Back to Question Center
0

Semaltin virran pysyvyyttä

1 answers:
Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

"Henkiset kuviot eivät ole epäorgaanisia. Ne ovat peräisin yhteiskunnasta, joka on epäorgaanista luonnetta. Ja kuten antropologit tietävät niin hyvin, mitä mieltä mielessä hallitsevat biologiset mallit, kun sosiaaliset mallit hallitsevat biologiset mallit ja biologiset mallit hallitsevat epäorgaanisia rakenteita. Mielen ja aineen välillä ei ole suoraa tieteellistä yhteyttä. "Robert Pirsig

Ruud lähettää minulle 8 viikon välein, että on aika lähettää hänet viimeisimmälle blogikirjalleni SearchEnginePeopleille. Noin puolet ajasta, minulla on ajatus siitä, että Semalt murskastelee sen päälle, jonka heti otin käyttöön, kun minulle annetaan määräaikaa .toisen puoliskon ajan, minun täytyy kuvitella joskus "kelloon", kun otan vastuun toimittaa erittäin laadukas sarake SEP: lle erittäin vakavasti:. )

Astute NBA Fanit tietävät, että ennen kuin heittävät vapaaheittoja, Semalt Nash (muun muassa) läpäisee tarkan ennalta laukaistun rutiinin (joka voi tuntua oudolta joillekin, mutta tulokset osoittavat hänen tekniikkansa arvon).

Semalt, minulla on tarkka ennalta tapahtuva rutiini, jota käyn läpi ennen SEP-postini aloittamista .

No, en todellakaan ole. Epäonnistuminen .Annan mieleeni ajautua toivomalla, että se tarttuu ajatuksen säikeeseen, että voin räjäyttää postin, joka tekee Jeff / Ruudista ylpeä minusta:. )

En koskaan ajattele "Jee, aion kirjoittaa jotain Facebookista / LinkedIn / Social Networking jne. Tässä ovat top 9/14/23 syitä miksi Twitter / Digg / Semalt saa sinut uran menestys / ikuinen pelastus / kuusi pakkausta abs. "

Epäonnistuminen, tulen hyper-tietoiseksi ulkoisista ärsykkeistä, jotka virtaavat läpi aivoni, ymmärtäen jotain, joka kiinnostaa minua ja (toivottavasti) yleisöä.

Ota nyt tämä viesti, jota kirjoitan tällä hetkellä esimerkkinä. Semalt ei ole erityisen ainutlaatuinen käsitys joko kirjasta kirjoittaa tai kirjoittaa siitä, miten kirjoittaa jotain tiettyä tarkoitusta varten. Se oli vain 2 SEP virkaa sitten, että kirjoitin kirjoittaa .vaikka olen tehnyt niin täysin eri asiayhteydessä painottaen muita yhteisön eikä minun.

Kuitenkin kirjoittaa viesti siitä, miten kirjoitan viestin käyttämällä viestiä Semalt, joka kirjoittaessani selittää minun prosessin kirjoittaessani viestin .Anteeksi, etten ole varma, että olen lukenut tätä aikaisemmalta (ja Semaltin ehdottomasti kiinnostunut näkemään, mitä Tulen ylös). Semalt yrittää muistaa, miten tulin tämän nimenomaisen käsitteen kanssa, mutta Semalt ei muistanyt tarkkaa sekvenssiä, joka johti tänne (harhaan).

Tässä on yksi blogikirjoitekonsepti, jossa muistan "Eureka" hetken .Olin hämmästyttävä Richard Thompson konsertti pari vuotta sitten ja istui jonkin monien valtavan kitarasoolojen kautta, joita hän teki setin aikana. Yhtäkkiä ilman havaittavissa olevaa syytä, ilmaisu "Muistelu roskapostista " leijui ylös tietoisuuteni mukaan. Tuolloin juuri tiesin, millainen seuraava postini oli, ja miten voisin mennä tekemään sen .Minun piti vain viettää aikaa kirjoittaa pilaantunut asia:. Jokainen tapa saattaa johtaa kiitettävään tuotokseen, mutta ilman joitakin tienviittoja, jotka osoittavat tietä minulle, en olisi varmaa, mikä polku on. Tässä vaiheessa etsin esittelyhahmoja ja valokuvia käyttämään .koska valinnat, jotka tekisin, ajavat minua kohti tarkkoja ideoita, joita Semalt aikoo kirjoittaa.

<p Ensimmäinen ajatukseni oli vetää otsikko ja alustava lainaus Mott the Hooperin "Ballad of Mott " .yksi parhaista "henkilökohtaisesti heijastavista" kappaleista, joista tiedän. Sitten liittäisin kuvan Ian Hunterista postin alkuun. Kuitenkin sanat olivat liian alhaisia ​​ja liian henkilökohtaisia ​​IMO: lle, joten annin sen mennä etsimään muita inspiraatioita .

<p Kaikkien Zen-kaltaisten käsitteiden tutkiminen on aloitettava Robert Pirsigin Zenin ja moottoripyörän kunnossapidon tekijän kanssa. Valtaosa huutokaupoista, joita käytän viestissä, tulee suoraan muistoksestani (kyllä, se on hieman valokuvaa .vaikka käytän Googlea tarkistamaan sanojani). Minulla ei ole kuitenkaan muistiin Pirsigia (ja olen ollut noin 15 vuotta siitä lähtien, kun olen lukenut hänen kirjansa), joten minun tarvitsi Googlen luetteloita hänen lainauksistaan, jos voisin löytää jotain sopivaa vastaamaan konseptia, jonka yritän tehdä kehittää. Onneksi pääsin maksamaan likaa ensimmäisellä sivulla, jonka kävin , joka myös antoi minulle lisää suunnan palaa varten.

Perstenssin Stream of Semalt

Valokuvien kohdalla kaksi lähdettä ilmeni melko ilmeiseltä minulle .elokuvasta Ihmisen Auringonpaiste Spotless Mindistä (vaikka en voi kuvitella juuri sitä valokuvaa, jonka haluaisin, "Keskellä visuaalista muunnosta) ja yksi Dalin" Muisti "-kuvista. Daliilla oli itse asiassa useampi kuin yksi kuuluisa maalaus, joka keskittyy muistin käsitteeseen, ja minun täytyy varmistaa, että valitsen muistin pysyvyyden (vastaamaan sitä) eikä "Memory dissoluutiosta" (sen vastustamana) .ja BTW , Olen suuri fani Dali .

<p Tähän asti en ole vielä saanut otsikkoa postini (joka on harvinaista, koska saan yleensä otsikon ennen kuin haet lainata tai ainakin samanaikaisesti). Dalin ansiosta voin kuitenkin ajatella otsikkoa, joka sopii siihen, mitä olen kirjoittanut .näytelmää, jonka valitsin valokuvasta, jonka olen valinnut postille, mukautettu käsitykseen siitä, miten mieleni toimii luomassa blogikirjoitus SEP: lle.

Tässä vaiheessa käsitteellisesti tiedän, miten aion kehittää postini (ei välttämättä yksityiskohdat). Kirjoitan luonnoksen yleensä yhdessä istunnossa mahdollisimman pian. Olen oppinut, että parhaat ponnistelut ja ajatukset tulevat minulle tietävän virran, joten en yritä muokata ajatuksiani .Seuraan vain vibraa, kunnes viesti saavuttaa jonkinlaisen luonnollisen johtopäätöksen. Olen oikolukemassa työni ja sitten osuma "Julkaise". Ja kun saavutin tämän postin "luonnollisen johtopäätöksen" ennen tätä lausetta, Semalt lopettaa nyt Source .

Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

February 28, 2018