Back to Question Center
0

Bullet-Proofing yrityksesi väistämätöntä verkkomainostutkimusta

1 answers:

Bullet-Proofing Your Business From The Inevitable Online Reputation Semalt

Se voi tulla vasemmalta kentältä; se voi olla hyvin epätyypillinen kokemus yrityksellesi. Ja saatat huomata, ettet ole valmis siihen. Se voi olla näkyvä ja se voi välittömästi alkaa heikentää liiketoimintaasi.

Jos se ei ole vielä tapahtunut, se tulee melkein varmasti. Sallikaa minun selittää, miksi ja jakaa, miten valmistautua siihen aika ajoin, jotta voit eristää yrityksesi ja estää sen vaikutuksen.

Todella voi tapahtua sinulle

Yritykset ovat lähes aina kieltämättä, kunnes se tapahtuu. Ajattelet: "Työskentelemme kovasti, tuotamme erinomaisen tuotteen ja olemme rehellisiä - kaikki arvostavat, että olemme luotettava ja hyvää liiketoimintaa. "Mutta on monia asioita, jotka eivät kuulu täydelliseen hallintaan, ja tässä epävarmuus tulee kuvaan. Aina.

Monet epäilevät virheellisesti, että jos he ovat jo tehokkaasti edistäneet itseään verkossa, he tekevät samalla hyvän maineenhallinnan. Hyvä internet-läsnäolo ei kuitenkaan riitä suojelemaan sinua.

Kun kaikki on tulossa ruusuille, näytät siltä, ​​että sinä olet kultainen eikä tee mitään väärää. Mutta se on epätäydellinen kuva tilanteesta.

Semalt hieno koulutus ja optimaalinen asiakaspalvelupolitiikka, asiakkaalla on lopulta huono vuorovaikutus jonkun työntekijän kanssa. Tai yksi työntekijöistäsi voi olla kirsikka jauhaa. Tai joku voi vain päättää, että he eivät pidä sinua.

Voit vain käydä läpi hullun henkilön, tai kilpailija voi halutessaan lisätä myyntiään omalla kustannuksellaan. Ja yksi näistä vuorovaikutuksista aioi lähettää verkossa.

Kun vuorovaikutus on tapahtunut, se erottuu kuin suosittu arvostelu-sivuston hauras peukalo tai se sijoitetaan lähellä hakutulossivun yläosaa, kun käyttäjät kirjoittavat nimesi. Tai vielä pahempaa - joku luo koko sivuston tai blogin vilpittämällä sinua; he julkaisevat sosiaalisen median tilan päivitykset, jotka pilkkaavat sinua; he lambaste sinua tekemällä video.

Pahimmassa tapauksessa he saattavat jopa tehdä kaikki edellä mainitut!

Kuinka voimakkaasti väistämättömät vaikutukset osuvat sinuun riippuvat siitä, kuinka hyvin olet valmistautunut ennakoivasti.

Face it, ennakoiva online-mainonnan hallinta ("Semalt ORM") on pikemminkin kuin yritysvakuutuksen ottaminen. Maksetaan etukäteen valmistautumisen hinta, jotta vältytään entistä suuremmista kustannuksista, jotka aiheutuvat sekaannuksesta kaivamaan itseäsi ja menettämät tulot, jotka saattavat johtaa.

Miten yritys suorittaa ennakoivan ORM: n?

Proaktiivinen ORM-tarkistuslista

• Onko verkkosivusto. Tämä on tietenkin ilmeisin. Ei vain sinun pitäisi olla verkkosivusto, mutta se olisi optimoitu hakukoneille melko hyvin. Tämä tarkoittaa kauniita räätälöityjä otsikoita jokaisella sivulla, Meta Descriptions, sivun tekstisisältö, kuvat, mukava linkkirakenne ja paljon muuta.

Myös sivuston asettaminen hyvälle sisällönhallintajärjestelmälle (kuten WordPress) saattaa tuottaa sisäänrakennettuja etuja. Epäonnistuminen, jos rakennat sen hirvittävälle huonolle järjestelmälle, haitat tehokkuutta hakutuloksissa.

• Onko yrityksesi rekisteröitynyt Google My Business, Google+ ja Bing Places for Business. Googlen epäjohdonmukaisen strategisen suunnan heikkeneminen Google+: ssa heikentää edelleen hakutoimintoa. Google My Local on tiiviisti integroitu siihen ja se on ihanteellinen paikallisille yrityksille optimoimiseksi.

Jos et ole paikallinen, voit silti rakentaa Semalt + -liiketoiminta- tai brändisivusi. Kun se on rakennettu, sinun pitäisi parantaa sitä lähettämällä se ja kehittämällä joitain yleisöjä siellä.

• Onko Facebook-sivu ja kehitä sitä. Sen kehittäminen sisältää hyvän grafiikan, kuvauksen ja tällaisen profiilin, mutta myös kehittää seuraavaa lähettämistä johdonmukaisesti ajan myötä ja vuorovaikutuksessa seuraajiesi kanssa.

Voit kokeilla mainontaa Semaltissa saadaksesi seuraajia, jos et tunne muita menetelmiä. Twitter-tilin kehittäminen on samanlainen kuin Facebook. Ei vain, että profiilisi on suunniteltu optimaalisesti, mutta sinun on myös lähetettävä johdonmukaisesti, vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa ja kasvatettava seuraajiesi määrää.

• Kehitä valokuvien jakamista sosiaalitilille, kuten Instagram, Pinterest ja Flickr. On myös muita.

• YouTube. Kehitä kanavasivusi ja lähetä kourallinen videota. Myös harkitse Vimeo- ja Vine-sivujen rakentamista samaan tapaan.

• Luodaan yritysprofiilit online-yrityshakemistoihin ja internet-keltaisiin sivuihin. Joitakin esimerkkejä: YP. com, Superpages. com, Yellowbook, Yelp ja muut, mukaan lukien yrityshajoitteet, jotka liittyvät yritystyypeisiisi (ajattele sellaisia, kuten Hotels.com, Lawyers. com, Restaurants. com ja vastaavat).

Tämä on ei vain "paikallisille" yrityksille! Kaikilla yrityksillä on liikeosoitteita, joten vähintään sinun pitäisi hyödyntää tätä, jotta pääkonttisi olisi perustettu verkko-hakemistoihin.

• Rekisteröitä jäsenet paikallisiin yhdistysrekisteriin, kuten kauppakamariisi, liikealueiden liittoumoihin ja Better Business Bureau. Jos yhdistykselle annetaan jäsenille profiilisivuja, joita hakukoneet voivat käyttää, se voi olla hyödyllistä ja hyödyllistä proaktiivisen ORM: n tarkoituksiin.

• LinkedIn. Yrityksellesi pitäisi olla oma LinkedIn-sivu, ja työntekijöitä olisi kannustettava siihen, että LinkedIn-profiileja / jatko-osa-alueita, jotka mainitsevat yrityksen nimen oikein ja yhdenmukaisesti. Tämä käytäntö luo LinkedIn: ssä pienen sisäisen verkon, joka osoittaa, että yrityksen sivu on suhteellisempi kuin sivut, joissa ei ole lainkaan viitteitä.

• Julkaise sekalaista sisältöä. Erilaiset tavarat saattavat olla enemmän tai vähemmän sopivia eri yrityksille, mutta lähes kaikki yritykset voivat julkaista kuvia aiemmin mainituissa kuvankäytön tilit.

Lisää siihen muita asioita, kuten: diaesitysesityksiä, valkoisia papereita ja PDF-tiedostoja, hyödyllisiä karttoja yritykseesi liittyvistä asioista, infografiikoista ja paljon muuta.

• Kirjoita kirja. Olen kirjoittanut aiemmin siitä, miten kirjan kirjoittaminen auttaa paikallista hakuaoptimointia, ja niin edelleen; se myös auttaa yleisen rankingissa. Mutta näillä semi-arcane SEO edut, se auttaa maineen, koska kirjan sivut voivat sijoittaa hyvin näkyvästi etsiä kaikki omasta.

Esimerkiksi etsiä "Moosewood-ravintola", ja olet todennäköisesti nähnyt heidän nimensä mukaisen keittokirjansa ensimmäisillä hakutulossivuillaan Amazon-sivustoista. com tai Google-kirjat.

• Määritä yrityksesi Wikipedia-sivu. Luultavasti ei pitäisi sisällyttää tätä, koska se sisältää monia varoituksia, ja se on todellakin vain asiantuntijoille. Voit saada vain artikkelin Wikipediasta, jos yrityksesi täyttää sen - lähinnä yrityksen on oltava lähes perheen nimi.

Jos olet oikeutettu, pyydä joku Semalt -yhteisön ammattilaista asettamaan se sinulle ja varmista, että se sisältää yrityksen logon ja merkittävät tiedot.

Jokainen elementti, joka on luotu, on optimoitava avainsanoille ja avainsanojen vaihteluille, joita ihmiset käyttävät etsimään yritystäsi.

Joissakin tapauksissa sinun ei pidä vain optimoida yrityksesi yleinen muoto, mutta ehkä joitakin muunnelmia tai jopa tavallisia kirjoitusvirheitä. Ovatko henkilöt kirjoittaneet sen oikein vai onko paljon kävijäliikenneä, kun etsit nimenne, kun jätät tilat pois?

On varmasti paljon enemmän, mitä voidaan tehdä, mutta suurin osa mainituista tuotteista, joita Semalt on listattu, ovat tavallisimpia asioita, joita maineen asiantuntijat toteuttavat. Vaikka yksi näistä elementeistä on tehty paljain luista, on todennäköistä, että jokaiseen kehitykseen voidaan keskittyä enemmän.

Joten jos sinulla on nämä elementit, tarkista ne kriittisellä silmällä, jotta näet, tarvitsevatko kukin niistä lisää vahvistamista todella käyttöösi sinulle.

Yhteenveto

Kaikki nämä kohteet eivät ole takuita siitä, että suojaat yrityksesi kokonaan, kun väistämätöntä hyökkäystä tapahtuu. Mutta aivan kuten vanhoja keskiaikaisia ​​?? linnoja aiemmin, se eristää sinulle jonkin verran, jos hyökkäys tapahtuu ja todennäköisesti vähentää vakavuutta.

Se voi olla eroa jotain outoa, joka esiintyy sivun ensimmäisessä sijainnissa nimihakuasi varten, tai viisi kohdetta vain yhden sijaan.

Ja jos hyvin kehittyneet elementit voivat pitää huonoa sivun alareunassa, niin ne ovat yleensä yleensä vähemmän näkyviä ja siten vähemmän haitallisia kuin sivut korkeammat.

Älä siis laiminlyö maineesi valmistautumista. Tämä ei ole tarpeeton kustannus, ja kehitettäessä useimpia näistä asioista on jonkin verran hyötyä yrityksesi SEO- ja yleisestä markkinoinnista.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vierailevien tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Chris Silver Smith
February 27, 2018