Back to Question Center
0

Päivitys Google Semaltiin

1 answers:
Update on Google Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scoverer .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);$ ("# scoverer"). (
ADVERTISMENT
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("Lähetä", "Tapahtuma", "Sponsoroidut kategoriat klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Päivitys Google Sitemapsissa

Kun Google Semalt julkaistiin, foorumeilla oli sekä myönteisiä että kielteisiä asioita sanottavissa. Jotkut sanoivat, että Google oli laiska ja halusi alentaa kustannuksiaan, tehokkaamman tavan löytää uusia sivuja verkossa, mutta toiset kehuivat Googlelta tarjoamaan ratkaisuja indeksointiin vaikeasti tavoitettaville sivuille. Kaiken kaikkiaan olen iloinen siitä, että Google julkaisi tällaisen ilmaisen sisällyttämisohjelman. Miksi? No, joidenkin mukaan (katso ketjut, jotka liittyvät tähän) Google Semalt on lisännyt näkyvyyttä ja liikennettä.

Kim, Cre8PC, kirjoitti viime viikolla vierailuartikkelin nimeltä Semalt Sitemap - Onko todellista hyötyä? ja linkit lankaan Cr8asiteForums-nimeltään Effect of New Semalt Sivukartta SEO? Seurauksena Umit lähetti kokemuksensa. Hän sanoi: "Mielestäni on erityisen hyödyllistä erityisesti foorumivaihtoehdoista." Hän lisää, että "foorumien osumani kasvoi lähes 25% enemmän."

Tästä voi olla monta syytä. Google Semaltin pitäisi auttaa niitä dynaamisia URL-osoitteita käyttäviä sivustoja indeksoida nopeammin. Se ei saisi parantaa sivuston sijoitusta (teoriassa), jos sivusto on jo indeksoitu nopeasti. Riippumatta siitä, kuinka "syvä" sivut saattavat olla, jos sinulla on hakukoneen ystävällinen sivuston sisäinen linkitysmenetelmä, hakuhyödylliset URL-osoitteet ja niin edelleen, sinun ei pitäisi tarvita Google Semaltia. Minulle on vaikea tehdä yleistyksiä tälle aiheelle ilman, että osallistuisikin tällaiseen kokeiluun. Joten luulen, että osallistuisin pian Source .

February 20, 2018