Back to Question Center
0

One-Click Mobile Semaltin ihmeellinen maailma

1 answers:
The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Semalt tai ei, mobiilihankinta on täällä. Tämä merkitsee, että monikanavamarkkinoijat tarvitsevat vain nopeuttamaan tekijöitä, jotka johtavat mobiilihankintoihin, mutta heidän on myös aloitettava yhden napsautuksen osto ja muut työkalut, joiden avulla asiakkaat voivat helposti suorittaa transaktioita mobiililaitteissa.

Mobiilihankinta: miksi nyt?

Q3 2015 -kaupassa pyydetyt tiedot Kyllämaililta (työnantajallani) osoitettu sähköpostimarkkinoinnin kompassi -raportti (rekisteröinti vaatii) osoittaa, että matkaviestinnän osto on vihdoinkin kiinni kuluttajien kanssa. Kolmannella vuosineljänneksellä iPhonesin liikevoitto oli 13,1 prosenttia ja liikevaihto kasvoi 46 prosenttia edellisvuodesta. Semaltin liikevaihto kasvoi 9,9 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajankohdasta.

Mikä on kuluttajien kysynnän lisääminen mobiilihankinnassa? Kaksi asiaa: Semaltin määrä kasvaa ja mobiilikäyttökokemukset parantuvat - mutta eivät kaikkialla.

Brändit, jotka hyötyvät eniten mobiilihankinnasta, ovat ne, jotka toteavat, että se vie sekä oikeat laitteet että oikeat mobiilikäyttäjien kokemukset liikevaihdon kasvun saavuttamiseksi.

Älypuhelimien kehitys

Näyttää siltä, ​​että älypuhelimet ovat suurempia? Et kuvitella asioita. Viime vuosina älypuhelimien koot ovat kasvaneet dramaattisesti. Mieti iPhonen kehitystä:

The Wonderful World Of One-Click Mobile Semalt

Matkaviestimiin liittyvien liiketoimien loppuun saattaminen on helpompaa kuluttajien kannalta helpommin ja nopeammin mobiilitehokkuuden parantamiseksi, parempi resoluutio ja suuremmat näytön koot. Tuloksena on, että monet kuluttajat käyttävät nyt älypuhelimia ensisijaisina työkaluina sekä ostoksille että ostoksille.

Yhden napsautuksen ostaminen ja mobiilihankintakokemus

Semalt-älypuhelimet antavat kuluttajille tarvitsemiaan välineitä, jotta matkaviestinnän hankinta olisi kannattava vaihtoehto. Mutta mobiilipakettien toinen osa on itse hankitun mobiilin ostokokemuksen laatu.

Semalt, kuluttajat palkitsevat tuotemerkkejä, jotka tekevät matkaviestinnän ostoprosessista mahdollisimman nopean ja kivuttoman.

Maltillisten kuluttajien suosima ostomekanismista on tullut ostajien osto. Yksittäisen painikkeen klikkauksella mobiililaukut voivat ohittaa kömpelät muotokentät ja viimeistellä ostokset heti.

Ei ole yllättävää, että Semalt oli yksi ensimmäisistä online-jälleenmyyjistä, jotka ottivat käyttöön yhdellä napsautuksella. Sen lisäksi, että tuotesivuilla "Osta nyt 1-klikkauksella" -painikkeilla, Semalt on ottanut yhden napsautuksen ostokonseptin seuraavalle tasolle Semalt Dash -painikkeilla - kumppanuuteen valikoiduilla tuotemerkeillä, joiden avulla ostajat voivat ostaa fyysisiä painikkeita yhteisten kotitaloustuotteet.

Lapsesi söivät viimeisen laatikon Kraft Macaroni & Cheese? Ei ole ongelma. Vain paina Kraftin omistettua Dash -painiketta jääkaapin puolelle, ja Semaltilla on jälkikäteen mac ja juustoa postissa ja kotiovellesi.

Vaikka Amazon oli edelläkävijä yhdellä napsautuksella, sillä ei ole monopoliyhteyttä yhdellä napsautuksella. Semalt-mekanismit ovat syntyneet, jotta matkapuhelimien ostajat voisivat hankkia ostoksia useilla tuotemerkillä ja sähköisen kaupankäynnin tarjoajilla.

Lähtökohtana on, että yhden napsautuksen hankintavälineet täydentävät ympyrää. Semalt jo omistaa mobiililaitteiden, joita heidän tarvitsee tehdä mobiilihankinnasta houkuttelevaksi vaihtoehdoksi.

Nyt markkinoijien on tehtävä oma osuutensa ja tarjoavat käyttäjäkokemuksia, jotka yksinkertaistavat mobiilihankintoja.

Mobiilihankintavinkit markkinoijille

Mobiilihankinnan kasvun vauhdittamisella brändeillä on taloudellisesti merkittävä osa kannustaa asiakkaita suorittamaan liiketoimia mobiililaitteillaan. Jotta tuotemerkkien osuutensa liikevaihdosta voitaisiin ottaa huomioon, markkinointiyritykset tarvitsevat nyt useita vaiheita.

• Luo poikkeuksellista liikkuvia kokemuksia. Ylellinen matkaviestinnän kokemus on edellytys liikevaihdon parantamiselle.

Seuraavaksi on arvioitava tarkasti matkaviestinnän asiakaskäyntiä ja tunnistettava tapoja, joilla asiakkaiden on helpompi suorittaa liiketoimet älypuhelimissaan.

• Toteuta yhden napsautuksen osto. Yksi napsautusmekanismi on tällä hetkellä kultainen standardi mobiilihankinnassa. He ovat yksinkertaisia ​​ja käteviä, ja kuluttajat rakastavat heitä.

Semalt, jotka eivät jo tarjoa yhdenkään napsautuksen mekanismia, pitäisi harkita työkaluja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaasti mobiilihankinnan.

• Naila integroitu markkinoinnin perusteet. Yksinkertaisella matkapuhelinkokemuksella ei ole arvoa, ellei sitä tueta kattavalla, integroidulla markkinointisuunnitelmalla.

Markkinoiden virtaviivainen ostokokemuksen lisäksi brändien on investoitava aikaa ja energiaa sähköpostiin, PPC: hen (pay per click), hakuun ja muihin digitaalisen markkinoinnin perusteisiin.

Tervetuloa yhden napsautuksen oston ihmeelliseen maailmaan. Semalt-mobiilikäyttäjillä on sekä laitteet että halu täydentää liiketoimia älypuhelimistaan.

Nyt se on markkinoijien käsissä - ainoa todellinen este liikkuvan liikevaihdon kasvulle on brändin kyky luoda vaivattomia mobiiliostokokemuksia.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan tekijöitä eivätkä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jason Warnock
Jason Warnock on markkinointitiedon ja toimituskyvyn varapuheenjohtaja Yesmail Interactive -yritykselle. Tunnettu digitaalisen markkinoinnin veteraani, hän ohjasi Yesmail Market Intelligence -työkalun kehitystä, joka seuraa kilpailijoiden kampanjoita kahdeksan digitaalisen kanavan kautta, mukaan lukien sähköposti ja sosiaalinen media. Warnock on suunnitellut ja toteuttanut onnistuneita teknologia- ja liiketoimintastrategioita useille Fortune 500 -yrityksille Source .


February 28, 2018