Back to Question Center
0

Kuinka ostaa käänteisiä sivustoosi ilman pilata SEO?

1 answers:

Käänteiset linkit ovat huipputason tekijä lähes kaikille suurille hakukoneille, kuten Google, Yandex, Yahoo !, Bing ja muut. On järkevää sijoittaa rahaa, aikaa ja ponnisteluja tuloksellisen linkkikampanjan kehittämiseen, sillä se voi merkittävästi vaikuttaa sivustosi hakukoneoptimointiin. Koska liikenne liittyy suoraan verkkosivustosi käänteispalvelujen laatuun, verkkopohjaisten lähteiden valtuudet määrittävät liikenteen laadun, jonka saat. Ja tietysti se voi vaikuttaa sivustosi sijoitustilanteeseen hakutuloksissa. Kun jäsennät verkkosivustoa antamaan käyttäjille tarkoituksenmukaisimmat tulokset, hakurobot näyttävät erityisesti verkkosivustosi käänteisille. Sinun online-liiketoimintaan liittyvät signaalit, jotka tulevat muista lähteistä, luovat sivustosi yleisen merkityksen. Tosiasiassa on lukuisia ranking-tekijöitä, joita Google käyttää sivuston arvioimiseen, mutta käänteiset linkit edustavat hakukoneoptimoinnin merkittävimpiä tietoja.

buy backlinks to your site

Tämä artikkeli on tarkoitettu fiksuihin tapoihin ostaa käänteisiä sivuillesi, rikkomatta Google-sääntöjä. Keskustelkaamme heille yksityiskohtaisesti. Tulevaisuudessa toivon, että tämä arvokas tieto auttaa sinua saamaan täydellisen tuloksen linkkikampanjastasi.

  • Rikkoutuneen linkin rakentamismenetelmä

Tätä menetelmää käytetään asianmukaisesti niille, jotka haluavat luoda yksisuuntaisia ​​linkkejä. Tämän tekniikan mukaan sinun on otettava yhteyttä verkkovastaavaan ilmoittamaan rikkoutuneista linkeistä verkkosivuillaan. Samanaikaisesti neuvoo muita web-lähteitä korvaamaan kyseinen linkki ja rikki sen sijaan, että laitat asianmukaisen linkin sivustoosi. Ilmoita rikkoutuneista yhteyksistä; olet tekemässä hyväksi sivuston omistajille. Siksi käännöksen mahdollisuudet takaisin sivustoosi ovat suhteellisen korkeat. Tämän rikkoutuneen linkin menetelmän käyttämiseksi sinun on ensin tehtävä markkinatutkimus löytää sopiva lähde, jolla on rikki linkkejä. Ota sitten verkkovastaava ja pyydä häntä korvaamaan. Keskustelussa olla kohtelias ja esitellä itsesi.

Jos haluat saada arvokkaita linkkejä, infographics sopii täydellisesti sinun tarpeesi. Luomalla linkkejä infografioiden kautta saat mahdollisuuden saada orgaanisen linkin mehua sivustoosi ja nostaa tuotemerkkivaltuutusta verkossa. Lisäksi käyttäjät voivat helposti ymmärtää tietoja infopisteiden kautta ja jakaa ne mielellään keskenään. Sinun on valittava infografiasi huolellisesti. Sen pitäisi olla ainutlaatuinen ja arvokas tieto kohdeyleisölle. On suositeltavaa seurata tällä hetkellä kaupankäynnin aiheita ja kertoa ihmisille, mistä he ovat kiinnostuneita. Heti kun olet tutkinut ja kerättyjä tietoja tarvitset, on aika löytää ammattilaisia, jotka voivat tehdä sisältöä visuaalisesti. Onneksi se ei ole ongelma nykyään, koska ne ovat paljon sisäisiä web-suunnittelijoita, jotka tarjoavat palveluitaan kohtuulliseen hintaan. Kun infografiasi on valmis julkaistavaksi, sinun on varmistettava, että lukijat voivat jakaa sen keskenään. Voit tehdä tämän luomalla ainutlaatuisen sulautetun koodin. Joten kun kaikki on valmis, voit luoda lehdistötiedotteesi uuteen infografiisi viestiin ja julkaista sen sosiaalisissa verkostoissa, joilla sinulla on yritystiliä. Lisäksi voit lähettää sähköpostiviestit käyttäjille, jotka ovat aikaisemmin linkittyneet samankaltaiseen sisältöön Source .

December 22, 2017