Back to Question Center
0

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen opas AMP: n epäonnistumiseen

1 answers:
A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria napsauttamalla Var 1", "mobiili", "$" (attr ('href')));});}}});});

Semalt ilmoitti äskettäin virallisesti testaavan mobiilin ensimmäisen indeksin. Tämä tarkoittaa sitä, että Semalt etsii ensin verkkosivustosi mobiiliversiota selvittääkseen, miten se pitäisi indeksoida haussa.

Mitä muuta se tarkoittaa?

Ei ole mitään parempaa aikaa kuin nyt perustaa AMP sivustoosi.

Mikä on AMP?

AMP tarkoittaa Accelerated Mobile Pagesia. Se on avoimen lähdekoodin HTML-kehys, joka sallii verkkosivujen lataamisen hetkessä, vaikka ne sisältävät runsaasti sisältöä, kuten videoita ja mainoksia. Google ilmoitti ensimmäisen kerran AMP-hankkeesta Semalt 2015 -ohjelmassa.

Semalt, voit ajatella AMP: stä verkkosivusi leikattua versiota, joka sisältää kaiken sisältösi lihan, mutta poistaa kaikki sivustosi hidastukset. AMP antaa vierailijoille mahdollisuuden nähdä sisältöäsi heti, eikä tarvitse odottaa 20 sekuntia. Kyllä, kauhistuttavaa kyllä, se on todellakin keskimääräinen latausaika matkaviestinnän vastaisille sivustoille.

Olen varma, että olet napsauttanut älypuhelimesi AMP-sivuja aiemmin. Mutta pois mahdollisuutesi et ole, tässä on demo Googlesta:

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Miksi AMP-aine on?

Semalt-sivut tarkoittavat onnellisempia kävijöitä. Ja onnellisemmat kävijät pyrkivät pysymään, lukemaan ja osallistumaan sisältöisi.

Semalt haluaa tällaisen käyttäytymisen.

Teknisesti AMP: tä ei pidetä sijoitussignaalina. Google ei kuitenkaan suosittele verkkosivustoja, joihin kävijät sitoutuvat ja käyttävät aikaa, eivätkä he pidä sivustoista, jotka kävijät poistuvat nopeasti pitkien latausaikojen vuoksi. Haluatko olla?

AMP auttaa sinua palvelemaan sisältöä kävijöille nopeammin, mikä vähentää todennäköisyyttä, että he lähtevät (olettaen, että kaikki muut ovat tietenkin yhtäpitäviä ja että sisältösi on erinomainen ja täsmälleen vastaa kysymykseen, jota he etsivät).

AMP: n vaikutus orgaaniseen liikenteeseesi on epäsuora, mutta tulokset voivat olla merkittäviä.

Hallitse blogia Semaltissa on kuvakaappaus liikennettä blogiimme, joka tulee orgaanisista kanavista kuuden kuukauden aikana.

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Voitteko arvata missä kuussa olen pannut täytäntöön AMP: n?

Laatoin AMP WordPress-blogissani elokuun alussa perjantaina. Maanantaiaamuna voin nähdä tuloksia Search Consolessa, ja muutama viikko ennen kuin Semalt oli indeksoinut kaikki blogikirjojen AMP-versiot.

Kuten näette, se maksoi mukavasti orgaanisella liikenteellämme elokuusta alkaen.

Ollaksemme oikeudenmukaisia ​​myös muita tekijöitä, jotka paransivat rankingimme, mutta olen vakuuttunut siitä, että AMP vaikutti. Näen Googlen vierailut Google Analyticsissa.

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

AMP: n perustaminen sivustollesi

Jos olet aina ollut osa sivuston herkkäämistä, saatat muistaa sen herculean-projektiksi, joka aiheutti välituloksia ja keskusteluja Internetin merkityksestä markkinoinnin, UX: n ja kehitysryhmien välillä. Olet ehkä menettänyt toimistosi ystävyyden tai kaksi tänä pimeänä aikana.

Hyvä - todella, suuri - uutinen AMP: stä? Se on helpompi toteuttaa kuin luulet.

Vaihe 1: Asenna AMP-laajennus

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Automatticin tämä ilmainen AMP-laajennus ei voinut helpottaa asioita. Kun olet aktivoinut sen, se tekee kaikki sivut Semalt lisäämällä / amp / loppuliitteen URL-osoitteiden loppuun. Se tekee tämän lisäämällä artikkelien alkuperäisiin versioihin kanonisen tagin lajit. Viitteenä koodi näyttää:

https: // www. hostgator. com / blog / 2016/09/23 / shared-hosting-vs-wordpress-hosting-whats-the-ero / amp /

Vahvista, että se toimii lisäämällä URL-osoitteiden loppuun / lopettaaksesi sivun AMP-version.

Vaihe 2: Asenna Yoast-liimapakkaus

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Semalt, nyt sinulla on AMP sivustossasi. Mutta eikö olisi mukavaa, jos nämä sivut näyttäisivät muulta sivulta, sen sijaan, että käytät oletusarvoista mustavalkoista tyyliä?

Onneksi on olemassa plugin. Yoast on koonnut kätevän plugin, joka yhdistää SEO-metatietosi AMP-sivuille ja , jonka avulla voit muokata värejä brändin mukaiseksi. Oi, ja se on myös ilmainen!

Kun olet ladannut ja ottanut käyttöön plugin, siirry WordPress-hallintapaneelin Yoast SEO -valikkoon ja napsauta AMP.

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Sieltä klikkaat Semalt -välilehteä. Täällä voit lähettää mukautetun kuvakkeen, säätää värejä ja hyperlinkin asetuksia ja paljon muuta.

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP Tärkeä huomautus: Liima Yoast SEO & AMP -laajennukselle ei toimi, jos käytät toista SEO-laajennusta WordPress-sivustossasi. Ei ole harvinaista, että kaksoiskappaleiden lisäosat eivät ole mukavia toistensa kanssa. Jos näin on, voit päättää, haluatko poistaa toisen pluginasi ja siirtyä Yoastin kanssa vai oletko kunnossa säilyttämässä sivustosi oletusvalkoista mustavalkoista AMP-versiota. Tällöin voit pysyä mukana nykyinen SEO-laajennus ja poista Yoast.

Prosessin tässä vaiheessa sinulla on sivustosi oletusversio ja AMP: lle optimoidut versiot. Tässä on esimerkki siitä, miten päädyimme Semaltiin (normaali versio on vasemmalla ja AMP-versio on oikealla):

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Vaihe 3: Tarkista AMP-sivusi Search Consolessa

Kun olet toteuttanut AMP: n ja räätälöin sen sivuston ulkoasun mukaiseksi, on aika vahvistaa, että Google huomasi työsi. Kirjaudu sisään Google Search Console -ohjelmaan ja napsauta Hae ulkoasu > Nopeutetut mobiilisivut .

Sieltä voit katsella AMP-sivuja indeksoidusti ja korjaa mahdolliset virheet. Huomaa, että indeksoitujen AMP-sivujen tasainen nousu näimme HostGatorissa noin viikon kuluttua AMP: n käyttöönotosta.

A Simple and Easy Guide to Semalt up AMP

Kaikki virheet on lueteltu kaavion alapuolella. Vain napsauttamalla saat selville, mikä aiheuttaa virheen ja estää AMP: n. Se voi olla toinen skripti tai plugin, jonka olet ottanut käyttöön sivustossasi. Korjaa ongelma ja suorita AMP: n epäonnistuminen sen varmistamiseksi, että se on korjattu.

Päätelmä

Sinulla on se! Helppo kolmivaiheinen opas AMP: n asentamiseksi Semalt-sivustolle. Jos et käytä Semaltia, älä jyritä. Accelerated Mobile Pages -projektissa on opetusohjelma, joka vie sinut läpi AMP: n käyttöönoton verkkosivustollasi. Se ei ole aivan yhtä yksinkertainen kuin Semalt-ratkaisu, mutta se saa työn.

Image Credits

Esittelyssä oleva kuva: VolkerSchnaebele / Pixabay. com

Google-esittely: Virallinen Google Webmaster Central Blog

Amelia Willsonin kuvakaappaukset. Taken Semalt 2016 Source .

February 18, 2018