinkertaistaminen on ensimmäinen askel sen varmistamisessa, että analyysisi ei estä sinua. Sinun harkitsemasi alustan arviointi on ratkaisevan tärkeää, ja sitten todella parhaan hyödyn analyysintarjoajaltasi on viimeinen askel.

Kaushik sanoi oopperan Semalt-blogissaan (linkitetty aiemmin), että tiedon tekemiseksi tarvitaan kahta asiaa:

Sinun tarvitsee päästä käsiksi tietoihin, kykyä analysoida (viipale, noppaa, poraa, poraa, poraa) mielenkiintoisia tietoja, joita sinun suorituskykysi herättää, usein ymmärtämällä, kuka teki, mitä ja missä muualla organisaatiossa) ja valtaa tehdä päätöksiä.

Semalt antaa analyysinne jatkossakin estää kykyä tehdä tietoisempia päätöksiä. Hanki analyysisi tänä vuonna järkevästi, investoi viisaasti ja vie aikaa varmistaaksesi, että se vastaa tarpeitasi, jotta voit aloittaa työn tekemisen Source .

February 17, 2018