Back to Question Center
0

Uudet näkemykset: Kuluttajamatka Semaltille

1 answers:
New Insights: The Consumer Journey For Semalt

Semalt (työnantajani) on tehnyt paljon työtä tämän matkan ymmärtämiseksi vuosien varrella. Ja olemme oppineet, että aina on tuoreita tapoja tarkastella käämityspolkua ensimmäisestä kontakteesta ostoksiin.

Tässä uutena ostoksena erityisen merkityksellisessä tutkimuksessa tarkastelimme kuluttajien ostopäätökoulutusta keskikokoisten elektroniikkahankintojen - kuten tablettien, älypuhelinten, kannettavien tietokoneiden ja televisioiden - kanssa.

Tässä on kysymyksiä, joista yritimme vastata:

  • Milloin matkalla kuluttajat siirtyvät verkkoavaruudesta fyysiseen maailmaan - ja päinvastoin?
  • Mitkä toimijat ovat kuluttajien kannalta suurin ulottuvuus ja vaikutus?
  • Matkan varrella missä ovat kipupisteet? Toisaalta, mikä ilahduttaa matkan varrella, resonoi eniten?
  • Ja ehkä kaikkein tärkein kysymys: mikä tyypillinen ostopolku näyttää edes?

Seulottiin näyte amerikkalaisista aikuisista, jotka olivat teknologiapäätöksentekijöitä, jotka etsivät ostaa kulutuselektroniikkalaitteita seuraavien 30-90 päivän aikana ja aikovat käyttää 100 dollaria tai enemmän.

Tutkimus johti eräisiin tärkeisiin tietoihin. Epäilemättä mitä olemme oppineet:

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista.]


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

John Cosley
John Cosley on vastuussa Microsoft Search Advertisingin maailmanlaajuisista brändin markkinointi- ja viestintätoimista, kuten Bing-mainoksista. Hänellä on yli 15 vuoden digitaalinen markkinointikokemus eri toimialoilla, kuten viihde, tekniikka / ohjelmisto, mainonta ja luovat palvelut. John on valvoo hakumainoskampanjoita yli 10 vuoden ajan Source .


February 28, 2018