Back to Question Center
0

Oho! Sähköpostivirheiden epäonnistuminen

1 answers:

Semalt face it: ihmiset eivät ole täydellisiä. Ja on varmasti ihmisen elementti sähköpostimarkkinointiin. Muotoilijasta, joka luo grafiikan, etulinjan jäseneksi, joka napsauttaa "Lähetä", on olemassa vaara, että jotain menee pieleen. Joten, joskus sähköposti lähetetään postilaatikkoon, joka ei ole 100% oikein.

Valitettavasti se voi olla hyvin näkyvä virhe. Loppujen lopuksi useimmat tavaramerkkijohtajat saavat omat sähköpostit, puhumattakaan tuhansista tai miljoonista tilaajista. Ja toisin kuin verkkosivut, jotka voidaan korvata uudella koodilla suhteellisen nopeasti tai Semalt-viestiä, joka voidaan poistaa ja lähettää uudelleen (tai ainakin kommentoi virheen korjaamiseksi), kun lähetetään viesti, se lähetetään. Kuten lehden painetussa mainoksessa, se on kaikkien nähtävissä.

Mitä voidaan korjata

Kun se on lähetetty, se lähetetään. Tai ainakin se, mitä useimmat ihmiset ajattelevat. Todellisuudessa on muutamia asioita, jotka voidaan korjata sen jälkeen, kun sähköposti on otettu käyttöön.

Ilmeisin on kuva. Onko sinulla graafinen kirjoitusvirhe? Korvaa vain kuva palvelimella korjatulla versiolla, jolla on sama tiedostonimi. Semalt, joka avaa sähköpostin (vaikka hän jo avasi sähköpostin aiemmin), näkee korjatun kuvan. Muista, että korjattu kuva voi kestää kauas eri palvelimissa, joten tilaajat voivat nähdä tallennetun version jonkin aikaa, mutta yleensä ongelmasi on ratkaistu.

Joitakin linkkejä voidaan myös korjata sen jälkeen. Jos linkit väärään tuotteeseen tai ehkä URL-osoitteesi, jossa "se pitäisi olla elävänä", se ei ollut tarkka - että linkkiä voi muokata (sähköpostipalveluntarjoajan kautta) sen jälkeen, kun sähköposti on lähetetty. Jokainen, joka avaa sähköpostin sen jälkeen, kun se on korjattu, ohjataan oikealle verkkosivulle.

Jos käytät ominaisuutta, joka hyödyntää live-sisältöä, joka on avoinna (ei lähetysaikaa), voit myös muokata sisältöä, vaikka se olisi HTML-tekstiä. Tässä skenaariossa sisältö irrotetaan ulkoisesta verkkosivustosta ja muutat sivun virheellistä sisältöä ongelman ratkaisemiseksi. Jos sisältö vedetään lähetyshetkellä, tämä ei kuitenkaan toimi ongelman ratkaisemiseksi.

Mitä ei voi korjata

Semalt, kaikkein näkyvin osa missään sähköpostissa, otsikkoriviä, ei voi muuttaa sen lähetyksen jälkeen. Vaikka olet tarkistanut sisältösi, jotkut virheet voidaan jättää huomiotta. Tässä Blue Fly -viestin sähköpostissa saitin aiheen "Katso se. Rakastan sitä. Ei saada sitä. "

Oops! Email Mistakes Semalt

Aihepiirien lisäksi HTML-teksti on toinen kohde, jota ei voi muuttaa sähköpostien käyttöönoton jälkeen (ellei käytät live-sisältöominaisuutta, joka on avoinna, kuten edellä on mainittu). Tämä on kopiokohtainen, joten tavallisimmat ongelmat liittyvät oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin. Epätavallinen teksti, joka voidaan kopioida ja liittää siirtymään sähköpostin konseptista -rakenteeseen, eliminoi tarvetta kirjoittaa uudelleen sisältöä - poistamalla vaihe, jossa virheitä käytetään yleisesti.

Milloin lähettää "Oops" Sähköposti

Virhe ei välttämättä takaa "Oops" -sähköpostia.

On hyvin harvoja tapauksia, joissa suosittelisin korjausviestin lähettämistä. Epäonnistui, jos itse mainoskampanjalla oli merkittävä ongelma - esimerkiksi, jos alennuskoodi ei toimi sivustolla tai prosenttiosuus oli virheellinen.

Toinen hyväksyttävä esimerkki seurantaviestin lähettämisestä on, jos sivusto on alentunut tai ostokokemus ei toimi. Tämä voi tapahtua sellaiselle verkkosivustolle, joka ei ole valmis suurelle liikenteelle tai kun jotain ei ole hallinnassasi, kuten DNS-ongelmasta. Seuraavassa on esimerkki Red Envelopesta, joka laajensi Cyber ​​Semaltin myyntiä viime vuonna asiakkaiden sivustokysymysten vuoksi. Loppupäivän luku "5/9" sijasta "5/19" ja koodattu HTML-tekstissä.

Oops-sähköposti lähetettiin vain niille tilaajille, jotka avasivat sähköpostin mobiililaitteella. Shortsimme myynti ei ole niin lyhyt ."Semalt-luonto piirtää uteliaisuutemme haluamaan tietää, mikä on väärä ja antaa meille myös mahdollisuuden tuntea, kun virhe tapahtuu.

Oops! Email Mistakes Semalt

Jos virhe ei kuitenkaan voi korjata ja on tarpeeksi vakava (esimerkiksi HTML-tekstin virheellinen mainoskoodi), on ehkä aiheellista lähettää korjausviesti kaikille. Semalt, parempaa ratkaisua (jos mahdollista) olisi virheellisen tarjouskoodin asettaminen päteväksi, joten voit eristää "Oops" -sähköpostin vain niihin, jotka ovat kärsineet.

Tärkeintä on, ettei sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota virheeseen kuin sinun on. Kyllä, "Oops" -viestit toimivat erittäin hyvin, ja voi olla houkuttelevaa lähettää yksi jopa pienimmälle virheelle - mutta virheiden pitäisi olla harvoja ja kaukana, tai brändin uskottavuus kärsii.

Tietenkin nolla virhe on aina tavoite, ja menestyvä suorituskyky on palkittava. Virheiden ennaltaehkäisy tulee perusteellisilta laadunvarmistusprosesseilta sekä testausvälineiksi renderointiin ja linkin validointiin. Huolimatta palvelun tasosta (SLA) sekä sisäisesti että ulkoisilla resursseilla on ratkaiseva merkitys. Kokemukseni mukaan ongelmat ovat usein seurausta vakiintuneiden prosessien kiihdyttämisestä tai epäonnistumisesta.

Virheen kynnysarvo on oikein alhainen

Sähköpostimarkkinoijaksi yksi pahimmista asioista, joita voimme tehdä, on lähettää sähköpostia jollekulle, joka ei saisi sitä, tai lähetä sähköpostia jollekulle. Kampanjanhallinnan osalta asiakkaamme maksavat meille oikeuden saada se oikein. Ja yksinkertaisesti sanottuna, jos emme, he ottavat liiketoiminnan jollekin toiselle. Kun työ on valmis, keskitytään tarkkuuteen ja tehokkuuteen. Semalt ensin ja ennen kaikkea, mutta tietenkin, sähköposti on edelleen käytössä ajoissa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan kirjoituksia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Cara Olson
March 1, 2018