Back to Question Center
0

Mitkä ovat hyvät käänteisiä SEO?

1 answers:

Kiinteistöliiketoiminta on erittäin kilpailukykyinen online-alue, jossa vain suurimmat maineikkaat virastot saavat mahdollisuuden sijoittaa korkealle SERP. Yksittäiset kiinteistönvälittäjät voivat kuitenkin myös taistella johtajan puolesta. Hämmästyttää suurimpia markkinarako-kilpailijoita, sinun on luotava sivustosi käyttäjän mielessä ja optimoi se hakukoneiden sääntöjen mukaan. Tuloksellisen optimointikampanjan ydinosa on linkkien rakentaminen. Linkkien rakentaminen on prosessi, jolla luodaan tulevia linkkejä arvovaltaisista markkinarakoista. Se on osa off-site-optimointimenettelyä, joka on tehtävä kaikkien paikan päällä olevien elementtien parannuksen jälkeen. Sivumerkit auttavat kasvattamaan verkkosivustojen liikennettä ja lisäämään brändin valtuutusta. Kuitenkin, kuten edellä mainitsin, johtava kiinteistömarkkinat vaativat paljon aikaa ja investointeja. Siksi sinun on oltava valmis, että laadukkaiden saapuvien linkkien hankkiminen on kovaa ja aikaa vievää. Lisäksi sinun täytyy tietää lähteet, joilla voit saada hyviä käänteisiä SEO. Tässä artikkelissa keskustelemme kiinteistöjen SEO backlink lähteistä, jotka voivat yksinkertaistaa linkki rakentamisen kampanja ja edistää SEO pyrkimyksiä.

Lähteet hyvän käänteisiä kiinteistöjen SEO

Kiinteistövälitys SEO backlinks tuottaa on prosessi saada linkkejä sivustoosi muista asiaan liittyvistä sivustoista. Digitaalimarkkinat toimivat merkittävänä vanha suosio kilpailu, jossa eniten ääniä saaneet osallistujat saavat korkeimmat kannat. Googlen koko liiketoimintamalli perustuu siihen, että hakijat saavat laadukkaimmat ja olennaiset tiedot. Ainoa tapa suhtautua sisällön suosioon on laskea kaiken saapuvan liikenteen tämä sisältö ja sen osakkeiden määrä ja linkit, jotka ansaitsevat. Esimerkiksi Facebookissa on yli 32 348 008 112 käänteistä linkkiä. Se on SERP: n absoluuttinen johtaja kyselyjen määrällä, sillä monet käyttäjät äänestävät sitä yhtä arvovaltaiselle WWW-lähteelle.

Todellisuudessa vähemmän suosittujen ja kapeiden kohdennettujen WWW-lähteiden osalta ongelmana voi olla käänteisiä linkkejä. Lisäksi kaikki käänteiset linkit eivät ole samanlaisia, ja osa niistä voi tuoda kiinteistösi verkkosivustoa negatiivisemmaksi kuin positiiviset signaalit. Google on melko älykäs ja voi yksinkertaisesti erottaa roskapostin ja arvovaltaiset saapuvat linkit. Google robotteja analysoi paitsi sen sisällön merkitystä, johon linkit sijoitetaan, mutta myös verkkosivuston mainetta, josta ne tulevat.

.

Tämän strategian keskeinen osa perustuu arvokkaiden arvojen tuottamiseen etupäässä muut yrityksen omistajat. Voit esimerkiksi antaa arvoa sähköpostiosoitteesi henkilöille antamalla heille kuponkeja paikallisille laitoksille, joihin olette liittyneet. Osa yrityksesi välisestä vaihdosta sisältäisi käännöksen kiinteistösi sivustolle. Tällä tavoin luodaan molempia osapuolia hyödyttäviä suhteita kumppaneidesi kanssa ja saat laadukasta linkin mehua sivustollesi. Liikekumppaneidasi voi jopa sisällyttää avainsanan linkkiisi, joka on peräisin yhteisössä olevasta sivustosta. Se merkittävästi edistää sivustosi SEO.

  • Antaa lausuntoja kiinteistöihin SEO backlinks

Yksinkertainen hakukone tutkimus antaa sinulle luettelon sivustoista, joilla on suosittelut teidän teollisuudelle. Useimmat näistä www-lähteistä linkittävät henkilölle, joka lähti tarkastelusta. Jos sinulla ei vielä ole tällaista sivua, suosittelemme luomaan sen ja pyytämään ihmisiä luopumaan arvosteluistaan. Se auttaa sinua saamaan parempia käänteisiä linkkejä ja nostamaan viranomaistasi Googlen silmissä Source .

December 22, 2017