Back to Question Center
0

Mistä saada käänteisiä infografialta?

1 answers:

Nykyään infographics pitää yhä enemmän suosio. Itse asiassa näihin silmiinpistäviin kuviin, jotka sisältävät hyödyllistä tietoa, arvioidaan olevan 30 kertaa todennäköisempää "digestoida" lukija, eikä jokapäiväisiä selkeitä tekstiä kirjoituksia. Siksi kysymys - mistä saada käänteisiä infographics - on täysin järkevä. Kyllä, se on totta, infographics voi tuottaa hyviä tuloksia online-liiketoimintaa. Kaikki, mitä sinun tarvitsee näyttää vakuuttavammin, on luoda kohtuullinen yhdistelmä arvokkaita tietoja ja visuaalista sisältöä - sekä visuaalisesti houkuttelevaa että antaa mielenkiintoisia ja jännittäviä tietoja oikeasta aiheesta oikealle yleisölle. Mikä parasta - kun sinulla on joukko hyviä ja vakuuttavia infografisia tietoja, sisältöäsi pidetään tervetulleena virustartuntaan. Tällä tavoin hyvät infographics -ohjelmat ovat melko hienoja HQ-käänteisiä tuottavia potentiaaleja ja parantavat samalla verkkosivustosi tai blogisi edistymistä SEO-mittakaavassa. Joten, mistä saada käänteisiä infographics? Ennen kuin näytän sinulle listan esillä olevista lähteistä, aloitetaan muutamia perusmääritelmiä. Mitkä ovat ihanteelliset infographics? Tässä on kolme pääelementtiä, jotka tekevät jokaisesta hyvältä - hämmästyttävän suunnittelun, edistämisen ja ulottuvuuden sekä hyvin tutkimuksen tilastot.

  1. Suunnittelu on ilmeisesti ensimmäinen asia, jota kaikki infografiat tarvitsevat. Kaikki, mitä sinun tarvitsee mennä viruksen kanssa infographics on ottaa heidät visuaalisesti-houkutteleva ja kosketettu ammatillinen muotoilu.
  1. Edistäminen ja ulottuvuus ovat yhtä tärkeitä infographics kuin hämmästyttävä suunnittelu ja niiden todellinen arvo toimittamat hyvin tutkittuja tilastoja. Koska infografiaa ei ole edistetty oikealla tavalla (ts. e. , oikealla mediamainonnalla ja esimerkiksi sähköpostin kautta), loput pyrkimyksistä tulevat olemaan melkein hyödyttömiä, varmasti.
  1. Hyvin tutkittujen tilastojen mukaan jokaisella hyvillä infografialla on oltava joitain arvokkaita tietoja, kuten mielenkiintoisia tilastoja, harvinaisia ​​tosiasioita tietystä aiheesta, hieno visuaalinen näkemys tai jotain sellaista kuin pakottavia laskentataulukoita tai kaavioita.

Ja tässä, mistä käännökset infografiasta löytyvät - alla on luettelo neljästä suosituimmasta online-kehyksestä, joiden avulla voit suunnitella ensimmäisen:

  • Piktochart on helppo -työkalun avulla luodaan HQ infographics laadukkaita käänteisiä. Tee kaikki infografiasi viruksilta helposti. Sinun tarvitsee vain investoida jonkin aikaa luomaan vakuuttava infograaali, joka sanoisi "tervetuloa" jakamiseen. Piktochartin ilmainen suunnitelma antaa lyhyen joukon kunnollisia suunnitteluratkaisuja, joten jos olet valmis ja valmis työskentelemään enemmän laadukkaiden infographics -laitteiden parissa - kannattaa paremmin maksaa maksullista tilausta siellä.
  • Canva on toinen hyvä lähde, joka voi auttaa sinua käyttämään vapaita infografisia suunnittelumalleja. Ja ne ovat hienoja! Hyödynnä ammattimaisesti viritettyjä infographics tuottaa vielä enemmän käänteisiä, johtaa, osakkeita ja seuraa.

  • Venngage Infographics on helpoin infografinen työkalu, jonka voit kuvitella. Suunnittele erinomainen valinta yli viidensadan ammattilaistason suunnitteluratkaisuista - vain muutamalla napsautuksella.
  • Fiverr on viimeinen esillä oleva vaihtoehto niille, jotka etsivät, mistä käännöksistä saadaan infografisia tietoja. Fiverrista tulee paras ratkaisu, jos haluat saada infografiasuunnitelmasi ulkoistetuksi - alkaen 5: stä taalaa laadukkaasta infografiasta, joka on tehty erityisesti verkkosivustollesi tai blogistasi Source .
December 22, 2017