Back to Question Center
0

Mistä löytää korkeat PR edu linkit listalle?

1 answers:

Edu-verkkotunnuksia pidetään tehokkaimpina verkossa. Näistä sivustoista tulevat käänteiset linkit sisältävät paljon valtuuksia ja arvoja linkitetyille web-lähteille.

Edu käännökset ovat linkkejä, jotka tulevat korkean arvovaltaisen koulutuksen web lähteistä. Google houkuttelee tällaisia ​​linkkejä luotettaviksi ja arvovaltaisiksi ja antaa luoton linkitetylle verkkotunnukselle. Toisin sanoen useat laadukkaat edu-käännökset voivat tuoda enemmän arvoa sivustoosi kuin tuhansia alhaisia ​​tai keskitason linkkejä. Ne voivat merkittävästi parantaa rankingitasi ja auttaa sinua pääsemään hakutulossivun TOP: ään.

Yleensä edu-verkkotunnuksia ei ole helppo hankkia ja vain ne, joilla on sertifioitu oppilaitos, voivat rakentaa web-lähteitään edu-toimialueille. Lisäksi suurin osa EDU-verkkotunnuksista on ollut jo jonkin aikaa. Web-lähteistä, joita verkossa on jo pitkään aikaan, on paljon tulevia linkkejä ja sen jälkeen korkeaa PageRankia. Siksi on järkevää luoda edu backlinks-luettelo. Minusta Google suosi edu-verkkotunnuksille. Sinun on kuitenkin työskenneltävä ahkerasti sisällön, sivuston optimoinnin ja brändin maineen alla, jotta saadaan edu-käänteisiä linkkejä. Siksi käsityön tutkimukseen perustuva opetussisältö ja usko, että keskittyminen saada kunnioittavia edu linkkejä hakukoneoptimoinnin tarkoituksiin voi auttaa sinua sijoittamaan paremmin.

Miten voit saada luettelon edu linkit

Jotkut webmasterit uskovat, että on lähes mahdotonta saada EDU käänteisiä ilmaiseksi. Lukuisat esteet eivät anna verkkovastaavien luoda ulkomaisia ​​linkkejä edu-käänteisiin. On vaikea löytää sisältöä, on tuskallista noudattaa kaikkia vaatimuksia ja muita naurettavia syitä, jotka pitävät sivuston omistajat poissa edu linkin rakennusmahdollisuuksista.

Todellisuudessa kaikki on kuitenkin paljon helpompaa. Jos tiedät mitä olet tekemässä, edu-käännökset eivät ole monimutkaisia. Ensinnäkin sinun on kehitettävä tehokas linkkirakentamistiikka ja ryhdyttävä heidän jälkeensä. Keskustelemme joistakin niistä.

  • Resource Powerhouse

Se on yksi helpoimmista tavoista saada linkkejä mistä tahansa verkkotunnuksesta,. Edu-sivustot ovat suuria resurssi-sivuilla. Ne voivat olla hyödyllisiä verkkovastaaville, jotka tietävät, mitä he tekevät. Sinun on varmasti oltava tietyissä markkinarakoissa käyttää tätä linkkirakennustekniikkaa. Esimerkiksi, jos yrityksesi on sijoitettu kuntotekniikkaan, voit hyödyntää sitä. Anna Google-haku seuraavilla kyselyillä: "sivusto:. edu fitness + inurl: resurssit, "" sivusto:. edu ohut ruokavalio + inurl: linkit "jne. Teettämällä tätä tutkimusta saat luettelon edu web-lähteistä. Sinun täytyy ottaa yhteyttä näihin verkkosivustojen omistajiin tai ylläpitäjiin ja kertoa heille sopivasta verkkosisällöstä, jossa on paljon tietoa aiheesta. Tämä linkkirakennus on hyvä, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, että kaukana kaikista ihmisistä on linkki sivusi tai sisältökappaleesi. On olemassa vaara, että merkittävä osa verkkovastaavista vain ohittaa ehdotuksesi. Sinun on kuitenkin otettava se asianmukaisesti, koska tämä menetelmä on yksinkertainen eikä vie paljon aikaa. Siksi jokainen linkki, jonka hallitset tällä tavalla, on voitto sinulle Source .

December 22, 2017