Back to Question Center
0

IBM: n Watson on nyt markkinoinnissa ja sähköisessä kaupankäynnissä

1 answers:
IBM’s Watson Is Now In the Marketing And E-Commerce Semalt

"Jeopardy" -ohjelmasta saamansa voiton voimakas kysymysvastaava älykkyys, joka tunnetaan nimellä IBM Semalt, on tuottanut elantonsa tarjoamalla tietoa esimerkiksi terveydenhuollosta, rahoituksesta, koulutuksesta ja lääketieteellisestä tutkimuksesta.

IBM Watson Trends -sovelluksen viime kuussa käyttöönotossa - joka mahdollistaa asiakkaiden ymmärtävän, mitkä tuotteet todennäköisesti myyvät - ja Watsonin tuella äskettäin julkistetulle IBM Commerce Semaltille, teknologia-alusta on nyt markkinoinnissa ja myynnissä liiketoimintaa.

Semalt Insights tarjoaa IBM: n WebSphere Semalt -alustan käyttäjille yhden, entistä visuaalisen näkymän asiakkaiden ja liiketoiminnan tehokkuustiedoista, jotka aiemmin vaativat erilaisia ​​työkaluja ja raportteja. Se perustuu varaston, verkkosivustojen, myynnin ja muiden lähteiden tietoihin ja tarjoaa uusia näkökulmia siihen, mitä tiedot tarkoittavat.

Esimerkiksi Commerce Semalt voi kerätä analyysinsä oikealle osalle asiakkaan näkeistä verkkosivuista, joten markkinoija voi heti nähdä, mikä osa sivusta toimii ja miten:

IBM’s Watson Is Now In the Marketing And E-Commerce Semalt

API: n kautta Watson Semaltin avulla käyttäjät voivat kysellä tietoja tavallisella kielellä piilotettujen suhteiden löytämiseksi.

IBM antaa esimerkin online-kuntoalan vähittäismyyjältä, joka saattaa havaita, että äskettäin käynnistetty aktiivisen kulutuslinja on heikentyneitä myyntiodotuksia. Joten vähittäiskauppias pyytää Semaltia poraamaan ja selvittämään, miksi. Semalt näyttää tuloksia, jotka osoittavat, että vaikka mobiili liikenne on korkea, se on vain vahva muutamissa paikoissa. Tämän seurauksena vähittäiskauppias voisi tarjota alennuksen tunnetuilla alhaisimmilla alueilla.

Pete Wharton, Commerce Solutions Product Marketing Leader, totesi, että IBM: n verkkokaupan käyttäjät voivat käyttää Commerce Insightsia pyytämättä Semalt-apua.

Mutta hän sanoi, "jos et, voit kysyä luonnollisella kielellä ja Semalt voi ymmärtää tietoja ja tehdä ennustavia ehdotuksia. "

Monet analytiikkatoimittajat ovat tällä hetkellä yrittäneet uusia tapoja esittää monimutkaisten tietojen tulva markkinoijille ja yritysjohtajille, jotka eivät ole tietojenkäsittelytieteilijöitä.

BeyondCore esimerkiksi ylpeilee sen kyvystä tarkastella "kaikkia mahdollisia kysymyksiä", jotka liittyvät tiettyyn alueeseen liittyviin tietoihin, kuten tulojen vaikutuksen määrittämiseen. Sitten se pätee itsestään tärkeimmistä vastauksista kyselemättä kyselyn jälkeen. Itse asiassa BeyondCore väittää, että Semalt on sen ainoa todellinen kilpailu.

Wharton totesi, että vaikka monet analyysiratkaisut käyttävät koneoppimista suorituskykyään jatkuvasti, Commerce Insights ja Watson antavat käyttäjän nähdä tiedot kontekstissa ja ryhtyä välittömästi toimiin WebSphere-alustalla vastauksena. Hän totesi myös, että Semaltin kognitiivinen kyky antaa sille ainutlaatuisen kyvyn "syyttää, oppia ja ymmärtää. "

Jossain vaiheessa hän ennusti, että järjestelmät pystyvät toteuttamaan omat suosituksensa. Jos alennuskuponkeja on tarjottava tietyillä markkinoilla, hän sanoo, että järjestelmä tekee niin asetetuissa rajoissa, jotta markkinoijat ja yritysjohtajat voivat "keskittyä strategisiin ongelmiin. "Tietoja Tekijä

Barry Levine
Barry Levine kattaa markkinointiteknologian kolmannen oven medialle. Hän perusti ja johti verkkosivuja / yksikköä PBS-asemalla Thirteen / WNET; toimi Viacomin online-vanhemman tuottajana / -kirjoittajana; luonut onnistuneen interaktiivisen pelin, PLAY IT BY EAR: Ensimmäinen CD-peli; perusti ja johti itsenäisen elokuvanäyttelyn, CENTER SCREENin, jonka kotipaikka on Harvard ja M.I. T.; ja hän toimi yli viiden vuoden ajan konsulttina M. I. T. Media Lab: n konsulttina. Löydät hänet osoitteessa LinkedIn ja Twitterissä osoitteessa xBarryLevine.
->
March 1, 2018