Back to Question Center
0

10 uutta sähköisen kaupankäynnin kirjaa Semalt 2017: lle

1 answers:

Tässä on luettelo uusista verkkokauppakirjoista kesän lukemiseen. Semalt ovat otsikoita podcastingista, videomarkkinoinnista, yrittäjyydestä, häiriöistä, maailmanlaajuisesta verkkokaupasta ja digitaalisten yritysten arvostuksesta.

Olen laatinut tämän luettelon Amazon. Amazonin "Kirjat" -luokasta valitsin "Business & Money". "Sieltä valitsin" Processes & Infrastructure "-alaryhmän ja valitsin" Sähköisen kaupankäynnin ". "Sitten valitsin ryhmästä samat ryhmät, jotka perustuvat asiakkaiden luokituksiin ja suhteeseen verkkokauppaan. Lisäksi valitsin muutaman nimikkeen Small Business & Semalt -alaluokasta.

Uusia verkkokauppakirjoja

Strateginen kertomaja: sisällöllinen markkinointi koulutetun kuluttajan iässä Alexander Jutkowitz

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Strateginen kertomaja tarjoaa käytännön puitteet sisällön markkinointityöhön. Asiakkaasi ovat älykkäämpiä kuin koskaan ennen. Voit luoda tuloksia, jotka ylittävät tavoitteesi, luomalla oikean tyyppistä sisältöä räätälöityjä markkinoillesi. Tämän yhden sisältö-markkinointistrategian avulla voit oppia, mikä toimii ja mikä ei, mitä asiakkaat haluavat ja mikä on paras tapa toimittaa se. Kovakantinen 16 dollaria. 24.

-

Six Billion Shoppers: Porter Erismanin

maailmanlaajuisen sähköisen kaupankäynnin boomista
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Six Billion Shoppers vie lukijoita matkalle ympäri maailmaa käymään seuraavassa sähköisen kaupankäynnin mega -markkinoilla ja selvittämään, miten uusi verkkokaupan boomilla on mahdollisuus yrittää yrittäjiä ja maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Matkalla Nigeriassa, Kiinassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa kirjailija käsittelee sähköistä kaupankäyntiä näillä uusilla markkinoilla ja mitä se merkitsee länsimaisille tuotemerkeille. Kindle 12 dollaria. 99; Kovakantinen 17 dollaria. 30.

-

Amazon Marketplace Dilemma: Brand Executivein haaste kasvaa myynnin ja ylläpidon James Thomson ja Joseph Hansen

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Amazon Marketplace Dilemma käsittelee kahta avainkysymystä, jotka brändin johdatukset todennäköisesti kohtaavat Amazonin markkinapaikassa: Voiko brändi myydä Amazonin markkinoilla, ja jos on, mikä jakelumenetelmä tekee järkevämmäksi brändille?

Kirjoittajat selittävät, että päätös siitä, onko tuotemerkki myyty Amazonin markkinoilla, ei aina ole vain brändin hallinnassa. On parempi aloittaa oletus, että kaikki suosittujen tuotemerkkien tuotteet tulevat näkyviin myyntiin Amazonissa, onko brändi haluaa kyseisiä tuotteita siellä vai ei. Kindle 24 dollaria. 99; Pehmeäkantinen 24 dollaria. 99.

-

Stephen Woessner

Kannattava podcasting: kasvattaa yritystäsi, laajentaa foorumiasi ja rakentaa todellisten fanien kansa
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Kannattava podcasting sisältää kaavan luoda, käynnistää, markkinoida ja kaupallistaa podcasteja kaikilla toimialoilla. Hanki tuotannon vinkkejä, ohjelmistosuosituksia, verkko- ja sosiaalistrategioita, aikatauluja, tarkistuslistoja ja esimerkkejä. Opi suunnittelemaan podcaststrategiaasi, valitse ihanteellinen muoto esityksesi, saada parhaat vieraat ja olla hyvä isäntä. Kansikuva 14 €. 50; Kindle 13 dollaria. 78.

-

Miten saada sivustosi huomattu Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Verkkosivut voivat tehdä tai katkaista yrityksen. Yksittäinen verkkohaku voi tuottaa miljoonia verkkosivujen tuloksia, mutta ihmiset harvoin vaivaavat tarkastelemaan ensimmäisen tulossivun ohi. Miten saada verkkosivustosi huomattu opettaa sinulle, kuinka voit lisätä hakukoneoptimointia, lukea web-analyysia, mitata mikä toimii, poistaa mitä ei ole ja katso verkkosivustoasi yrityksenä. Pehmeäkantinen kirja $ 11. 01; Kindle 8 dollaria. 85. López Lubián ja José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Mistä tiedät, onko ajatus sellainen, joka houkuttelee miljardeja omistautuneita käyttäjiä tai muutamia tuhansia ohikiitäviä kokeilijoita? Ja miten arvioit, onko jokin liiketoimintamalli riittävän vahva tehdä miljardeja - tai virheellisiä tavalla, joka menettää miljoonia? Digitaalisen maailman arvo on digitaalisen maailman arvon käsitteen syvällinen tarkastelu, digitaalisten liiketoimintamallien analysointi sekä kehys digitaalisten yritysten arvon arvioimiseksi. Kovakantinen 29 dollaria. 99.

-

Robert Kyncl ja Maany Peyvan

Streampunks: YouTuben ja vihollisten uudelleenmuokkausväline
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

YouTube on muuttanut median ja viihteen luonnetta. Streampunks on edelläkävijäyrityksen ensimmäinen tapa selvittää, miten se kehittyi ja missä se vie meidät seuraavaksi. Kun jakat teoksen YouTuben vaikutusvaltaisimmista tähdistä ja viihdyttävän tulevaisuuden välittäjistä kertovia tarinoita, kirjoittajat käyttävät ensikäden kokemuksia kertoakseen videokuvan tarinan ja tämän nykyajan pop-kulttuurin kamppailun. Kindle 14 dollaria. 99; Kovakantinen 20 dollaria. 97.

-

Minter Dial ja Caleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Tulevaisuuden kestävä maalaa täydellisen kuvan suurimmista häiritsevistä voimista, joita meillä on tällä hetkellä - määrittelemällä ne, kartoittamalla ne ja asettamalla ne asiayhteyteen. Tutki häiriöön tarvittavia ajattelutapoja. Seuraavaksi löydämme voimamme, jotka muokkaavat maailmaa, mukaan lukien uudet teknologiat ja miten ne voidaan muuttaa yrityksesi mahdollisuuksiksi. Kansikuva 14 €. 37.

-

David Meerman Scott Markkinoinnin ja PR: n uudet säännöt: sosiaalisen median, online-videoiden, mobiilisovellusten, blogien, uutisjulkaisujen ja virusmarkkinoinnin käyttäminen suoraan ostajille )

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Uudet markkinointisäännöt ja PR julkaisevat viimeisimmässä numerossa vaiheittaiset toimintasuunnitelmat, joiden avulla voit hyödyntää viimeisimpiä lähestymistapoja, jotka antavat ideasi tai yrityksesi huomiota. Käytä kokeiltuja sääntöjä pysymään käyrän edessä, kun käytät uusimpia ja suurimpia digitaalisia tiloja täysimittaisiin suhdetoimintaansa, markkinointiinsa ja asiakassuhteistaan. Lue, miten saat oikeat tiedot oikeille ihmisille oikeaan aikaan - murto-osa perinteisen mainonnan kustannuksista. Kansikuva 15 dollaria. 78.

-

Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Mitä jos voisimme nopeasti ja helposti luoda ylimääräisen tulotulon luopumatta kokopäivätyön turvallisuudesta? Syötä puoli hälinä. Chris Guillebeau ei ole vieraantunut tähän maailmaan, sillä hän on käynnistänyt yli kymmenen sivumatkaa uransa aikana. In Side Hustle hän tarjoaa vaiheittaisen oppaan, joka vie sinut ideasta tuloksiin vain 27 päivässä. Suunniteltu kiireisille ja kärsimättöminä, tämä yksityiskohtainen etenemissuunnitelma näyttää sinulle, miten voit valita, käynnistää, tarkentaa ja tehdä rahaa sivusi hälinästä alle kuukaudessa. Kindle 12 dollaria. 99; Kovakantinen 15 dollaria. 31 Source .

-

February 28, 2018