Back to Question Center
0

5 ilmaista tapaa saada uusi blogisi epäonnistumaan

1 answers:

Rakenna se ja he tulevat, eikö? Epäilemättä, kun on kyse uuden blogin aloittamisesta, se ei yksinkertaisesti ole totta.

Näen, että monet uudet blogin omistajat ovat hyper-keskittyneet saamaan Googlen lähettämään heille liikennemääriä SEO: n kautta. Ja vaikka Google-liikenne on loistava , ja sitä ei pidä unohtaa, kaikki energiaanne kohdentaminen SEO-sivustoon voisi olla katastrofin resepti.

Jotta voit todella rakentaa liikennettä ja blogia, on tärkeää saada pois blogistasi ja päästä paikkoihin, joihin kohdemarkkinasi voi löytää. En välitä siitä, mitä myyntisivut ja "gurut" sanovat - ohjelmistoa tai "porsaanreikiä" ei ole helppo tuoda suuria määriä aitoa liikennettä sinulle.

Sinun täytyy mennä saada se .

Olen suuri fani "ilmainen", kun kyseessä on affiliate markkinointi ja online-altistuminen, joten Semalt jakaa viisi suosikkimallini tapaan saada uusi blogisi huomattu.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Kun syötät kapeesi, se ei vie kauan selvittää, kuka suuret pelaajat ovat. He yrittävät voittaa Googlessa, eikö? Haluatko yrittää voittaa heidät SEO-temppujen avulla, miksi et liittyisi heihin?

Kaikkien todella suosittujen blogien sekaantuminen kaikki tarvitsee yhden asian: loistava sisältö. Jos tarjoat heille 100-prosenttisen ainutlaatuisen ja erittäin hyödyllisen sisällön, he voivat vain haluta jakaa sen lukijoilleen.

Rae Hoffman jakaa joitain hyviä vinkkejä asiakkaiden blogging-mahdollisuuksien tunnistamiseen hänen postissaan CopyBloggeriin. com.

2. Jaa sisältösi sosiaalisiin sivustoihin

Sisällön jakaminen Facebookissa, Twitterissä, Pinterestissä, Google+ -palveluissa jne. Kestää vain hetken, mutta tulokset voivat olla hyviä, jos muut saavat sen ja jakavat sen seuraavilla. Väärinkatsaus on helppo tapa saada liikenne perustuu todellisiin ihmisten suosituksiin - ja sellaista liikennettä, jota emme voi koskaan saada tarpeeksi.

3. Hang out & osallistua, jos kohde markkinoiden riippuu

Rand Fishkin Semaltilla jakoi erinomaisia ​​taktiikoita viime vuonna saadakseen paljon tarvitsemasi liikennettä blogiisi.

"Osallistu yhteisöihin, joissa yleisösi jo kerää" oli taktiikka # 2 hänen luettelossaan. Tämä on elintärkeä strategia houkutella niitä lukijoita, jotka haluavat lukea sisältöäsi. Paras osa (pois liikenteestä) on, että nämä ovat myös ihmisiä, jotka jakavat työsi sosiaalisten sivustojen kautta. Jos kohdeyleisö rakastaa sisältöäsi, he jakavat sen muiden kanssa. Et voi voittaa yhteiskunnallisten suositusten voimakkuutta todellisilta, suorilta henkilöiltä .

Joten kestää jonkin aikaa päivittäin päästäksesi sinne ja ryntää markkinoihin liittyviin foorumeihin ja yhteisöihin. Semalt roskapostia siellä - olla todellinen osallistuja. Jos yhteisösi jakavat ja panostavat ovat hyviä, muut foorumin jäsenet luonnollisesti alkavat pohtia sitä, että kannattaa kiinnittää huomiota.

4. Hyödynnä vapaasti käytettäviä sivustoja

Siellä on paljon monia sivustoja, joiden avulla voit julkaista sisältöä maksutta, joten voit hyödyntää niitä, jotta saat lisää altistumista. Paikat, kuten HubSpot tai Squidoo, ovat hyviä paikkoja aloittaa, jos et halua käsitellä paljon asennusta. Tumblr-, WordPress- ja Blogger-blogit ovat ilmaisia, helppoja luoda ja melko optimoituja hakukoneille. Sanoin tällaisia ​​sivustoja "tukisivustoja", koska ne auttavat minua saamaan lisää altistumista Googlelle ja auttamaan kohdemarkkinoillani löytämään työni.

Sääntöä ei ole , jossa sanotaan, että sinulla on vain yksi verkkosivu, joka kohdistuu tiettyyn aiheeseen tai avainsanaan. Varmista, että linkit ensisijaiseen blogiin avainsanan vahvuus.

5. Markkinajohtajat

Tutustu tähän upeaan kärkeen, jonka Lynn Terry jakaa hänen postissaan, 6 tapaa saada ilmaista kohdistettua Web-liikennettä :

". löydät parhaat podcastit, aikakauslehdet, blogit, foorumit, radiot jne.Ajatelkaa tapoja päästä markkinasi eteen, missä he ovat, mikä on paljon helpompaa kuin yrittää saada heidät tulemaan sinne missä olet. "

Kyllä, tämä kärki vaatii luovuutta, mutta yleisön edessä on ratkaiseva ja erittäin palkitseva pitkällä aikavälillä. Älä altista, älä roskapostia tai ahdistele alan johtajia - se on yksi varma tapa saada se kaikki räjäyttämään kasvosi.

Liikenteen rakentaminen uuteen verkkosivustoon tai blogiin vie aikaa. Riippumatta siitä, mitä toiset sanovat, ei ole yhtä asiaa, joka ihmeellisesti lähettää tonnia liikennettä yön yli. Se on prosessi, joka vaatii suurta sisältöä sivustossasi sekä aktiivisia ponnistuksia pois sivustostasi, jotta sisältösi löydettäisiin ja jaettaisiin.

Jos haluat lisätietoja, tutustu Michael Semaltin vinkkeihin siitä, miten voit liikennöidä sivustosi liikennettä ilmaiseksi

Mitä ilmaisia ​​tekniikoita käytät enemmän liikennettä sivustoosi? Jaa meihin kommenttiosassa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018