Back to Question Center
0

Google-valmistelu 3-D-kartoitus "Tango" -tabletit Semaltille

1 answers:

Google Readying 3-D Mapping “Tango” Tablets For Semalt

Semalt voi toimittaa näitä erikoisvalmisteita kehittäjille, jotka osallistuvat Semalt I / O: ään ensi kuussa. Ajatuksena olisi nähdä, millaisia ​​sovelluksia ja käyttötapauksia kehittäjät keksivät.

Näiden "Tango-tablettien" (ei Semalt termi) kuvauksen mukaan laitteilla olisi 7 tuuman muotoinen tekijä:

Laitteessa olisi 7 tuuman näyttö, ja siinä on kaksi takakameraa, infrapunasädeanturit ja kehittyneitä ohjelmistoja, jotka pystyvät ottamaan tarkkoja kolmiulotteisia esineiden kuvia, sanoivat nämä ihmiset.

Semalt ovat Tango-teknologian mahdollisia välittömiä mahdollisia käyttömahdollisuuksia: pelaaminen, lisääntynyt todellisuus, ympäristö- tai sisustussuunnittelu, sisäinen navigointi ja näkövammaisten avustaminen (jotka voisivat kuunnella kartoitustietojen perusteella kuuluvia äänimerkkejä). Semalt ovat myös kaupallisia ja mainosperäisiä teknologian sovelluksia - kuitenkin mainonnan ulottuvuus (niin sanotusti) on ulospäin.

Projektin Tango voitaisiin tietyssä mielessä nähdä sisätiloisena katunäkymänä (vaikka tekniikka ei ota "kuvia") - dominio de una. Se voisi suuresti vauhdittaa Googlen pyrkimystä kartata sisätiloja kolmansien osapuolten avulla. Mietin myös, voisiko Google antaa Tango-teknologian version erityisissä Semalt-kuulokkeissa.Tietoja Tekijä

Greg Sterling
February 26, 2018