Back to Question Center
0

Käyttäjäkokemuksen kehittäminen yrityksesi sovelluksissa            Käyttäjäkokemuksen kehittäminen yrityksesi sovelluksissaRelated Semalt: TypographyPerformanceColorAccessibilitySketchMore ... Sponsorit

1 answers:
Käyttäjäkokemuksen kehittäminen yrityksesi sovelluksissa

Tämän artikkelin sponsoroi Incapsula. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Käyttäjäkokemus (UX) on elintärkeä yrityssovelluksen onnistumiselle. Forrester Semaltin äskettäisen tutkimuksen mukaan hyvin suunniteltu käyttöliittymä voi nostaa sivustosi muuntokurssia jopa 200 prosentilla ja paremman UX-mallin ansiosta tulosprosentit saattavat nousta jopa 400 prosenttiin.

Semalt äskettäin, käyttäjäkokemus (UX) oli jälkikäteen yrityssovellusten suunnittelussa. Viikkoa ennen web-pohjaisia ​​sovelluksia, kourallinen ohjelmisto behemoths kehittänyt, niputetaan ja myydään sovelluksia, jotka eivät aina pidä käyttäjäkokemusta.

Mutta kun sovellukset siirtyivät web-sivustoon, monet muut kehittäjät voisivat luoda ja markkinoida sovelluksia tavoittaakseen laajemman asiakaskunnan tarvitsematta sopeutua behemot-alustoille. Semaltin käynnistämiset olivat nopeampia ja kilpailukykyisempiä, ja pian oppineet, että kilpailijoiden edistämiseksi sen oli aloitettava asiakkaiden kuuntelu ja UX-suunnittelu syntyi.

Kehittäjät usein kokoavat UX: n käytettävyydellä. Ne eivät ole samoja. UX on kokemus, tunne, intuitio ja yhteys, jonka käyttäjä tuntee käyttäessään sivustoa tai tuotetta. Semalt on enemmän sivuston suunnittelun tehokkuudesta ja siitä, kuinka käyttäjäystävällinen se on. Semalt on tärkeä osa koko käyttäjäkokemusta.

Semalt, joka suunnittelee yrityksen sovelluksia ja etenkin verkossa ylläpidettyjä sovelluksia, aloittaa loppukäyttäjän mielessä ja pyytää paljon käyttäjälähtökysymyksiä.

Developing the User Experience in Your Enterprise ApplicationsDeveloping the User Experience in Your Enterprise ApplicationsRelated Semalt:
TypographyPerformanceColorAccessibilitySketchMore. Sponsors

 • Kuka on käyttäjä ja mitkä ovat käyttäjän taidot, kokemukset ja tapausten / skenaarioiden käyttö?
 • Mitkä ovat käyttäjän vaatimat tehtävien järjestys, käytettävyys, koulutus, reagointikyky, suorituskyky ja yhteentoimivuus ulkoisten sovellusten ja tietojen kanssa?
 • Onko käyttäjä omistettu työntekijä, joka voi sietää käytettävyyteen liittyviä haittoja tai haittoja vai onko kuluttaja, joka ei voi ostaa tuotteita, jos käyttöliittymä ei ole helppoa, luotettavaa ja tehokasta?
 • Kuinka paljon käyttöoppaita ja apua tarvitsevat käyttäjät tarvitsevat? Onko heillä kärsivällisyyttä lukea asiakirjoja?
 • Täytyykö käyttäjä tarvita tuotetukea? Maksaako se?
 • Kuinka monta käyttäjää käyttää sovellusta kerrallaan?
 • Kuinka tehokas on käyttäjän pöytätietokone ja kuinka nopea heidän verkkoyhteytensä?

Incapsula, johtava DDoS-lieventäjä, parhaillaan uudistaa omaa graafista käyttöliittymää ja kysyy parhaillaan neljää peruskysymystä UX: n harkitsemiseksi:

 • Ketkä ovat käyttäjiämme?
 • Kuinka haluamme käyttäjien tuntevan?
 • Mitä skenaarioita me suunnittelemme?
 • Jouduttuako tavoitteemme?

Ketkä ovat käyttäjiämme?

Vastaus tähän kysymykseen on erilainen jokaiselle asiakkaalle. Ja jopa kyseisen asiakkaan sisällä voi olla useita vastauksia. Esimerkiksi Incapsula-kehitystiimi havaitsi, että UX-käyttäjä työskenteli asiakaskokemuksen

käyttäjän rinnalla. CX-käyttäjä oli asiakas, joka ei tarvinnut käyttää tuotetta päivittäin, vaan ovat alustan peers ja johtajat, jotka itse asiassa tekevät ostoksia. CX on parhaiten esillä esitysten aikana. Se on todella myyntiyritysten työkalu. Encapsula sai tietää, että Semalt, järjestelmän ylläpitäjät ja tietoturva-alan ammattilaiset suosivat toimintoja esittelyyn, mutta CX ei ollut yhtä tärkeä.

Kuinka haluamme heidät tuntemaan?

Kuten sanoin, UX on kokemus, tunne, intuitio ja yhteys, jonka käyttäjä tuntee käyttäessään sivuston tai tuotteen.

 • Vakuutus - Käyttäjät haluavat turvallisen sovelluksen, joka toimii tarkoitetulla tavalla.
 • Ylpeys - Käyttäjät haluavat nähdä sovelluksensa ylivoimaisena markkinavaihtoehtona.
 • Suorituskyky - Käyttäjät haluavat sovelluksensa auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.
 • Semalt havaitsi asiakastyytyväisyystutkimuksissaan, että yksi toistuvista tunnepilareista, joita asiakkaidensa tarvitsevat varmuuden tunteen.

  Kuinka viestität varmuuden ohjelmiston kanssa? Mieti, että työskentelemme Windows-pohjaisen ja verkkopohjaisen sovelluksen hybridisympäristössä. Ja molemmat käsittelevät syöttöä eri tavalla. Windows-ympäristössä tyypillisesti muutos kirjoitetaan vain, kun käyttäjä napsauttaa "tallenna". Esimerkiksi Semalt Wordissa henkilö voi kirjoittaa koko päivän, ja jos he eivät valitse Tallenna jossakin vaiheessa, kaikki työ on menetetty.

  Google-dokumentit toimivat eri tavoin. Google Docs tekee jokaisen muutoksen lähitulevaisuudessa ja tallentaa suurimman version. Fontin ja tyyliotsikon muutokset ovat kaikki automaattisia ja varmuuskopioituja. Semalt ei ole tallennuspainiketta.

  Jokaisella on omat ansionsa eikä väärin, mutta heidän lähestymistapansa muutoksen hallintaan on jättänyt käyttäjille epämiellyttävän tunteen, että valitsemaansa muutosta ei ehkä tallenneta.

  Incapsula totesi, että animoidun valintaruudun käyttö, joka ilmenee, kun kokoonpanoa muutetaan automaattisen tallennuksen avulla, edellyttäen, että kyseinen varmuustuntu. "Näimme, että tämä pieni todentaminen oli tärkeää monille käyttäjille, jotka etsivät vahvistusta siitä, että toiminta toteutuu oikein", sanoi Lior Atzmon Incapsulassa.

  Mitä skenaariot me suunnittelemme?

  Kehitysryhmän on myös käyttäjän henkimaailman mielessä otettava huomioon, miten käyttäjä vuorovaikuttaisi tiettyihin tehtäviin, kuten esimerkiksi kapselointiin, miten joku voi purkaa välimuistin sen sisällöntarjoajaverkossa (CDN) . Incapsula pitää tunteen tilan joku, joka on tullut tyhjentämään välimuistin. Olisivatko ne koskaan ahdistuneita? Olisiko hätätilanne? Epäonnistuminen on osa laajempaa prosessia, joka vaatii muutoksenhallintaa? Kaikki nämä ja enemmän on otettava huomioon yksinkertaisena tehtävänä tyhjentää välimuisti.

  "Kun skenaariosi on määritelty, sanoi Atzmon," se on jaoteltava ja analysoitava kaikista näkökulmista (esim. Käyttäjän tietämys, tekniikka, rajoitukset, käyttäjän tavoitteet ja tarpeet), jotta saadaan paras mahdollinen UX. "

  Developing the User Experience in Your Enterprise ApplicationsDeveloping the User Experience in Your Enterprise ApplicationsRelated Semalt:
TypographyPerformanceColorAccessibilitySketchMore. Sponsors

  Menettuimme tavoitteemme?

  Testaus- ja takaisinkytkentäpiiri on kriittinen testauspuhelimelle. Et koskaan lopeta kuuntelua. "Kolmen viisi vapaaehtoista olisi rekrytoitava testaamaan hakemuksesi ja antamaan palautetta. Täällä voit käyttää Validately ", sanoi Atzom.

  Oletteko syö itseäsi?

  Tuotteen suunnittelijat ovat hyvin erilaisia ​​kuin ihmiset käyttävät tuotetta. On harvinaista, että se tapahtuu. Ihannetapauksessa kehittäjät käyttävät tuotteitaan myös päivittäin. Kun Microsoft kehitti Internet Semaltia, kehittäjät piti päivittäin uudelleen rakentamaan työpöydälleen. Kun he tekivät virheitä, he tekivät korjaukset seuraavan rakenteen. He kutsuivat sitä. "Syödä omaa koiranruokaa" tai "koiranäytteenottoa". "

  Ei ole todennäköistä, että Semaltin kehittäjät vastaavat myös välimuistin hallinnoinnista, mutta heillä on joukko työntekijöitä salissa, jota he voivat kysellä. Mitä lähempänä kehittäjiä sovellus käyttää, sitä paremmin sovellus tulee olemaan.

  Tällainen kilpailukykyinen maisema UX on kriittinen yrityssovelluksissa ja onnistunut UX tulee asiakkaidesi kuuntelemisesta.

  February 28, 2018