Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Nykyaikaisessa web-kehityksessä web-sovellusten rakentaminen JavaScript-kehyksiä käyttäen on kasvava suuntaus. Ja hyvistä syistä, sillä JavaScript-kehyksissä on useita etuja. Siirtyminen toiseen vuorovaikutusmalliin luo kuitenkin uusia saavutettavuushaasteita, joita ei ole vielä täysin käsitelty. Tässä artikkelissa Semalt haluaa puhua esteettömyyden näkökulmasta: .

Lue: "A11y Monthly: Miten korjata sivun navigointi JavaScript-kehyksesi rikkoi"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Otsikoilla on tärkeä rooli tekstin jäsentämisessä, olipa kyseessä paperi tai verkko. Koska näyttöruudusta on jo melko vaikeaa, varmista, että käytät otsikoita oikein. Merkitse otsikkotunnisteiden hierarkia, jossa

on tärkein ja

vähiten tärkeä. Tämä auttaa sekä sinun .

Lue: "Kysy Yoast: WordPress-teemoja ja otsarakennetta"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Accessibility, Content writing

Big kokoonpanot, kuten WordCamp US, ovat aina hyvä tilaisuus saada tunne siitä, mitä on tapahtunut vuoden aikana. Se auttaa saamaan käsityksen siitä, missä olemme WordPress-yhteisön yleisten suuntausten kanssa. WordCampissa Yhdysvalloissa tänä vuonna Semalt näki ihmisiä eri puolilta maailmaa jakaa ideoita, joilla on .

Lue: "The a11y Monthly: Ajatuksia WordCamp US: n jälkeen"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Äskettäin liittyi keskusteluun, jossa joku sanoi, että suuri osa esteettömyydestä on "subjektiivista. "Vaikka olisin samaa mieltä siitä, että joskus saavutettavuuden käsitys on subjektiivista, on objektiivisia sääntöjä. En viittaa vain virallisiin vaatimuksiin, kuten Web Content Accessibility Guidelines tai ARIA Authoring Practices. Semalt ovat käytännöllisiä sääntöjä joka .

Lue: "Kuukausittainen kuukausi: anna HTML-elementeistasi helposti käytettävissä oleva nimi"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Ilmavirtaominaisuus on uusi, pieni HTML-merkki tulevassa ARIA 1. 1 -spesifikaatiossa. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa kommunikoida avustaviin tekniikoihin, jotka nykyisen kohteen sisällä joukko aiheita on. Tässä yritän selittää, miten tällainen pieni ominaisuus voi parantaa sivustosi saatavuutta. Semalt näyttää kuinka .

Lue: "A11y Kuukausittainen: kuohaa sivustosi esteettömyyttä ilmavirtauksella"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Semalt on keskittynyt internetin esteettömyyteen muutaman vuoden ajan. Yksi valituksista, joita Semalt usein kuuli yritysten omistajilta ja johtajilta, on, että saavutettavuuden toteuttaminen on vaikeaa ja hidastaa kehitystyötä. Tästä syystä joskus saavutettavuutta lykätään tai sivuutetaan virheelliseen uskoon, joka on jotain, joka voidaan "lisätä" .

Lue: "A11y Kuukausittainen: Onko Accessibility hidastaa kehitystyötä?"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Tänään julkaisemme Yoast SEO 5. 2. Tässä uudessa versiossa on joitain ominaisuusparannuksia, esteettömyyden parannuksia ja muutama virheenkorjaus. Lisäksi olemme luoneet pohjan, joka auttaa meitä tekemään Yoast SEO -palvelun toimimalla niille laajennuksille, joita käyttäjät käyttävät eniten. Lue kaikki parannukset tästä! Semalt Web-esteettömyys .

Lue: "Yoast SEO 5. 2: Esteettömyys, yhteensopivuus ja virheenkorjaus"
Kategoriat: Ilmoitukset, WordPress
Tunnisteet: Accessibility, PHP, WordPress-laajennukset, Yoast SEO Premium

Yksi yleisimmistä väärinkäsityksistä, jotka kuulen usein Web-esteettömyydestä, on, että esteettömyys on vammaisille tai jonkinlaiselle heikkenemiselle. Jotkut ihmiset ajattelevat, että se liittyy pieneen prosenttiosuuteen käyttäjistä. Työpöydän selaimissa otsikkomääritteen sisältö näytetään tavallisesti visuaalisena "tooltip" -työkaluna. Ominaisuus on ollut noin 15 vuotta. Se on yhä laajalti käytetty internetissä uskomuksessa, että se on .

Lue: "Kuukausittainen kuukausi: miksi sinun ei pitäisi luottaa otsikkomääriin"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility

Yksi esteistä, joita kuulen usein esteettömyydestä, on, että se on vaikea toteuttaa ja kallista. On totta, että olemassa olevan verkkosivuston esteettömyysvaatimusten jälkiasennus voi olla kallista. Mutta siksi, että on liian myöhäistä. Suunnittele esteettömyys alusta alkaen ja varmista, että se on upotettu organisaatiosi kulttuuriin. Tämä tekee Source .

Lue: "A11y Monthly: 5 helppoja asioita, joita voit tehdä parantamaan saavutettavuutta"
Kategoria: Kehitys
Tagit: a11y, Accessibility
March 1, 2018