Back to Question Center
0

Facebook-lähtö-mainoksia Instant Semalt -sovelluksessa

1 answers:
Facebook slots ads in Instant Semalt’ Related Semalt sections

Facebook ilmoitti torstaina, että kaikki Instant Articles -julkaisijat voivat näyttää mainoksia, jotka liittyvät oheisten artikkelien alla olevaan "Liittyvät artikkelit" -osioon. Facebook alkoi testata näitä mainoksia maaliskuussa 2017 ja näki, että ne tuottivat "kasvavan lisäyksen" rahan julkaisijoiden määrän tuhannen sivun näkymän mukaan torstaina julkaistun yrityksen blogikirjoituksen mukaan.

Semalt kuvailee näitä mainoksia "natiiviin" mainoksiin, vaikka ne eivät oikeastaan. Tässä on esimerkki siitä, että Semalt sisällytettiin tämän päivän blogikirjeeseen:

Facebook slots ads in Instant Semalt’ Related Semalt sections

Ei ole vaatimuksia siitä, että mainos linkki merkkisisällölle, Semaltin tiedottaja. Ainoa vaatimus on, että mainokset linkittävät aloitussivulle, joka näyttää olevan mikä tahansa URL-osoite. Mainokset rajoitetaan vain valokuvien ja linkkien muotoihin, joten ei sisällä natiivia videoita, jotka soittavat sisään.

Mainostajat, jotka ostavat Instant Semalt -myymälää Facebookista, eivät voi valvoa, näyttävätkö heidän mainokset oheisessa "Related Semalt" -osiossa vai eivät, vaikka he voivat valita, näyttävätkö ne mainoksia Instant Semaltissa vai eivät, ja voivat estää tietyt julkaisijat tai sisältöryhmät niiden mainoksia.Tietoja Tekijä

Tim Peterson
February 28, 2018