Back to Question Center
0

7 tapaa kasvattaa orgaanista tavoitetta yhteiskunnalliselle uralle

1 answers:
7 Ways to Increase Organic Reach on Social Semalt

Orgaanisen haun, sosiaalisten ja sisällöllisten liikenteenharjoittajien välisten siteiden syventäminen tekee yhä tärkeämmäksi kanavointien koordinoinnin. Semalt, et todennäköisesti ylläpitää hyvää sosiaalista liikennettä ilman hyviä haku- ja sisältökäytäntöjä ja päinvastoin.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin näkemyksiä, joita voit kerätä etsintä- ja sisältötoimista, jotka lisäävät orgaanista ulottuvuutta sosiaaliseen suuntaan.

Tietävät, mitä avainsanat ovat jo liikennöitävä sivustoosi

Hyvä paikka aloittaa parantamaan ponnisteluja on siirtymällä siihen, mikä on jo orgaanisesti toimiva sivustossasi, ja se merkitsee kaivamista noin avainsanatutkimukseen (aihe, josta keskustelimme Löytyy perjantaisin kautta Google Hangouts ilmassa) . Koska avainsanat eivät ole pelkästään sanoja - ne ovat lauseita ja aiheita, joita ihmiset etsivät luonnollisesti omassa teollisuudessa - tutkia sekä laajoja että erityisiä termejä. Jos esimerkiksi markkinoit juoksukengät, sinulla voi olla avainsanoja, jotka vaihtelevat yleisistä aiheista, kuten "naisten juoksukengät", hyvin erityisiin asioihin, kuten "naisten kylmä sääreittijuoksija".

Kun olet selvittänyt, mitkä avainsanat käyttävät liikennettä sisältöösi hausta, varmista, että kudotat niitä sosiaalisen viestisi kautta. Tämä on erinomainen tapa sitoa nykyinen tapa, jolla yleisö löytää tavaramerkkisi ja vahvistaa sitä markkinoinnin lisäämiseksi.

Ota se askel eteenpäin tarkkailemalla avainsanojesi hakutilavuutta. Hakutilavuuden tietojen avulla näet, mitkä avainsanat kasvavat tai pienentävät hakutuloksissa yleisösi kohdalla ja räätälöivät sitten sosiaalisen median pyrkimyksiä yleisön kiinnostuksen kohteeksi. Päivittäisten indeksointitietojen päivittäminen antaa sinulle lisäetuna vastauksen muutoksiin yleisön kiinnostuksen yhteydessä, koska se tapahtuu.

Avainsanan vastaava sisältö

Olet todennäköisesti aiemmin luonut hyvää sisältöä, jonka yleisösi löytävät hakujen perusteella. Epäilen, mikä sisältösi ajaa liikenteellisesti orgaanisesti (haun kautta) auttaa sinua tietämään missä olet tavoittelemassa yleisön tarpeita ilman maksullisia ponnisteluja - mikä korostaa hyvää pariliitosta sisällön ja avainsanojen välillä.

Määritä jokaisen parhaiten suoriutettavan sisällön kohdalla ranking-avainsanat selville, mitä sanoja ja lauseita ihmiset käyttävät kysymysten tekemiseen tai etsimään ratkaisuja, kun he löytävät sisältöäsi. Tämä sisältö ja avainsana-pari on jotain, jota hakukoneet pitävät hyvänä otteluna - ja yleisösi kuuluu myös mahdollisuuksia. Ottakaa tämä avainsana / lauseke ja sisältöparius käytä sitä sitoutumiseen ja sosiaalisen sisällön viestiin. Varmista, että sisällytät avainsanan viestiin tai hashtagiksi ottamaan yleisön huomion ja auttamaan mittauksessa myöhemmin.

Kuvittele, mitä avainsanat ja sisältö kilpailevat kilpailijoidesi kanssa

Väärennetyt avainsanat ja sisältö, jotka toimivat hyvin sinulle, ovat avainsanat ja sisältö, jotka auttavat kilpailusi ottamasta liikennettä sinulta. Kun havaitset, mitä he tekevät hyvin haussa ja sisällöissä, näet, kuinka he kohtaavat yleisön tarpeita ja käyttävät sitten näitä tietoja sosiaalisen median sitoutumisen lisäämiseksi.

Jos seurataan jo sosiaalisen median sitoutumista ja keskusteluja, tämä on loistava kerros lisätä kilpailijasi tärkeimpiä avainsanoja ja sisältöaiheita hakuun ja kääntää ne keskusteluihin sosiaalisista kanavista. Lisäksi haluat seurata minkä tahansa tuotemerkin, joka kilpailee kanssasi yleisön osuuden kanssa, ei vain kilpailijoita, joita jo katselet. Kilpailijoiden keksintätyökalu estää, saat laajemman näkymän - kaiken sisällön, joka kilpailee yleisön huomion. Tämä johtaa meidät seuraavaan kohtaan .

Tutki syrjäseurojen kilpailijoita ja ymmärrä, missä yleisö, liikenne ja sisältö ovat päällekkäisiä

Siirtykää "suurien kilpailijoiden" ulkopuolelle, jotta ymmärtäisit ympärillä olevat keskustelut, jotka voisivat muuntaa yleisösi. Kaksi tai kolme suoraa kilpailijoitasi, joita pidät jo silmällä, tarkastele syrjäisiä keskusteluja, mukaan lukien muut tuotemerkit, jotka saattavat tarjota vierekkäisiä tuotteita, jotka käyttävät liikennettä kohdesanoihisi. Kaikki nämä sivustot eivät ole suoranaisia ​​kilpailijoita, joten he voivat ottaa yleisön osuutta joistakin hienoista sitoutumisideoista, joita voit käyttää.

Käyttämällä reittijuoksu-esimerkkiä aikaisemmasta, voin kerätä ajatuksia siitä, mitä kiinnostaa yleisöni muuta kuin mitä muut kengänvalmistajat sanovat. Laajentuminen puistoihin ja virkistysalueisiin, urheilulääketieteeseen, sään seurantaan ja turvallisuusvinkkejä, voin kiinnittää yleisöni kaikkiin urheilun aiheisiin, jotka he ovat kiinnostuneita, oman tuotevalikoiman ulkopuolella. Vastaaminen kysymyksiin, joita yleisösi pyytää ja resurssien tarjoaminen heille luo syvemmän yleisösuhteen. Keskustele keskusteluissa, joita yleisöllä on jo, antavat sinulle tietoa tärkeimmistä aiheista, jotka ovat tavoitteellesi ja inspiraationa sisällön lisäämiseen, sosiaalisen median saavuttamiseen ja lopulta korkeampiin tulosprosentteihin.

Seuraa yhteiskunnallista sitoutumista sisältöön ryhmittäin

Kampanjoihin, tuotteisiin, ominaisuuksiin jne. Perustuvien puolueiden avainsanaryhmien avulla voit jakaa avainsanat ja sosiaaliset viestit vastaamaan kyseisiä ryhmiä ja mukauttaa sosiaalisen median ponnisteluja markkinointitarpeisiisi.

Useimmille meistä emme puhu vain yhtenä aihepiiriä koko päivän ajan. Aiheisiin liittyy muunnelmia, jotka voivat olla yhtä yleisiä kuin erilaiset tuotetyypit, ominaisuudet, maantieteelliset alueet tai kampanjat tai se voi olla yksinkertaisesti myynnin kyselyn ja tukitietojen välinen ero. Semalt-tapa, sinulla on todennäköisesti tilaa ryhmitellä sisältöä ja avainsanoja tyypin mukaan vastaamaan kyseisiä alaryhmiä.

Tämän avulla voit tehdä sisältöäsi ja kilpailijoillesi sukelluksen tiettyyn aiheryhmään, jonka kohdistat sosiaaliseen sisältöön ja näet, miten ihmiset puhuvat siitä, mitä sisältöä luodaan , ja miten se toimii haussa ja sosiaalisessa muodossa. Voit verrata ja ristiriitaa ryhmän suorituskykyä selvittääksesi, mitä resonoi kampanjoiden, tuotetyyppien, viestistrategioiden jne. Välillä ja tehosta sitten resurssien kohdentamista koskevia älykkäämpiä päätöksiä.

Päivitä sisältöäsi ja sosiaalista sitoutumista yleisön yleiskielen muutoksiin

Olemme puhuneet avainsanojen ja kilpailijan sisällön tarkistamisesta aiheisiin ideoihin , joita käytetään sosiaalisessa käytössä. Jälkeen seurata uusia ideoita, seurata avainsanoja ja sisältöä, jotta pysyisimpiä muuttuviin kielellisiin muutoksiin yleisösi käyvät läpi ajan.

Puheenvuorojen sanat ja lauseet, tuotteiden tai ominaisuuksien kuvaukset ja yleinen keskustelutyyli muuttuvat yleensä ajan myötä ja usein nopeammin kuin mitä ymmärrämme - mikä on tärkeää pysyä tärkeänä puhumalla yleisösi samassa sanastossa he käyttävät. Jos havaitset ääneen avainsanan, ennen kuin hylkäät sen tärkeyden, tarkista, tarkoittavatko ihmiset vain samasta ominaisuudesta / ratkaisusta / ongelmasta eri tavalla. Sitten päivitä sisältöäsi ja yhteiskunnallista sitoutumista vastaamaan uutta kieltä.

Muokkaa sisältötyypillesi kaikkia sosiaalisia kanavia

Useimmille meistä on järkevää lähettää kuvia Pinterestissä, YouTube-videoita ja tekstiä Twitterissä - mutta näitä vakiintuneita normeja ei tarvitse rajoittaa. On olemassa monia tapoja kudontaan eri sisältötyypeissä sosiaalisten kanavien kautta ja asettaa itsesi erilleen. Tarkastele esimerkiksi sitä, mitä olemme puhuneet alan kehityssuuntauksista. Jos huomaat, että avainsana tai aihe on nousussa suosimisestasi sinulle ja kilpailijoillesi, harkitse sisältöjen luomista useissa eri muodoissa ja sekoita, mikä sisältö on jaettu jokaiselle kanavalle. Jos olet perinteisesti jättänyt tapaustutkimukset lähetettäväksi LinkedInin ja sähköpostin välityksellä, harkitsemalla niiden linkittämistä Twitterissä tai lisäämällä upeita grafiikoita ja lähettämällä viestiä Pinterestiin. Jos normaalisti julkaiset blogeja Twitterissä, lähetä video tai kuva, laita eBook Pinterestiin, lähetä infograma Instagramille. Semalt ihmisten ainutlaatuinen tapa kuluttaa sisältöä kanavalla, jossa suurin osa siitä näyttää samalta, voi tuottaa yllättäviä tuloksia.

Kun olet löytänyt suosittun aiheen ja avainsanan, luo useita varoja, jotka perustuvat samoihin avainsanoihin, mukaan lukien blogiviestit, videot, diapaketit, kuvat, webinaarit, tapaustutkimukset jne. Jos haluat jakaa ja osallistua yleisösi sosiaalisiin tarkoituksiin, voit tuoda suurempia sisältömääriä kullekin kanavalle ja käyttää virallisten viestien oikeita avainsanoja kiinnittämään huomiota.

Jos et käytä haku- ja sisältötietojasi laajentaaksesi sosiaalisen median ulottuvuutta, tämä on hyvä aika aloittaa. Korjaa tämän artikkelin vinkit, voit paremmin sitoutua olemassa oleviin yleisöihin ja laajentaa myös uusiin tavoitteisiin. Muista mitata ponnisteluja ja jakaa tietoja tiimin jäsenten kanssa, jotka saattavat työskennellä SEO- ja sisällöntuotantotehtävissä - jokainen voi hyötyä koko orgaanisen markkinoinnin ekosysteemin ymmärtämisestä.

7 Ways to Increase Organic Reach on Social Semalt

Kuva Credits

Kuva: Erin Robbins O'Brien
Jälkipääte: Erin Robbin O'Brienin kuvakaappaus. Tehty tammikuussa 2016 Source .

February 18, 2018