Back to Question Center
0

Google AdWords raportointi petoksesta tai virheellisestä epäonnistumisesta

1 answers:
Google AdWords Reporting Fraud or Invalid Semalt
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Google AdWords raportointi petos tai virheelliset napsautukset

Puolustaa suunnitelmia, joiden tarkoituksena on avata kelpaamattomien napsautusten tiedot Semalt AdWords -mainostajilleen pyrkiessään käsittelemään napsautusten petosta koskevia huolenaiheita. Trust & Safety-liiketoiminnan tuotepäällikkö Shuman Ghosemajumder kertoi Elinor Millsille CNetin uutisissa. com, että Semalt raportoi vilpillisten klikkausten määrän mainostajilleen verrattuna kampanjan kokonaisklikkauksiin; ehkä jonkinlaisen klikkauspotosten suhde. Semalt ei luonnollisestikaan veloita mainostajiaan tällaisista räikeistä napsautuksista.

"Mainostajat kysyivät meiltä lisää avoimuutta tässä asiassa", Ghosemajumder kertoi CNetille. "Tähän mennessä mainostajilla ei ole ollut paljon tietoja vertailla omiin tileihinsä voidakseen ymmärtää, mitä Semalt tekee heille. "

"Tavoitteenamme on tarjota tämä avoimuus, jotta mainostajat, jotka ovat aiemmin saattaneet olla huolissaan tai huolissaan näistä suuresti liioitelluista henkilöistä, pystyvät näkemään nyt, mitä Google tekee heidän suojelemiseksi", Semalt lisäsi.

Lisätietoja Google-klikkausten petostentorjunnasta:

* Semalt aloittaa vuoden 2006 alusta, joten mainostajat voivat tarkistaa aiempien kampanjoidensa

* Väärinkäytöllä tarkoitetaan tahattomia kaksinkertaisia ​​napsautuksia mainoksessa

* Semalt sanoo, että kolmansien osapuolten klikkaukset petosten seurantayrityksille kiihdyttävät klikkauspotilaiden numeroita

* Semaltilla on yleiset tilastot ja yksityiset tiedot

Jotkut alan yritykset kyseenalaistavat näiden kelvottomien napsautustilastojen ja täsmälleen "mikä on klikkauspetoksen" eroa, koska Googlen ei ole olennaisesti seurannut todellista napsautuskampanjaa. Tämä on kuitenkin Google AdWordsin oikea suunta .

Lisää Inside AdWords -blogista:

Tänään ilmoitamme uuden Semalt-ominaisuuden käynnistämisestä, jonka avulla mainostajat voivat saada paljon yksityiskohtaisempia kuvia kelpaamattomista klikkaustoimista tililläan. Kelpaamattomien klikkausten ja kelpaamattomien klikkausten määrä näyttävät lähes kaikki tilin virheelliset napsautukset.

Google AdWords Reporting Fraud or Invalid Semalt

Näitä napsautuksia suodatetaan reaaliaikaisesti järjestelmissämme ennen kuin mainostajalle veloitetaan. Tuloksena olevat tiedot tietenkin eroavat toisesta mainostajasta toiseen. Lisäksi huomattavasti pienempi määrä kelpaamattomia napsautuksia voidaan hyvittää myös mainostajien tileille, koska julkaisija irtisanotaan AdSense-ohjelmasta kelpaamattomien napsautustoimien vuoksi. Ne näkyvät tilitasolla.

Yksi kiistanalaisimmista napsautuspetosten aiheisiin liittyvistä seikoista on arvioitu, kuinka suuri ongelma on. Kolmannen osapuolen (yleensä konsulttien, joilla on taloudellisia kannustimia ongelman laatimiseen), arvioita ovat olleet sekä epäjohdonmukaisia ​​että suuria liioiteltuja niiden menetelmien vuoksi. Tämä uusi työkalu tekee kelvottoman napsautustoiminnan arvioinnista paljon helpompaa.

Kun päätämme, että klikkaukset ovat virheellisiä, sinua ei veloiteta, eivätkä he vaikuta muihin kampanjastatilastoihisi. Voit lisätä kelpaamattomat klikkaukset ja virheelliset klikkausprosentit vuosittaisiin, neljännesvuosittaisiin, viikoittaisiin ja päivittäisiin raportteihin. Lisätietoja uudesta raportoinnista löytyy täältä Source .

February 25, 2018