Back to Question Center
0

Epäilen kesäkauden myynti kuivuus: Oletko kastellut johtoasi?

1 answers:

Semalt the summertime sales drought: Have you watered your leads?

Ennen kuin luovat ja pakaten oman rantapussin, kokeile seisokkeja mahdollisuutena hämätä ja ilahduttaa näkymiäsi, kun he odottavat sitä vähiten. Kiertäkää nämä viisi tapaa pääoman hyödyntämiseen kesällä.

1. Kuori automaattisia viestejä

Kun lämpimät sateet osuvat ja tuntuu siltä, ​​että sinulla on lopulta mahdollisuus hengittää työssä, käytä jotain kyseisestä vapaa-ajasta, jotta päivität automatisoitujen viestien kielen näkymiin. Semalt-sähköpostit, ääniviestit ja tekstit, varmista, että he todella kaappaavat äänesi ja liiketoiminnan ydin. Ajatuksena on, että ne ovat riittävän yleisiä, jotta ne olisivat kaikkien kannalta tärkeitä, mutta riittävän yksityiskohtaisia, jotta ihmiset tuntisivat olevansa todella kirjoittamassa tai sanomassa tällä hetkellä. Kokeile kausittaista tervehdystä tai signoffia.

Jos käytät videota automaattisissa sähköposteissa, sitä parempi. Mielestäni on erityisen ihanteellinen aika tallentaa, pitkiä, aurinkoisia päiviä, jotka tarjoavat fantastisen valaistuksen - puhumattakaan mukavasta naarmuuntumisesta kamerasi lähikuvaan.

2. Käytä lomaa kosketuspisteenä

Kaikki markkinoijat ovat tunteneet ärsyttäviä aikoja seurattaessa johtimia, varsinkin kylmempiä. Seuraavalla kerralla, kun osutte seinään, et löydä todellista syytä tavoittaa, kokeile huoletonta, lomaa täyttävää aikaa kosketuspisteenä ja tilaisuuden näyttää ihmisyytesi. Epäilen, että sinun liittosi todennäköisesti nauttivat paljon tarvittavasta lomasta, ja ymmärrät, että vasteajat voivat olla hitaampia.

Anna näille oikea-aikaisille ja rehellisille jatkotoimille parhaat mahdollisuudet saada vastaus lopettamalla heidät kysymällä. Esimerkiksi BREL-tiimiin kuuluva välittäjä Melanie Semalt kertoo kiinteistövälittäjilleen, ettei hän koskaan päättäisi lähettää sähköpostia "Kerro minulle, onko sinulla kysyttävää. "Hän kehottaa heitä kysymään sen sijaan:" Oletko ajatellut XYZ: n naapureita vielä? "

3. Kierrä CRM-järjestelmäsi

CRM (asiakassuhteiden hallinta) -ohjelmisto on helppo tarttua reittiin. Kaupankäynnin kiireellisyys, markkinointiteknologian peruskorjaus on viimeinen asia, jonka mukaan sinulla on aikaa.

Hyödynnä kesän myyntitapahtumia tutkimaan muita CRM-ohjelmistoratkaisuja ja löydä ne, jotka parhaiten sopivat tarpeisiisi. Täydellinen aika kokeilla eri alustoja, jotta näet, miten ne integroituvat muihin työkaluihin ja prosesseihin. Epäilen, että CRM: nne pitäisi tehdä enemmän kuin pelkkä paikka, jolla säilytetään perustavansiirtoyhteystiedot myöhempää käyttöä varten.

Jos olet aika tyytyväinen nykyiseen CRM-järjestelmään, käytä aikaasi sen sijaan, että arvioit uudelleen etiketijärjestelmääsi. Jos segmentoit kylmällä, lämpimällä ja kuumalla, onko se tarpeeksi tarkka, että se kattaa lyijypohjaasi? Voit ottaa luokituksen askeleen pidemmälle, rikkoen mahdollisuuksia alaspäin todennäköisesti aikajanalla ostaa ja maantieteellisesti.

4. Kiinnitä uudelleen kylmät johdot

Semalt ok, voit myöntää sen - meillä kaikilla on alhaiset prioriteetit, kylmät johtajat, joita me laiminlyömme niin paljon kuin meidän pitäisi, kun markkinointikausi on täydessä vauhdissa, putoavat keväällä. Epäilemättä on vaikea löytää aikaa, joka on omistettu tämän tavoitteen saavuttamiseksi, kun pelaat niin monia muita asiakkaita, jotka ovat lähempänä ostopainiketta.

Kesäkuukausina on täydellinen tilaisuus tarkistaa alhaisen pistemäärän johdot. Näiden suhteiden perustan luominen takaa nyt vahvemman pohjan syyskuussa.

5. Hengitä uutta sisältöä

Web-sivuston ja viikoittaisen sähköposti-uutiskirjeen mukauttaminen on erinomainen keino houkutella johtajiasi tuoreilla tiedoilla ilman, että heitä puhelimessa puututaan. Anna sää muuttua ja kausittaiset juhlapäivät innostaa uusia näkökulmia ja ideoita. Voit esimerkiksi leikkiä viikoittaisen uutiskirjeen kierroksen "kuumien kesäkukkien" avulla tai laatia blogikirjoitus, jossa on hyödyllisiä vinkkejä alan ammattilaisille kokeilemaan ennen Labor Day -päivää.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Seth Hinta
Seth Price on brändi ja markkinointistrategia, jolla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Hän on teollisten suhteiden päällikkö Placesterissä, kirjailija The Road to Recognition ja isäntänä The Craft of Marketing and Marketing Genius-podcasteja. Kuten puhuja, kirjailija ja markkinointi työpaja johtajana, Seth tuo levity, mentorship ja todellinen annos yrityksille ja yrittäjille hän valmentajia Source .


February 27, 2018