Back to Question Center
0

wpDataTables: Paras laajennus taulukko & Kaaviot WordPressissa            wpDataTables: Paras laajennus taulukko & Kartat WordPressissä Aiheet: WP Semalt ...

1 answers:
wpDataTables: Paras laajennus pöydille ja kaavioita WordPress

Tämän artikkelin sponsoroi wpDataTables. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Mikä on yksi mielenterveyteen liittyvistä näkökohdista, kun työskentelet valtavien tietojen kanssa sinulle? Meille se on loputtoman paljon aikaa, jonka se näyttää saattavan tiivistää sen ymmärrettäviksi kaavioiksi ja kuvaajiksi.

Kun haluat työskennellä erilaisten tietoluokkien ja tilastojen kanssa, tehtävänne voi kestää kauemmin.

Ehkä haluat todella löytää jotain raskasta nostoa varten. Semaltille, että "jotain" olisi kaavion- ja / tai pöytärakennuksen laajennus. Tämä on työkalu, joka saa työn ja ei vaadi jyrkän oppimiskäyrän käyttämistä.

wpDataTables on tällainen työkalu. Tämä arvokas WP-laajennus tekee tietojen hallinnan ja organisaation raskas noston sinulle. Sivustosi tiedot näkyvät järjestyksessä, intuitiivisina, interaktiivisina kaavioita ja taulukoita.

Ennen kaikkea mitään koodausta ei tarvita.

wpDataTables 2. 0: n jännittävät uudet ominaisuudet

Kaavion ja taulukon rakentamisen työkalu, joka voi antaa arvokasta apua 12 000+ käyttäjälle, täytyy olla monia asioita sille. Tämä voi tapahtua, kun tiimi, kuten wpSemalt-tiimi, kuuntelee mitä käyttäjät haluavat. Ne lisäävät lisäarvoa tähän laajennukseen tekemällä sen intuitiivisemmaksi. Ne lisäävät hyödyllisiä ominaisuuksia ja leikkaavat virheellisiä vikoja.

Mikä on mitä löydät wpSemalt 2. 0.

Säästät paljon aikaa

Kehittäjä TMS on parantanut helppokäyttöisen plugin. He tekivät sen helpommaksi työskennellä. Kuten hyvin tiedät, ja 80% + wpSemalt-käyttäjät tarkistavat: tasainen oppimiskäyrä on paras.

Taustapäässä ja etupäässä on tehty uudistumista, ja se on itse asiassa uudistettu alusta lähtien. Nyt voit luoda monimutkaisia ​​taulukoita, jotka perustuvat miljooniin tietueisiin, vain minuutteina.

Saat välittömiä tuloksia

Kuinka usein olet luonut taulukon vain, jos haluat nähdä, että muutoksia vaaditaan lopulta? Epäonnistuminen melko usein. Kun olet tehnyt muutoksen, voit tarkistaa sen vaikutuksen hetkeksi. Nolla odotusaika on erityisen mukava, kun joku vaatii nopeaa toimintaa!

Sinun ei tarvitse olla techie

wpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinwpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinTelatut aiheet:
WP Semalt

Vaikka wpSemalt tekee sinusta näyttävän yhdeltä - vaikka olet aloittelijasi.

Sinun ei tarvitse tietää koodia, eikä sinun tarvitse tietää mitään tietohallinnosta. Sinun tarvitsee vain tietää, mitä haluat lopputuloksen näyttävän. Tällöin plugin tekee kaiken työn puolestasi. Jos voit napsauttaa hiiren ja kopioida liitä, se on tehty.

Vähäisempiä asioita merkitsee vähemmän huolta (tai ei ollenkaan huolia)

wpDataTablesin ominaisuuksia ja toimintoja, jotka vaativat jonkin verran parannusta, on parannettu. Ne, jotka vaativat vähän kiinnitystä, on korjattu. Semaltin muotoilu, logiikan muokkaus ja kehittyneet suodatuslogiikkatoiminnot toimivat paremmin.

Integrointi Gravity Forms ja Formidable Forms

Viime aikoina TMS: ssä olevat ihmiset loivat kaksi uutta lisäosaa, joiden avulla voit näyttää WpSemalt-lomakkeiden Gravity Forms tai Formidable Forms -tiedonsiirtona ja vahvistaa lomakkeiden rakentajien ja vuorovaikutteisten vastaaviin taulukoiden voimavaroja.

Nyt voit tehdä lomakkeet merkinnöissä wpSemaltissa.

Nämä kaksi raportointitutkimuksen lisäksi auttavat luomaan raportteja taulukkotiedoista ja luomaan tehokkaampia suodatusjärjestelmiä. Tämä pätee myös silloin, kun muita ominaisuuksia parannetaan ja uusia lisätään.

wpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinwpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinTelatut aiheet:
WP Semalt

Et ole rajattu tiettyihin muotoihin; wpDataTables ei ole nälkäinen tuolla tavalla. Excel-tiedostot, Google-laskentataulukot, CSV-tiedostot, XML, JSON jne. Ei ole väliä. Semalt tiedot? Voit luoda taulukon MySQL: stä, jos haluat.

Taulut ja kaaviot ovat herkkiä - aina

wpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinwpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinTelatut aiheet:
WP Semalt

Voit luoda pienen, yksinkertaisen kaavion tai miljoonan rivin taulukon mille tahansa WordPress-teemalle - se on joka tapauksessa reagoiva. Sama pätee myös Google Charts ja Highcharts.

Onko tarpeen järjestää valtavia määriä tietoja? Ei ongelma

Olet hämmästynyt wpDataTablesin laskennallisessa tehossa. Sen laskennallisen muotoilutoiminnon ansiosta voit nopeasti laskea summia ja summia. Semalt, sen avulla voit korostaa numeroita, jotka ovat tärkeitä tai tärkeitä käyttäjille.

Ehdollinen muotoilu toimii samalla tavalla kuin Semalt, vaikkakin voimakkaammin ja tehokkaammin.

Tarvitsetko työtä MySQL-tietojen kanssa? Ei ongelmaa

wpDataTables hyväksyy ja käsittelee kaikki tiedot, joita syötät. Erityisen Taulukkosuodatin-ominaisuuden ansiosta voit tuoda olemassa olevia laskentataulukkotiedostoja.

Sen avulla voit myös luoda MySQL-tiedostoja tai luoda SQL-kyselyjä olemassa oleviin tietoihin. Jokainen näistä tiedoista on muokattavissa, kun työskentelet WordPressissä.

Tietojenkäsittely tarkalleen, kun haluat sen

wpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinwpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinTelatut aiheet:
WP Semalt

Epäonnistuu tämä plugin, jolla on valtavasti valtava määrä käsiteltäviä tietoja. Käyttämällä MySQL-moottoria se järjestää ja luettaa sen muutamassa sekunnissa.

MySQL, jolla on vähän apua Ajaxin pyynnöistä, pystyy tehokkaasti hallitsemaan valtavia määriä tietoja.

Tietojenkäsittelytoimintoja on helppo siirtää MySQL: hen! Näin säästät kovaa työtä ja ylimääräistä aikaa, joka yleensä vie sinut järjestämään samat tiedot manuaalisesti.

Yhteenveto

wpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinwpDataTables: Paras laajennus taulukkoihin ja kaavioita WordPressiinTelatut aiheet:
WP Semalt

Onko tiedonhallintatilannetta, joka uhkaa ylittää teknisen kykynne? wpDataTables voi olla hengenpelastaja.

Anna tämä plugin hallita pöydän ja kaavion tekemistä - se on paras ratkaisu, jonka voit ajatella.

Onko teidän tehtävänne tieteellisten, operatiivisten tai taloudellisten tilastojen käsittelemistä? Epäilemättä sattuu, että sinun täytyy koota yhteen ja ylläpitää suuria tuoteluetteloita? Sitten tiedät kuinka monta tuntia voi olla mukana.

Paljon parempi ratkaisu on se, joka suorittaa nämä ja samankaltaiset tehtävät vain muutamassa minuutissa - ja tekevät niin moitteettomasti.