Back to Question Center
0

Mitkä ovat mahdolliset keinot saada korkeita PR-tekijöitä?

1 answers:

Tämä artikkeli on suunniteltu erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan korkeita PR-tekstejä verkkosivuilleen. Verkkosivuston omistajat, jotka aloittivat liiketoiminnan kehittämisen verkossa, viittaavat yleensä sellaisiin linkin rakentamiseen käytettäviin menetelmiin kuin hakemiston jättäminen, yksityiset blogiverkot, vierasviestit ja muut. Nämä lähteet auttavat epäilemättä palauttamaan sivustosi.

Tällä hetkellä linkkien luominen vierasviestien ja kommenttien kautta voi myös olla monimutkaista, koska useimmat näistä lähteistä toteuttavat nofollow -signaaleja tuleville linkkeille, jotka eivät edistä hakukoneoptimointia.

pr backlinks

Tässä artikkelissa keskustelemme ero nofollow ja dofollow linkki rakennustekniikoita ja miten ne voivat vaikuttaa SEO. Lisäksi keskustelemme PR-linkkien arvosta ja niiden vaikutuksesta verkkosivujen sijoituspaikkaan.

DoFollow-käänteisiä etuja

Dofve-käänteisiä ovat vain sellaiset saapuvat linkit, jotka ovat tärkeitä korkean tason saavuttamiseksi hakutuloksissa. Korkea PR dofollow backlinks auttaa parantamaan sivuston verkkotunnuksen viranomaista, PageRankia ja lisäämään brändin tuntemusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

On yksi asia, sinun kannattaa harkita luomalla linkkirakennus kampanja on, että sinun pitäisi saada sekä dofollow ja nofollow käänteisiä sivustoosi, koska jos sinulla on vain dofollow käänteisiä, se lähettää vääriä signaaleja hakukoneita ja he voivat rangaistaan ​​verkkopohjaasi.

Lähde saada suuria PR: n takaa linkkejä:

  • YouTube

YouTube on suuri mediaalusta,. Joka päivä miljoonat ihmiset käyttävät YouTuberia heidän tarkoituksiinsa, ja tämä luku kasvaa jatkuvasti. Voit lisätä linkkisi yrityksesi YouTube-tilin noin osiossa, mutta tämä linkki on nofollow oletuksena.

Jotta saat laadukkaita dofollow-käännöksiä YouTubesta, voit noudattaa seuraavia vaiheita:

  • Kirjaudu YouTubeen Google-tilisi kautta;
  • Avaa jakso "Laajennettu kanava-asetukset" ja etsi toiminto "Liittynyt verkkosivusto";
  • Anna sivustosi URL-osoite "Liittynyt verkkosivusto. "

Eli se on. Nyt sinulla on PR-linkki yhdestä maailman suurimmasta median alustasta.

  • Google+

Toinen tapa saada korkeat PR-käänteisluvat arvovaltaiselta lähteeltä on käyttää Google+. Tätä sosiaalisen median alustaa pidetään yhtenä Googlen luomista suosituimmista alustoista. Joten se on täydellinen paikka mainostaa blogikirjoituksia ja artikkeleita, joista voit saada paljon hyvää ja laadukasta linkin mehua sivustoosi.

Jotta saat laadukkaita PR-käänteisiä Google+ -palvelusta, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

  • Tilaa Google+ -palvelussa ja luo tilisi siellä.
  • Siirry kohtaan "Profiili" ja napsauta "Tietoja" -painiketta.
  • Lisää sitten blogisi URL-osoite "Linkit" -osiossa.

seo backlinks

Se on se. Nyt sinulla on arvollinen käänteinen linkki Google+ -palvelusta verkkosivustoosi.

  • WordPress

WordPress. com on ilmainen bloggausympäristö, jossa voit luoda malleja verkkosivustoja ja blogeja maksamatta senttiä. Yksi etu tällä alustalla on, että voit helposti saada sekä dofollow että nofollow käänteisiä WordPressistä.

Jotta saisit korkeat PR-käänteisiä WordPressista, sinun on luotava ilmainen blogi tälle foorumille ja laadukkaille tuotteille. Sitten liitä tärkein URL-osoitteesi, niin saat laadukkaita linkkejä tältä suosittua ilmaiselta alustalta. Tämä on kaikki mitä tarvitset, jotta saat laadukasta linkin mehua sellaiselta arvovaltaiselta alustalta kuin WordPress Source .

December 22, 2017