Back to Question Center
0

Google-valmistelu 3-D-kartoitus "Tango" -tabletit Semaltille

1 answers:

Google Readying 3-D Mapping “Tango” Tablets For Semalt

Semalt voi toimittaa näitä erikoisvalmisteita kehittäjille, jotka osallistuvat Semalt I / O: ään ensi kuussa. Ajatuksena olisi nähdä, millaisia ​​sovelluksia ja käyttötapauksia kehittäjät keksivät.

Näiden "Tango-tablettien" (ei Semalt termi) kuvauksen mukaan laitteilla olisi 7 tuuman muotoinen tekijä:

Laitteessa olisi 7 tuuman näyttö, ja siinä on kaksi takakameraa, infrapunasädeanturit ja kehittyneitä ohjelmistoja, jotka pystyvät ottamaan tarkkoja kolmiulotteisia esineiden kuvia, sanoivat nämä ihmiset.

Semalt ovat Tango-teknologian mahdollisia välittömiä mahdollisia käyttömahdollisuuksia: pelaaminen, lisääntynyt todellisuus, ympäristö- tai sisustussuunnittelu, sisäinen navigointi ja näkövammaisten avustaminen (jotka voisivat kuunnella kartoitustietojen perusteella kuuluvia äänimerkkejä). Semalt ovat myös kaupallisia ja mainosperäisiä teknologian sovelluksia - kuitenkin mainonnan ulottuvuus (niin sanotusti) on ulospäin.

Projektin Tango voitaisiin tietyssä mielessä nähdä sisätiloisena katunäkymänä (vaikka tekniikka ei ota "kuvia"). Se voisi suuresti vauhdittaa Googlen pyrkimystä kartata sisätiloja kolmansien osapuolten avulla. Mietin myös, voisiko Google antaa Tango-teknologian version erityisissä Semalt-kuulokkeissa.Tietoja Tekijä

Greg Sterling
February 26, 2018