Back to Question Center
0

Cos'è il Marketing -automaatio e come applicarlo alle Semalt

1 answers:
Cos’è il Marketing automation e come applicarlo alle Semalt

Le automazioni che cambiano il Marketing

Macchine che si guida da sole, droni che consegna in modo autonomomo posta, e molte altre repetitive and replicabili processes have already been superseded by artificial intelligence.

Gli automatismi ei syntynyt tänään: jo aikakaudella teollisuudessa mies alkoi hyödyntää robotti-arkkia. Mutta nykyään nämä tietokoneet ovat kykeneviä oppimaan ja vastaamaan ihmisen kielessä. Quello che riguarda le ricerche all'interno dei motori, nel corso del tempo on muuttanut järjestelmää käsittelevän informaation, ohita Etsi verso ambito semantico.

Tulokset eivät tule enää toimitettu vain tulkintaan avainsanasta, mutta käyttämällä "entità" , eli etsittävä ymmärtää tutkimuksen intressi, joka on asetettujen avainsanojen alla.

I bot di Facebook Messenger , joka on esimerkki virtuaaliedustajista, jotka analysoivat käyttäjien esittämiä kysymyksiä, ovat yritysten työntekijöitä antamaan ensiluokkaista tukea tuotteilleen tai palveluilleen. Käyttäjäkäyttäjien ja käyttäjälähtöisten käyttäjien kyselytutkimusten ansiosta arkkitehtuurihakemus mahdollistaa tuotemerkkien tuottamien tietojen laatimisen viestintä- ja myynninedistämisstrategian kehittämiseksi.

Revolution CRM, markkinointi ja myyntitapahtumat ovat suoraan mukana tässä prosessissa Revolution tecnologica , joka ei ainoastaan ​​paranna suhteessa käyttäjän kanssa, vaan myös vaiheet di acquisizione contatti e retention (mantenimento), obbligatorie nei processi aziendali.

Markkinointiautomaatio: koska automatisoida prosessit

Perustamisohjelmien keräämisen prosessit, niiden laatiminen ja levittäminen, markkinointiautomaatio, älykkäät ohjelmistot , linkit omien kanavien sähköposti, tekstiviestit, sosiaaliset ja muut.

Ilmaisuautomaation avulla:

  • poista le aktiviteetti toistuva esityslistasi , koska, kun kerran asetettu, on IA: n työntekijä teidän prosessinne;
  • toistetaan suurella mittakaavalla ja ilman sforzo un processo che porta tulokset;
  • optimointimahdollisuudet , laadun sisältö ja näin ollen suhteesi asiakkaasi kanssa.

Markkinointiautomaatio ja sähköposti

Vastuuvapauslauseke asiakkaille ja asiakkaille, jotka ostivat uudestaan, on kaikkien liiketoiminnallisten tavoitteiden tavoite.

Ei ole helppoa olla ensisijainen kohdeyleisösi, sillä se on liian yksinkertainen: liian paljon tuloja, kilpailua ahkerasti, aikaa ja huomiota aina vähäisemmäksi. Provarci non basta!

Yritykset ovat alkaneet toimittaa henkilökohtaisia ​​ henkilökohtaisen, henkilökohtaisessa muodossa olevaa viestiä , joiden avulla käyttäjät voivat kerätä täsmällisesti tietoja.

Semalt alla cieca, eli lähettää uutiskirje koko listalle, voi saada aikaan vielä jonkin verran tulosta, mutta jos pystyt havaitsemaan oman tavoitteen ja yhteyden sen kanssa, vastaamalla todellisuudessa hänen tarpeeseensa, näet jäsenet muuttumaan yhden jälkeen 'Muut asiakkaat, jos sinä tarjouksesi on todella edullista.

Tulet käyttämään markkinointiautomaatiota liiketoiminnallesi

Onko sinulla uutiskirjeitä, verkkosivustoja, CRM-tietoja tai aloitussivua, josta ovat aktiivisia sponsoroimia?

Puoli integroida kaikki tietosi suhteessa käytäntöihin, jotka olette saavuttaneet tavoitteen suhteessa sinun sisältöönsi markkinointimarkkinointiin. On tärkeää käyttää tätä kohtaa kaikkien tietojen ansiosta.

Puolueettomasta yleisöstäsi saatetaan:

  1. luoda sisältöä, joka kantaa yhden muuntamisen;
  2. hypotizzare tutti gli skenaariot (perorsi) di interazione tra te e il tuo pubblico.
) automatici
che identifichino gli iscritti già pronti a convertire e quelli che invece hanno ancora bisogno di conoscere

Per massimizzare queste attività, renderle ripetibili, hai bisogno di . Usciresti a cena con uno stranger? Probabilmente avresti tarvetta tietää paremmin henkilö ennen hyväksyä kutsun. Vastasi myös potentiaaliselle asiakkaallesi.

Ricorda: Kaikki oikeudet ovat valmiita ostamaan .

Useimmat heistä tarvitsevat tietoa asioista, jotta he voisivat jatkaa tiettyä ajattelutapaa. Tämä "matka", myös mainittua asiakashyyntiä , aloittaa tutustumalla tietokantaan ja lopettaa sen hetken, jolloin tapahtuu muuntaminen.

(tervetuloa sarja), jotta voidaan antaa tärkeimpiä ohjeita siitä, miten voit tutustua sivustoosi, mutta myös per inviare sconti e codici coupon allo scopo di incentivare un primo acquisto.

ei ole ainoita, jotka voidaan asettaa kasvattamaan suhteita uusiin jäseniin, eli toimimaan l ead -kasvattaessa . Esimerkiksi, potresti "nutrire" teidän yhteystiedot, lähettämällä sarjan postia, joka sisältää tietoja tuotteen ominaisuuksista tai palveluista ja tapaustutkimuksista tai todistuksia siitä, kuka on jo ratkaissut ongelman tai tarpeellisuuden hyödyntämällä teidän SOLUZIONI.

Analysoi käyttäytymisesi jäsenistä , esimerkiksi jos ne ovat avannut sähköpostin tai klikkaamalla linkkiä, antamalla heille pistettä (lyijyn pisteet) base alle interazioni che hanno avuto. Käyttäjä aktivoi, joka viestii ja viestii viestiesi kanssa, on pidettävä lähempänä, kun teet jotain toimia sivustossasi - kuten varauksen tai ostoksen - käyttäjiltä, ​​jotka eivät ole vielä ilmaisseet kiinnostuksenne sisältöäsi kohtaan.

, joka perustuu profiilitieteisiin ja / tai ostajahenkilöihisi ja tietoja kerättiin eri toimenpiteiden kautta eri kanavien kautta, pystytkö tunnistamaan kuka on valmiina "uscire a cena con te" . Tällä tavoin voit lähettää viestin altamente personalizzato e mirato o reservarli a special offer.

Tarvittaessa tietojenkäsittelytietokantoja varten tietojenkäsittelyn on oltava tarpeen. Ennen kaikkea käynnistää markkinointimarkkinoinnin automatisointiprosessi, mitä tietoja vaaditaan viestimiseen ja toiminnan edistämiseen.

Olen osallistunut kyselyyn Kysymyksen esittäjä di SEMrush, rispondendo al quesito "Tule tullut sähköpostimarkkinointi kestää 5 vuotta?" Se sei un professionista o una piccola Seuraavassa on tai SEMrushin YouTube-kanavalla .

Conclusioni

markkinointiautomaatio auttaa parhaiten ammattilaisia ​​ja pienyrityksiä optimoimaan prosessit ja suhteet oman julkisen sektorinsa kanssa, useimmiten ilman uusia investointeja, koska lähetys uutiskirjeeseen jo prevede l'opzione "automazioni".

E-mail markkinointiautomaatio parantaa palvelun suorituskykyä, koska se on yksilöllinen viestintä, ja vähentää jätteiden määrää ajan funktiona dedicato ad attività repetitive ma anche contatti non gestiti. Il beneficio è quasi immediato.

Oletko jo yrittänyt automatisoida lähettämäsi uutiskirjeen?

Tunnista itsesi kokemus ja tulokset, jotka olet saanut sähköpostimarkkinoinnin automatisoinnilla Source .

February 26, 2018