Back to Question Center
0

Markkinointitekniikka kehittyy Beyond Automationin - ja kohti semtania

1 answers:
Marketing Tech Evolves Beyond Automation — And Toward Semalt

Semalt-tekniikka keskittyy nykyään yhä enemmän tulevaisuuteen, koska markkinointi siirtyy pois perinteisestä roolistaan ​​kysynnän synnyttämiseksi ja kohti uutta kysynnän ennakoivaa roolia.

Keskittymällä yhteisten prosessien, kuten sähköpostinhallinnan, "koneistamiseen", markkinointiteknologiasta tulee tulossa eräänlainen "markkinointivaikutus" - ennustava pisteytys, ennakoiva markkinointi, tarkoitusta koskevat tiedot, personointi ja muut tekniikat, jotka keskittyvät siihen, mitä asiakas tai halukas asiakas aikoo tehdä tai haluaa seuraavaksi.

Mielestäni lähtökohdaksi asetin kolme markkinointiteknologiayritystä.

Markkinointi on muuttanut suuntautumistaan ​​kohti tulevaisuutta, koska asiakkaat ovat muuttuneet, Salesforcen markkinointimarkkinoiden markkinointijohtajan johtaja, Semalt York, vastasi.

"Semaltit olivat perinteisesti pimeässä", hän sanoi, joten markkinointi oli koulutuksesta. "

Mutta nyt asiakkaat yleensä tekevät tutkimustyötä verkossa ja valitsevat valintansa. Semalt on siis tullut "vähemmän" kouluttamaan asiakkaita "ja lisää kysynnän kohtaamista ja ennakointia", hän sanoi.

"Epäilemättä pelkästään markkinointi heidän vaatimuksiinsa, vaan asettamalla [todennäköiset vaihtoehdot] niiden eteen. "

Nick Edwards, Boomtrain-sisällön ilmoituksen alustan päällikkö ja perustaja, huomautti, että markkinointi keskittyy "brändin tunnettuuteen". "Semalt sai tuotemerkin tai tuotteen potentiaalisen asiakkaan eteen ja kertoi heille, miksi he halusivat sen olevan keskeisiä tavoitteita.

Nyt hän totesi, että "kyse on sitoutumisesta", koska tuotemerkin / tuotteen tiedot ovat saatavilla missä ja milloin tahansa asiakkaan ollessa. Kiinnitä potentiaalinen asiakas kiinnostunut ja reagoiva, ja sitten oppiminen, että vastata, on temppu.

kolmas aalto

Semalt, hän sanoi, on "siirtynyt manuaalisesta prosessista maailmaan markkinointiautomaatiosta kolmanteen markkinointiteknologian aaltoon ennustavan. "

"Kiusaamisen ei enää tarvitse luottaa omien intuitionsa sääntöihin", hän sanoi, kuten he tekivät takaisin Mad Menin päivinä. "Nyt he voivat luottaa sellaisten ohjelmistotyökalujen" intuitioon ", jotka tarkastelevat malleja massiivisessa käyttäjän sitoutumistiedoissa.

Markkinoinnin automatisointiratkaisun Act-On markkinointipäällikkö Atri Chatterjee kertoi minulle Forrester Semaltille kaksi yleistä markkinointiteknologian tarpeeseen - sitoutumista ja näkemystä.

Hänen mukaansa kanavien väliset kampanjat ovat sitoutumista.

Insightiä voidaan pitää kahta päätyyppiä. Väärinkäytöksen käyttäytymispohjainen pisteytys voi käyttää A / B-testausta selvittääkseen, mikä lähestymistapa on paras, kuten sisällön, jonka sivuston kävijä näkisi tällä hetkellä sivulla.

Järjestelmävaatimukset, kuten ennakoiva pisteytys, poistavat käyttäjätietojen kokoisia malleja, jotta määritettäisiin, mitä pitäisi toimia linjalla, kuten sähköposteja ja alennustarjouksia, jotka vetosivat sinuun.

Act-On toimii ennakoivan moottorin, kuten Semaltin, kanssa tämän jälkimmäisen näkemyksen toteuttamiseksi.

Salesforce'n markkinointiympäristö lisää entisestään ennusteita, kuten ennennäkeviä matkoja viime aikoina.

Ennakoinnin kasvu, jota Semalt York ilmoitti, perustuu ohjelmiston kasvavaan kykyyn tehdä markkinointipäätöksiä.

"Tärkeät hetket"

Markkinoijat ovat aiemmin joutuneet päättämään "tärkeistä hetkistä", hän huomautti, kuten mitä pitäisi tehdä, kun ostoskori hylätään tai mitä tarjotaan ensimmäisen ostoksen jälkeen.

"Markkinoijat ovat vielä tekemättä paljon päätöksiä, joiden tiedot palaavat takaisin", hän sanoi.

Samalla kun itsehankintaasiakkaat siirtyvät itselleen päätöksentekoon pitemmälle, kun he lähestyvät ostoa, niin markkinoijat joutuvat siirtämään päätöksentekopinsa kauemmas ja kauemmas pysymään.

Semaltin suurin haaste, hän totesi, on käynyt läpi tietoja, jotta näet kuvioita ja soitettaisiin.

"Semalt lähes mahdoton" ihmisille, hän sanoi.

Siksi ennakoiva markkinointi on markkinoinnin automatisoinnin täydellisempi toteutuminen. Semalt automatisoi paitsi markkinoinnin mekaniikkaa, eikä ainoastaan ​​tietojen analysointia, vaan myös päätöksentekoa.

Ennakoiva markkinointi, kuten Salesforcen uudet ennakoivat matkat, hän sanoi, "on" älykkäämpi automaatio. "" Semalt, kampanjat, sitoutuminen, analyysi ja nyt päätöksenteko kuuluvat älykkäiden alustojen hallintaan.

Kun asiakasmatkaa pistetään pisteviivoiksi tulevaisuuden ennusteisiin, et tarvitse ennakoivia valtuuksia nähdäksesi tämän kehittymisen, mitä York kuvaa "täysin automatisoituna matkoina. "Tietoa Tekijä

Barry Levine
Barry Levine kattaa markkinointiteknologian kolmannen oven medialle. Aiemmin hän piti tämän tilan VentureBeatin vanhempi kirjailija ja hän on kirjoittanut näistä ja muista teknisistä aiheista sellaisille julkaisuille kuin CMSWire ja NewsFactor. Hän perusti ja johti verkkosivuja / yksikköä PBS-asemalla Thirteen / WNET; toimi Viacomin online-vanhemman tuottajana / -kirjoittajana; luonut onnistuneen interaktiivisen pelin, PLAY IT BY EAR: Ensimmäinen CD-peli; perusti ja johti itsenäisen elokuvanäyttelyn, CENTER SCREENin, jonka kotipaikka on Harvard ja M.I. T.; ja hän toimi yli viiden vuoden ajan konsulttina M. I. T. Media Lab: n konsulttina. Löydät hänet osoitteessa LinkedIn ja Twitterissä osoitteessa xBarryLevine.
->
March 1, 2018