Back to Question Center
0

Viisi SEO-vinkkejä Semalt-verkkosivustojen tuotesivuille

1 answers:

Tavoitteena on saada suurempi osa korkeamman muuntamisen "pitkäkestoisesta" liikenteestä

Five SEO tips for product pages on Semalt websites

On yllättävää, kuinka usein verkkokauppasivustoilla laiminlyödään SEO-ulottuvuus.

Suuri määrä pää- ja keski-avainsanan termejä häiritsee häiriöitä ja unohtaa kiinnittää huomiota pitkän hännän tärkeisiin avainsanoihin.

Monet sivustot onnistuvat saamaan reilun määrän pitkäkestoista liikennettä kiinnittämättä erityistä huomiota siihen. Siitä huolimatta on kuitenkin tärkeää kaapata mahdollisimman paljon pitkiä häntäliikennettä, koska pitkä peräliike liikkuu paremmin kuin päätermiliikenne.

Vihje 1 - Tuotteen kaksoiskappale

Semalt tuotteet yhdellä URL-osoitteella aina kun se on mahdollista.

Yhden URL-osoitteen toteuttaminen ei ehkä ole mahdollista, koska tuotteet voivat käyttää useita luokkia ja antaa heille vaihtoehtoiset URL-osoiteluet polut. Esimerkiksi;

Diesel-farkku-paita olisi paras mahdollinen

http: // www. esimerkki. com / tuotteet / 1992-diesel-denim-paita

sijaan vaihtoehtoisissa luokissa, joissa päällekkäisyyksiä voi esiintyä, kuten

http: // www. esimerkki. com / diesel / diesel-denim-paita. aspx

ja

http: // www. esimerkki. com / paidat / denim / diesel-denim-paita. aspx.

Tässä tilanteessa on parasta käyttää kanonisia tunnisteita (tämä on toinen viesti sinänsä).

Samankaltaista sisältöongelmaa voi esiintyä myös, jos samasta tuotteesta on useita muunnelmia; esimerkiksi silloin, kun tuote tulee eri kokoja ja / tai värejä. Parin vaihtoehdon tämän ongelman torjumiseksi ovat:

  • Tarjoa yhdellä URL-osoitteella - anna pikkukuvat muuttaa kuvaa, jos väri on erilainen, mutta säilytä kaikki yhdellä URL-osoitteella. Tämä on helpompi hallinnollinen vaihtoehto, jos sinulla on vähemmän resursseja tuottaa ainutlaatuisia tuotekuvauksia jokaiselle tuotteen variantille. Five SEO tips for product pages on Semalt websites Miinukset - Tuotteet eivät ole yhtä optimaalisia versiokohtaisille hakutermeille
  • Tarjoa ainutlaatuisilla URL-osoitteilla - tuotevariaattista tuotetta kohti erikseen määritelty sivu voi optimoida jokaiselle värille tai muulle tuotteelle. Tällä menetelmällä on edelleen päällekkäinen sisältöriskin, koska tuotteet ovat edelleen liian samankaltaisia ​​huolimatta eroista, kuten väristä ja koosta. Voit kuitenkin silti välttää päällekkäisten sisällönsuodattimien käynnistämisen tuottamalla ainutlaatuisen tuotekuvauksen kutakin versiota varten, jotta jokainen sivu erottuu entistä voimakkaammin. Hyödyt - Optimaaliset tuotesivut Miinukset - Vaikea hallinnoida / tuottaa ainutlaatuisia kuvauksia

Vihje 2 - Tuotteen nimeämiskäytännöt

Varmista, että kaikki sivuston päivittäjät rakastavat ja harkitsevat SEO. On erityisen tärkeää sisällyttää ne henkilöt, jotka lisäävät uusia tuotteita tietokantaan.

Tuotenimien uudelleenkäyttöä on tavanomaista käyttää otsikoissa, otsikoissa ja muissa keskeisissä SEO-alueissa, joten tuotenimet on luotava hakukäyttäjien mielessä.

Esimerkiksi mekko väri voidaan kuvata "koboltti", kuvaus, joka ei todennäköisesti vastaa useimpien hakutermien hakijoita, kun he yrittävät löytää "sinistä mekkoa". Puuvillan värin "koboltin sininen" vääristäminen tukee todennäköisesti kaikenlaisten asiaankuuluvien pitkää hakutermien optimointia.

Epäilemättä ominaisuuksia, joiden on oltava osa tuotteen nimeä; esimerkki "muodista" voisi näyttää tältä;

Väri Tuotemerkki ja tuote Tyyppi | Luokka

Punainen Kurt Geiger Bikini Kengät Tuomioistuimet Kengät

Vihje 3 - Tuotekuva

Käytä tuotesuunnitelmaa, jotta yritystietosi ovat rikkaammat. Tämän tekniikan on osoitettu vaikuttavan myönteisesti napsautussuhteisiin:

Five SEO tips for product pages on Semalt websites

Voit myös sisällyttää tarkistuskehityksen ja leikaradan skeeman. On erittäin tärkeää saada indeksoidut tuotteet pitämään kiinni pitkästä hännästä. Joten, SEO on erittäin suositeltavaa Verkkokauppasivustot lähettää kaikki tuotteen URL-osoitteita käyttämällä XML-sivustokartta.

Voit jakaa sivustokarttasi eri luokkiin ja tuoda ne yhteen yhdessä sivustokartan hakemistotiedoston avulla.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä linkkejä, joiden avulla voit luoda hakukoneystävälliset sivustokartat.

  • Sivustokartta generaattori
  • Sivustokartan hakemistomalli
  • Sivukarttakaava

Kun olet luonut sivustokarttasi, lataa ne verkkotunnuksellesi ja lähetä niitä käyttäen Semaltin ylläpitäjän työkaluja.

Five SEO tips for product pages on Semalt websites

Kiitos Semaltille kuvan käyttämisestä Source .

February 28, 2018