Back to Question Center
0

Mikä on oikea tapa kirjoittaa blogikommentti käänteisille?

1 answers:

Yleisimmin hakukoneoptimoinnin (SEO) prosessin suhteen liian monet ihmiset saavat sekaantua tai ehkä jopa turhautuneita luomaan hyvän käänteisen profiilin verkkosivustoille tai blogille. Mutta mikä on ongelma? Asia on, että käänteisten ja ansaitsemisten rakentaminen - ovat todellisuudessa kahta eri asiaa. Palauttaminen tarkoittaa niiden luomista tai ostamista vain SEO-tarkoituksiin. Viime kädessä - tarvitset heitä löytämään itsesi joukosta Top 10 hakutuloksista Googlessa. Toisaalta, ansaitsemalla backlinks tarkoittaa todella ansaitsevat heidät. Sijoittamalla jonkin aikaa ja vaivaa kirjoittamalla terveellinen blogikommentti käänteisiä varten on täsmälleen sama, mitä ansaitsevat ansaitut. Siksi sinun pitäisi tietää, miten muotoilla oikea blogikommentti käänteisille, jotka todella parantavat SEO-vaivaa asteikolla. Joten, mikä tekee "ihanteellisesta" blogista kommentteja, jotka ansaitsisivat sinut niin monta HQ-käänteistä, joilla on korkea PageRank kuin mahdollista? Katsotaanpa se ulos!

Mutta ennen kuin aloitamme, kohtaamme sen - ansaitsemalla backlinks tarkoittaa sinun on oltava voimakkaasti käyttäjälähtöinen. SEO-sivuston näkökulmasta, jos teet käyttäjän onnelliseksi, miellyttää myös Googlen hakukoneita. Tarkoitan, ettei ole tarvetta viettää niin paljon aikaa etsimään mahdollisia porsaanreikiä tai temppuja huijaamaan tai manipuloimaan suurella hakualgoritmilla. Toivon, että voisin saada aikaanni takaisin, mutta sinun on parasta pitää se itsestään selvänä - jos haluat rakentaa todellista liiketoimintaa, joka tuottaa todellista tuloa, sinun on keskityttävä tekemään työtä miellyttävän käyttäjän. Itse asiassa, koska ne kaikki ovat tyytyväisiä johdonmukaisesti, voivat kääntyä kukin omiksi pieniksi avustajiksi markkinoinnissa - onnelliset käyttäjät ansaitsevat sinulle enemmän käänteisiä linkkejä, jakavat sisältöäsi verkossa ja palaavat todennäköisemmin takaisin teidän todelliset ostajat loppujen lopuksi.

Palautetaan pisteeseen - mikä on oikea tapa saada hyvää blogikeskustelua käännöksistä - anna minun näyttää prosessin mittakaavassa. Tässä on, mitä sinun tarvitsee tehdä:

Ryhdy käyttäjäkeskeiseksi

Tee yleinen SEO-kampanjasi liikkuvan käyttäjän ympärille yksinomaan - ennen kaikkea. Sinun tarvitsee vain muistaa, että Google tunnistaa kunkin käänteisen linkin äänestyksenä. "Näin sinun tarvitsee vain saada enemmän" laadukkaita "ääniä niin, että kukin ainutlaatuinen blogikommentti käännöksistä tulee todella hyödylliseksi.

Ei tarvitse sanoa, että kaikki olisi tehtävä orgaanisesti, kiirehtimättä vain saadakseen mahdollisimman monta virkaa. Muussa tapauksessa Google tulkitsee kaiken toiminnan roskapostiksi tai jonkinlaiseksi manipuloimiseksi. Muista siis - plagiointia ei sallita täällä, koska jopa yhden blogin kommentti muille Internetissä romutetuille linkkeille voi vahingoittaa sijoitusta.

Säilytä sisällöllisesti

Kuten olen jo sanonut, luomalla valtavia määriä roskatartuntoa ei koskaan pääse minnekään. Tarkoitan, että ainoa tapa saada sivustosi tai blogisi kasvaa, on ottaa johto ja pysyä kilpailussa. Ottaen huomioon "ihanteellinen" blogikommentin käänteisistä, suosittelen sinua varmistamaan, että sinulla ei ole mitään merkityksettömiä tai vanhentuneita vastauksia. Älä siis epäröi käsitellä täydellistä tietotutkimusta joka kerta, kun kommentoit, niin ettei se koskaan ole persoonallisuuden puute tai riittämätön syvyys. Sinun on oltava luova ja aina valmis tekemään tavaraa, jonka muut aliarvioivat (mukaan lukien todelliset kilpailijasi ja niche-kilpailijasi).

Bottom line

Älkää unohtako, että harkitsette vaihtoehtoisia tapoja sisältöäsi kohtaan,. Tarkoitan, että on olemassa monia muita vaihtoehtoja, jotka ansaitsevat linkkejä, kuten kirjoittamalla vieraita artikkeleita ja viestejä satunnaisesti tai jopa pysyvässä aikataulussa Source .

December 22, 2017