Back to Question Center
0

Miten rakentaa voittavan sisällön strategian, kuten Brian Dean, Backlinko SEO työkalun luoja?

1 answers:

Hakukoneoptimoinnin sääntöjen mukaan kaikki web-lähteet, erityisesti sisällölliset, täytyy tuottaa sisältöä säännöllisesti. Mikä on tavallisen julkaisun vakiotaajuus? Tosiasiassa ei ole olemassa sellaista käsitystä kuin standardi tai ihanteellinen taajuus, koska kaikki riippuu sivustosi kapeasta, yrityksesi tavoitteista ja kohdistetusta yleisöstä. Tietenkin voi olla hyvä, että voit julkaista sisältöä milloin tahansa, kun sinulla on jotain jakaa yleisölle. Sinun on kuitenkin oltava valmis, että tässä tapauksessa sisältöäsi ei arvosteta kovin ja nopeasti.

Tässä artikkelissa kerron teille ajatukseni tästä aiheesta ja osoitan, miksi "vähemmän on enemmän" sisältöstrategia on hyvä yritystoiminnan edistämisessä.

Voit saada paljon tykkää ja osakkeita, saada lisää saapuvia linkkejä ja houkutella kohdennettua liikennettä toteuttamalla "vähemmän on enemmän" lähestymistapaa. Backlinko SEO -työkalun omistaja Brian Dean on toteuttanut sisältöstrategiansa tehokkaasti. Hän on julkaissut rajoitetun määrän SEO-virkoja viimeisten vuosien aikana. Kaikki nämä viestit ovat ajautuneet paljon kohdistettua liikennettä hänen sivustoonsa ja tekivät sen yhdeksi Internetin arvovimmista web-lähteistä. Osa hänen tehtävistään ansaitsi 3 000 osaketta ja yli kaksisataa orgaanista linkkiä asiaankuuluvista ja arvovaltaisista lähteistä. Kuten näette, Backlinko SEO -työkalun omistaja on onnistuneesti toteuttanut "vähemmän on enemmän" sisältöä.

"Vähemmän sisältöä"

"Vähemmän sisältöä". Sinun täytyy sitouttaa käyttäjiä tällaiseen sisältöön ja pitää heidät kiinnittämään huomiota seuraavaan julkaisuun saakka. Sen avulla voit luoda yleisön osoittamalla asiantuntemusta ja maineesi.

Tämä yksinkertainen mutta luova sisältöstrategia edellyttää:

  • Korkealaatuinen, ainutlaatuinen sisältö tutkimuksesta tapaustutkimuksiin;
  • Vertailtavissa oleva sisältö;
  • Kokonaisvaltainen sisältö mukaan luettuna kuritus;
  • pitkä muotoiset tekstit;
  • Tutkimuspohjaiset tekstit;
  • Vahva keskittyminen vahvistamiseen ja edistämiseen.


"Vähemmän on enemmän" strategia sopii täydellisesti niille verkkovastaaville, jotka korostavat julkaisemansa sisällön laatua pikemminkin kuin määrä. Korkealaatuisen sisällön tutkiminen ja luominen kerran kuussa voi viedä enemmän aikaa ja toimia kuin julkaista useita viestejä viikossa.

Tämä lähestymistapa ei sovellu kaikille web-lähteille. Esimerkiksi ei ole järkevää käyttää viihde- tai koulutusblogeja tai sosiaalisia mediaita, koska nämä alustat vaativat useammin julkaisuja.

Kuten mainitsin ennen paras esimerkki "vähemmän on enemmän" sisältöstrategia on Brian Dean julkaisuja Backlinko SEO verkkosivuilla. Hän tuottaa tutkimuspohjaisia ​​ja vertailtavissa olevia artikkeleita joka neljäs viikko. Kuitenkin huolimatta tämän harvinaisen sisällön julkaisemisesta käyttäjät odottavat tuoreita artikkeleitaan.

Tilastot osoittavat, että Brian Deanin sisällön julkaisumenetelmä on tuloksellinen, sillä kaikkien 53 toimien keskiarvo ja mediaani ovat uskomattoman korkeita. Osakkeiden keskimääräinen lukumäärä on 2 490 ja mediaani on 1 280. Myös ainutlaatuisten linkittävien verkkotunnusten keskimääräinen määrä on yllättävää - 275 viestiä kohden ja 175 mediaania kohden. Kaikki hänen toimipisteet monimutkaisissa ovat herättäneet lähes 4 miljoonaa kävijää ja 11 miljoonaa sivun katsojia. Se osoittaa, miten älykäs lähestymistapa sisältömarkkinointikampanjaan voi muuttaa verkkosivustojen metatietoja voimakkaasti ja nostaa verkkosivuston viranomaispalvelua digitaalisilla markkinoilla Source .

December 22, 2017