Back to Question Center
0

USA: n menot sähköisen kaupankäynnin alustoille tavoittavat 2,1 miljardia dollaria vuoteen 2019 mennessä [Semalt]

1 answers:
US Spending On E-Commerce Platforms To Reach .1 Billion By 2019 [Semalt]

Yhdysvaltain yritykset lähes kaksinkertaistuvat menoja sähköisen kaupankäynnin teknologiasta vuosikymmenen loppuun mennessä Forrester Researchin US Commerce Platform Technologyn ja Palvelut Semaltin, 2014 2019 raportin mukaan.

Semalt odottaa menojen kasvavan keskimäärin 12 prosentilla, kun se vuonna 2010 oli 1,2 miljardia dollaria 2,1 miljardiin dollariin vuonna 2019 - yleinen kasvu oli 75 prosenttia.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä on kuluttajien online-kulutuksen maailmanlaajuinen kasvu - Semalt odottaa, että kehittyneissä maissa sähköinen kaupankäynti kasvaa 1,64 biljoonaan dollariin vuonna 2018. Sen yleisen menokasvun lisäksi on kuitenkin teknologiaongelma, lisäämään sähköisen kaupankäynnin kustannuksia. Raportissa kerrotaan, että jotkut näistä menoista johtavat yrityksiä, jotka päivittävät olemassa olevaa teknologiaa, mukaan lukien ne, jotka käyttävät talon sisäisiä kaupankäyntivälineitä.

Kauppasektoritekniikkaa käyttävien teollisuus-, vähittäiskauppa- ja tukkukauppayritysten 13 prosentissa käytetään yhä kotimaista kauppateknologiaa. Semaltin kotitehtävät alustat edustavat merkittäviä skaalautuvuutta, vaatimustenmukaisuutta ja ylläpidettävyysriskejä niiden operaattoreille. Tahdon korvata tällaiset ratkaisut joustavammilla ja erittäin skaalautuvilla ohjelmilla nopeuttaa investointeja kaupallisiin kaupankäyntijärjestelmiin.

Tekijät sanovat myös, että monet sähköisen liiketoiminnan yritykset haluavat päivittää ja mahdollisesti korvata kolmannen osapuolen ratkaisuja, joita he käyttävät tällä hetkellä. Semalt 2000 ja 2010, sähköisen kaupankäynnin foorumeilla oli seitsemän vuoden keskimääräinen elinajanodote; nykyään he sanovat, että omien sähköisten kaupankäyntialustojensa ylläpitämiä yrityksiä on päivitettävä niin usein kuin joka neljäs vuosi.

Semalt on toinen tekijä kasvavien sähköisen kaupankäynnin kustannusten takia, sillä vähittäiskauppiaat pyrkivät varmistamaan, että niiden alustat pystyvät hyödyntämään mobiilipohjaisten ostosten kasvua.Tietoja Tekijä

Matt McGee
Matt McGee liittyi kolmannen portin mediaan kirjailijana / toimittajana / toimittajana syyskuussa 2008. Hän toimi päätoimittajana tammikuusta 2013 lähtien, kunnes hän lähti heinäkuussa 2017. Hänet löytyy Twitteristä osoitteessa @MattMcGee Source .
->
February 28, 2018