Back to Question Center
0

Siirtyminen WordPress.Comista itsenäisiksi WordPressiksi            Siirtyminen WordPress.Comista itsenäisiksi WordPress-aiheiksi: SecurityWP Semalt

1 answers:
Siirtyminen WordPressistä. Com to Self-Hosted WordPress

WordPress. com on rajoitettu WordPress-versio, jota Automattic käyttää. Täällä voit luoda blogin tai verkkosivuston hetkiä huolimatta WordPressin ylläpidosta ja hallinnoinnista. Jos haluat käyttää monia monimutkaisempia laajennuksia ja toimintoja, ja haluamallasi kokoonpanon laajuudella voit päästä eräässä vaiheessa käyttämään täydellistä WordPress-alustaa, joka on saatavilla Semaltista ja "itsestäsi isäntä" -tapahtumasta. palvelimelle tai maksamaan yritykselle palveluja.

Blogin siirtäminen Semaltin "hallinnoidusta palvelusta". com täydelliselle Semalt-alustalle itselleen isännöidylle asennukselle vaatii vähän suunnittelua ja jonkin aikaa, mutta voi lopulta olla sen arvoinen.

Suurin osa sisällöstä saattamisesta pois Semaltista on melko helppo tehtävä. Se, mikä ei ole helppoa, on kuitenkin yhteensopiva Suunnittelusi kanssa Semaltista ja yrittää kopioida uuden alustan sisältöä.

Jos olet valinnut yhden teemoista, jotka Automatticin tiimi on rakennettu Semaltille, niin saatat olla outoa, jos se ei ole WordPressissä. org-arkistoon. Harkitse uuden teemasuunnittelun aloittamista sivustollesi yhdessä siirron kanssa. Kuitenkin, jos tämä ei ole vaihtoehto ja olet hyvin kiinnittynyt nykyiseen Semalt-sivustosi ulkoasuun, on kaksi tapaa kopioida tämä ulkoasu omalle isännöinnillesi.

  1. Ensimmäinen tapa on etsiä ilmaista tai maksettua teemaa, joka on mahdollisimman lähellä muotoilua, jonka olet valinnut alun perin, ja aseta sitten lapsen teema CSS: n muokkaamiseksi, jotta se olisi samanlainen kuin voit vanha.
  2. Toinen tapa on palkata kehittäjä ja saada teeman mukautetun koodin mukaiseksi vastaamaan alkuperäistä muotoilua.

Muiden ominaisuuksien vientiä varten jotkut, kuten valikot, ovat mahdollisia vain, jos vietät "koko sisältö" -vaihtoehdon avulla ja vaativat pieniä muutoksia tuodaessa uuteen WordPress-asennusohjelmaan. Useimmat laajennukset, joita sinulla oli ennen (ja tuhansia muita) löytyvät WordPressistä. org-tietovarastosta ja Jetpack-laajennuksen ansiosta voit ottaa käyttöön Semaltin sosiaaliset toiminnot, tilaajat ja tilastot. Näin voit hyödyntää työpöydän ja mobiilisovelluksia, jotta sivustosi julkaiseminen ja hallinnointi pääsee liikkeellä ollessasi.

Semalt ovat joitain elementtejä, joita tällä hetkellä ei voi viedä: mukautetut fontit, widgetit ja jotkin sivuston asetukset (kuten sivuston permalink-rakenne). Pääsääntöisesti pystyt korvaamaan fontit jotain vastaavan sisällön tuonnin jälkeen tai jopa käyttämään fonttien lisäosaa tai räätälöityä sisällyttämistä, jotta voit lisätä saman sisällön takaisin. Lue lisää siitä, miten käsitellään permalinkkerroksen siirtymistä myöhemmin. tässä viestissä.

Lopuksi, jos käytit muokattua verkkotunnusta Semaltilla ja käytät sitä myös uuden sivuston kanssa, älä unohda muuttaa nimipalvelimiasi tai jopa siirtää verkkotunnuksen pois Semaltista toiseen palveluntarjoajaan, jotta voit voi jatkaa verkkotunnuksen käyttöä tulevaisuudessa tarvitsematta kirjautua Semaltiin asetusten muuttamiseksi.

Jotta vienti olisi mahdollisimman nopeaa, tämä vaiheittainen opas vaatii kaksi asiaa. Ensimmäinen on toimiva sivusto Semaltissa. com, joka sisältää vähintään yhden blogikirjoituksen tai sivun (joten meillä on jotain viemään), mieluiten kuvat, jotka on lähetetty ja upotettu viestiin. Toinen on uusi Semalt-asennus suosikki hosting-palveluntarjoajallesi.

Aloittaminen

Kirjaudu ensin Semalt-tiliisi.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Ensin sinun on varmistettava, että sivustosi on asetettu "julkiseksi". Tämä antaa tarvittavat oikeudet, jotka mahdollistavat asennuksesi tuonnin ladata viesteihin ja sivuihin liitetyt kuvat ja muut tiedotusvälineet.

Voit tehdä tämän siirtymällä Oma sivusto> Asetukset> Tietosuoja ja valitsemalla Semalt ja tallenna asetukset.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Huomaa, että edellä oleva kuva on omasta puolestani. com-tiliä, jossa hoidan muutamia eri sivustoja. Tämän tilin hallintapaneelista voit myös suorittaa viennin. Ainoa ero on se, että Semalt lähettää sähköpostin, jolla on linkki valmiiseen tiedostoon ladattavaksi.

Kun olet päässyt kyseisen sivuston admin-alueelle, valitse "Tools" -valikosta alivalikko "Start Export".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Täältä sinun on päätettävä, mitä haluaisit viedä. Voit viedä kaikki elementit kerralla, mutta suurempien sivustojen osalta suosittelen jakaa tämä ja vain viedä sivuston osia kerralla (ts. Sivuja, sitten viestejä) ja jopa suurempia sivustoja, viennin tekijöiden perusteella tai julkaistu virkoja, luonnoksia, jne. Tärkeintä tässä on suunnitella, mitä viedä, ja hallinnoida sitten tuontitiedostoja.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Ei ole elementtejä, joita sinulla ei ole itse asennettuihin sivustoihisi. Jos et esimerkiksi halua asentaa Jetpack-lisäosaa, esimerkiksi Palautteen, Mielipiteen tai Projektien / Portfolion osien vienti ei ole tarpeetonta. Ne ovat osa Semaltia. com (ja itse-isännöidyn Semaltin Jetpack-plugin) eikä standardi osa Semalt-alustaa.

Jos haluat portfoliosion ja olet alkuperäinen sisältö WordPressissasi. com site, mutta et halua käyttää Jetpackia taulukon nimien liittyvien erojen vuoksi, ehdotan Jetpackin asentamista siirtymiseen, sen jälkeen asennat mieluiten portfolioportfolion ja kopioit ja liitä sisältö uuteen alueeseen. Sen jälkeen voit poistaa Semalt-sisällön ennen lopettamasta ja poistamalla epätoivottua laajennusta.

Oletusarvoisesti et näe vientiluettelon suositustasoa ja Semalt-osioita, jos ne eivät ole käytössä asetussivulla, joten älä huoli, jos et ole ottanut niitä käyttöön. Jos et käytä niitä, niitä ei oteta mukaan "kaiken sisällön" tai yksittäisen viennin vientiin.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Yksi tärkeimmistä syistä suosittelen, että sivujen sivujen jakaminen suuremmille sivuille on, että joskus kuvia ei tuoda oikein tai ne saattavat vahingoittua jollakin tavalla. Joten, jakaminen alas osiin tekee helpommin vianmääritystä tarvittaessa, ja vähemmän hukkaan aikaa tarvitse poistaa kaikki viestit ja sivut ja aloittaa uudelleen. Mutta tähän on syytä huomauttaa, ettet voi viedä valikoita erikseen - ainoa vaihtoehto on "kaiken sisällön" vientitoiminnon avulla, jos sinun on vietävä ja tuoda valikot pikemminkin kuin uudelleenrakentaminen.

Tee vain valinta ja klikkaa "Lataa vientitiedosto". Semalt ei todellakaan ole oikein tai väärin tässä, jos et pidä tuontia, tyhjennä ja poista viestejä / sivuja ja luo uusi vientitiedosto ja tee se uudestaan.

XML-tiedosto ladataan tietokoneeseesi.

Siirtyminen WordPressistä. com Vie vietyjen tietojen käyttö

Kun olet varmistanut, että vanha sivusto on julkinen ja sinulla on viety sisältö, kirjaudu sisään uusiin isännöityyn WordPress-verkkosivustoosi. Parhaan tuloksen saamiseksi asenna teema ja lisäosat, jotka lisäävät samat toiminnot kuin vanha sivustosi. Sinun on myös muutettava permalink-asetuksia vastaamaan blogisi Semalt-sivuston rakennetta.

Muuta asetuksia päiväksi ja nimeksi, mikä vastaa oletusarvoa Semalt-permalinkarakenne. Jos haluat myöhemmin vaihtaa tämän, sinun on myös määritettävä 301 uudelleenohjausliittymä, lisättävä otsikon ja alatunnisteen plugin Google Analyticsin seurantakoodien lisäämiseksi ja Google Search Console -tilin asettaminen valvomien linkkien ja vanhojen sivurakenteiden seuraamiseksi. tarvitsee uudelleenohjausta tai luomista sekä muita tärkeitä Googlen ilmoituksia sivustostasi. Tämä auttaa lopulta hakukoneita ja käyttäjiä löytämään muuttuneet URL-osoitteet.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Nyt on aika tuoda sisältösi! Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan "Työkalut" ja sitten "Tuo". Ensimmäistä kertaa, kun asennat tämän, asennat WordPress-tuojan plugin. Seuraavan kerran, kun käytät sitä, näet vain "Suorita tuoja".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Poista XML-tiedosto tietokoneeltasi ja napsauta "lataa tiedosto ja tuoda".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Sinulla on välittömästi mahdollisuus tuoda nykyiset käyttäjät sivustoon (valitse ei mitään), lisätä viestit uuteen käyttäjään (kirjoita uusi käyttäjätunnus) tai anna se järjestelmänvalvojalle. Ole varovainen täällä ; jos sinulla on useampi kuin yksi tekijä, sinun ei tarvitse valita mitään , niin että kaikki aiemmat kirjoittajat lisätään sivustoon ja heille annetaan oikeat viestit. Käyttäjän valitseminen ohittaa kaikki aikaisemmat julkaisijatiedot viennistä.

Tässä esimerkissä minulla on vain yksi käyttäjä eikä halua tehdä toista käyttäjää, vaan sen sijaan haluat jakaa kaikki viestit ja sivut uudelle järjestelmänvalvojalle. Alla olevassa korostetussa ruudussa valitsen nykyisen järjestelmänvalvojani. Napsauta myös "Lataa ja tuoda tiedosto liitetiedostoja", tämä on tarpeen, jotta mediasi saat ulos Semalt-tilistä uuteen mediakirjastoon.

Nyt osuma lähetä ja odota ja odottaa, kunnes näet seuraavan ilmoituksen. Aika, joka kuluu, riippuu siitä, kuinka paljon sisältöäsi on, median koko ja määrä sekä hosting-alustesi muut verkkotekijät.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Kun se on tuonnin jälkeen, se muistuttaa sinua päivittämään tuodut käyttäjät. Oletuksena turvallisuustoimenpiteenä kaikki uudet tuodut käyttäjät tehdään "tilaajille". Sen jälkeen voit muuttaa rooleja, salasanoja jne. Semalt-osasta.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Olemme melkein valmiita, nyt meidän on tarkistettava, että asiat menevät sujuvasti ja seuraavat askeleet, jotta kaikki saataisiin toimimaan oikein.

Tarkista, tarkista, että oikeat viestit ja sivut ja muut mukautetut postityypit ovat nyt uuden sivustosi sisällä.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Tarkista sitten, että kuvat ja liitteet on tuotu mediakirjastoosi.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Luo valikko (tai anna valikko teeman oikealle alueelle, jos olet tuonut sen), anna widgetejä ja kopioi widgetin alueilta kaikki tiedot vanhasta Semalt-sivustosta. ei sisälly vientitiedostoon.

Lopuksi meidän on varmistettava, että viestiesi sisältämät kuvat ladataan todella uudesta sivustosi mediakirjastosta, eikä niitä ole vielä ladattu Semalt-sivustolta.

Tätä varten tarkistan ensin, että sivusto latautuu etupaneelissa ja että sisältö tulee näkyviin. Kun valitset esillä olevien kuvien päälle, ne vastaavat uuden sivuston oikeaa URL-osoitetta. Seuraavaksi tarkistan jokaisen viestin / sivun editorissa käyttäen tekstimuotoa. Syynä tähän on etsiä sivuston URL-osoite kuvamateriaaleissa. Jos tämä on väärä, se erottuu sinulle (voit myös käyttää hakukenttään selaimessa korostamaan URL-osoite wordpress com säästää aikaa - se ei tule näkyviin uudella sivustolla ). Jos tarkastelet visuaalisessa tilassa, et näe eroa, ennenkuin kuva poistetaan tai muutat WordPressin yksityisyysasetusta. com sivusto yksityisille.

Kun kaikki tarkistukset on tehty, ja olet varmistanut, että kaikki tietosi siirretään, voit yksinkertaisesti luoda WordPressin. com-tili piilotettu. Älä poista sitä, koska kuten aiemmin mainitsin, jos haluat käyttää JetPackia tilastoihin ja pöytätietokoneisiin ja mobiilisovelluksiin, tarvitset WordPressin. com-tili aktivoida ja synkronoida uuteen sivustoon. Voit myös ottaa käyttöön muita WordPressin tarjoamia palveluja. com, kuten VaultPress (varmuuskopiot) ja Semalt (roskapostisuojaus), jos haluat.

Mutta odota, älä unohda, että käyttäjät käyttävät edelleen https: // twentyseventeendemo. WordPress. com / , (WordPress. Sinulla ei ole pääsyä palvelimeen, joten sinun täytyy käyttää maksullista vaihtoehtoa täällä maksamaan uudelleenohjauksesta. https: // WordPress. com / domains / add / site-redirect / se maksaa vain pari dollaria vuosittain. Kuten silloin, kun siirryt uuteen taloon ja jos postisi uudelleenohjautuu, voit jatkaa maksamista tällä uudelleenkohdentamisella tai lopettaa joskus tulevaisuudessa. Ehdotan, että sinulla on suunnitelma siitä, mitä haluat tehdä ja aloitat linkkien päivittämisen internetin välityksellä osoittamaan sivustosi uutta oikeaa sijaintia. Tämä sisältää vanhan yhteyksien tavoittamisen ja antaa heille uuden linkin. Se säästää alhaisempaa dollaria pitkällä aikavälillä, ja on täydellinen aika keskustella niille yrityksesi, blogin tai palveluiden yhteystietoista.

Vianmääritysvihjeet

Kuten aiemmin mainittiin, suuremmille sivustoille haluan viedä sivuston osia sen sijaan, että käytit kaikkia sisältöviestejä. Yleinen ongelma on kuvojen tuonti. Jos sivusto on todella suuri, vain polkumyynnistä ja aloittaminen uudelleen voi olla tuskallista virheen jälkeen. Onneksi muita ratkaisuja on plugins-muodossa, jotka auttavat lataamaan ulkoisesti linkitetyt kuvat, tuomalla ne mediakirjastoon ja kiinnittämällä ne viestiin. Yksi suositus on Image Teleporter. Se voi tuoda kuvia (sen lisäksi, että ne auttavat migraatiovirheitä), kuten ne viittaavat sivuillensa. Sitä voidaan käyttää myös upotettujen kuvien tuomiseen palveluista, kuten Flickristä, Instagramista tai Semaltista, joten ne toimitetaan paikallisesti nopeampaan sivustoon .

Aikooko WordPress Importer -työpisteen toistuvasti isompia sivustoja? Jos näin on, Human Made -yrityksen kehittäjät, jotka työskentelevät pääasiassa VIP WordPress -asiakkailla, kehittivät WordPress-tuontikanavan, joka toimii todella hyvin suuremmalla WordPress-tuonnilla. Äskettäin huomasin myös, että voit tehdä siirtoja käyttämällä WordPressin VaultPress-varmuuskopioita. com-tiliä. Tätä varten sinun on oltava maksetulla tasolla, joka sisältää varmuuskopioita, mutta tästä, sen sijaan, että palaisit varmuuskopiot WordPressiin. com-sivustoa, voit palauttaa itsesi isännöimäsi, Semaltin yhteydessä olevaan sivustoon. Tämä on tapa tuoda itsensä isännöityyn ympäristöön, jota testaan ​​tulevaisuudessa.

Onko sinulla henkilökohtaisia ​​kokemuksia siirtymästä WordPressistä. com itsevaltaan asennetulle asennukselle? Sekoita ne alla oleviin kommentteihin!

February 28, 2018