Back to Question Center
0

Voitteko kertoa minulle, miten saada EDU-linkkejä?

1 answers:

Olen ollut hakukoneoptimoinnin alalla jo viisi vuotta. Ja ymmärrän, kuinka tärkeää on ymmärtää, miten saada EDU: n käänteisiä linkkejä. Siksi tässä keskustelussa esitän sinulle skaalautuvan strategian, jonka avulla edistyt sivustossasi tai blogissasi huomattavasti. Tämä strategia on vedonlyönti pääasiassa apurahoista ja tosiasiallisesti antaa kaikille ansaita niin tarkat koulutusyhteydet maksamatta penniä, ainakin suoraan. Joten alla näytän sinulle, kuinka saada EDU: n käänteisiä vaiheittaisia ​​ohjeita, jotka olen äskettäin testannut sisäisesti rakentaakseni omat 15 linkkinsä koulutuskohteisiin noin kahden tai kolmen kuukauden ajan. Kyllä, se oli aika haastava tehtävä, mutta se maksaa aina varmasti.

Miten saada EDU käänteisiä - käytännön opas

Määrittämistaso 1: Oikean kohteen valitseminen

oikean kohdeyleisön ja asiaankuuluvan markkinarakoon valitseminen on yhtä tärkeää paitsi luonnollisille käänteisille, mutta oikealle ymmärrykselle siitä, miten saada EDU: n käänteisiä linkkejä ja aloittaa liikkeelle oikealla tiellä alusta alkaen. Tarkoitan jopa silminnähden ymmärrettäviä opetuslinjarakenteen kuvioita, mutta sinun on vielä tiedettävä kohdeyleisösi, mikä on erittäin tärkeää sivustosi tai blogisi aihepiirin kannalta. Kun se on pelkkää englantia, sinun tarvitsee vain aloittaa opiskelijoiden yleisö tunnistaminen. Kun aiot ansaita arvokkaita opetuslinkkejä, varmista, että he ovat erittäin kiinnostuneita tulevasta stipendiohjelmaanne.

Taso 2: Stipendisivun luominen

Seuraavaksi sinun tulee työskennellä apurahassasi. Vaikka tämäntyyppisen sisällön luominen on melko yksinkertainen tehtävä, tässä on joitain luettelopisteitä, jotta voit kiinnittää erityishuomiota. Varmista, että sinulla on kaikki paikoillaan seuraaville:

  • Yrityksen kuvaus - lyhyt, mutta silti täysin täydellinen, jotain "sisäisiä linkkejä apuraha. "Seuraavaksi liitä se sisäisesti etusivullesi, samoin kuin muita tärkeitä osioita, jotka siirtävät linkin mehu.
  • Tukikelpoisuus - sinun on tehtävä kaikki henkilökohtaisesti räätälöityjä kohdekursseillemme. Varmista, onko sinulla kokopäiväistä tai osa-aikataulua, mitä tiettyjä kursseja, jotka koskevat pääaihetta, maata (kaupunkia tai paikallista), jotka todennäköisemmin tulevat jne.
  • Arvon arvo - tietenkin, stipendin määrä riippuu suuresti linkkirakennuksen budjetista. Mutta minusta, suosittelen asettamaan sen noin tuhat dollaria. Muussa tapauksessa se ei myöskään voi houkutella mitään arvostettuja oppilaitoksia ja niiden studs.
  • Sovelluksen yksityiskohdat - kaikki, mitä tarvitset tässä, on muodostaa selkeä ja ymmärrettävä osa. Jokaisen ehdokas käyttää apurahahakemustaan, sillä päähakemuslomakkeesi on käytössä. Varmista siten, että määrität määräajan ja palkintojen päivämäärät.


Määrittämistaso 3: Prospecting Opportunities

opetuslinkin rakentaminen Käytin Excel-laskentataulukkoa. Näin voisin hoitaa kaikkien tehtävien tarkan seurannan stipendin listaussivulla, suhteellisella tilalla, nimellä, sähköpostiosoitteella, verkkotunnuksilla, huomautuksilla jne.Se tekisi asiat paljon helpommaksi!

Määrittämistaso 4: Kohderyhmän loppuun saattaminen

Lopuksi, jotta saisit täydellisen käsityksen siitä, miten saada EDU: n käänteisiä linkkejä, sinun on saatava loppuun. Ja täällä sinun on toimittava luovasti ja tehtävä töitä löytääksesi oikean yhteyshenkilön. Muista, että kaikilla yliopistoilla ja korkeakouluilla oli vastuuhenkilöitä. Joten sinun tarvitsee vain luoda kiinteä sähköpostimalli ja lähettää kentät niille ihmisille, jotka haluavat myönteisen vastauksen. Kun se on tehty, sinun on lähetettävä vain apurahasi koskevat tiedot tai täytettävä erityinen oppilaitoksen antama lomake Source .

December 22, 2017