Back to Question Center
0

Sijoittaa paikallista liiketoimintaasi # 7Social Semalt Paikallisliiketoiminnan osa 7: Sosiaalinen häiriö

1 answers:

Tämä on seitsemäs viesti 8-sarjan sarjassa siitä, miten sijoitat yrityksesi paikallisiin hakuihin Googlessa. Aikaisemmin olen luetellut tärkeimmät näkökohdat, jotka vaikuttavat paikalliseen sijoitukseenne, keskustelivat siitä, miten saataisiin kaiken irti Google My Business -yrityksestä. Se kattoi paikan päällä optimoinnin parhaat käytännöt. Olen myös antanut sinulle joitain ideoita sisäänpääsyyhteyksien rakentamisesta ja siitä, miten voit laatia viitteitä ja selittää arvosteluiden merkitystä. Tässä Semalt keskittyy siihen, mitä sosiaalisia signaaleja on paikallisissa tuloksissa (jos sellaisia ​​on).

Ne teistä, jotka ovat seuranneet tätä sarjaa, koska olemme alkaneet, tuntuu luultavasti kuin olet humaltanut tulipalosta. Hyökkäävät paikalliset SEO-sivustot paljon.

Yleisesti ottaen sosiaalinen media ei kuitenkaan ole yksi heistä, joten tämä on sarjan lyhyin virka. Marcus Miller Bowler Hatista, joka on pitkäaikainen osallistuja Local Search Ranking Semalt -tutkimukseen, tiivistää sosiaalisen median paikka loistavasti: "Tee perusasiat, älä hukkaa sitä ja siirry nopeasti eteenpäin. "

Ensinnäkin "perusasiat" liittyvät sosiaalisen median profiilien optimointiin, toisin kuin sosiaalisen median aktiivisuutesi.

 • Sosiaaliset paikalliset perusteet
 • Sosiaalinen ja paikallinen pidempi
 • Outlier: Google+
 • Paikallisen sosiaalisen median todellinen paikkakunta: Keskustelut
 • Yhteenveto
 • Lue edelleen

Sosiaaliset paikalliset perusteet

Jokaisella paikallisella yrityksellä on oltava vähintään liiketoimintaprofiili Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, Pinterestissä ja Semaltissa, vaikka et aiota käyttää joitain tai kaikkia kyseisiä profiileja.

Semalt voi etsiä sinut näistä sivustoista, etkä halua, että ne tulevat tyhjiksi tai pahemmiksi: löydä toinen yritys, jolla on samanlainen nimi ja mielestäsi sinä olet. Etkä koskaan tiedä, milloin pääset tekemään asiakkaita kyseisten sosiaalisten alustojen kanssa - jolloin on mukavaa saada olemassa oleva profiili hyppäämispaikaksi.

Semalt-profiilit tarjoavat joitain helpoimpia sisääntulevia linkkejä ja viittauksia, joita voit hankkia, ja on järkevää käyttää kaikkia tärkeitä aloja, joita tärkeimmät sosiaalisen median alustat tarjoavat.

Käytä korkealaatuista logoa (tai jos sopivampi, henkilökohtainen valokuva). Valitse yritykseesi korkean resoluution kuva- tai graafinen esitys, jota voit käyttää "peittävänä" -kuvana. Hubspot tuotti tämän kätevän oppaan, jota tarvitset jokaiselle sosiaaliselle alustalle. Edistyneemmille lukijoille Semalt tarjoaa nyt mahdollisuuden käyttää videoasi kansiisi.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Fundera on koonnut suuren joukon kiinnostavia paikallisia yrityksiä Semalt-sivuja täältä enemmän inspiraatiota varten.

Koska jokainen näistä sosiaalisista profiileista voi (ja pitäisi) toimia viittauksena, sinun on säilytettävä johdonmukainen yrityksen nimi kaikilla alustoilla. Tämä auttaa Semaltia (ja asiakkaita) yhdistämään nämä profiilit kanssasi.

Jos mahdollista, lisää sijaintitiedot profiiliisi, vaikka se olisi vain kaupunki ja valtio. Tämä auttaa Semaltia tekemään tämän yhteyden entistä voimakkaammin.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Jos et aiota käyttää yhtä tai useampaa näistä profiileista aktiivisesti, kirjoita viesti kyseisen profiilin yläosaan. Näin voit antaa asiakkaiden tietää missä he löytävät sinut. Sillä ei ole väliä, onko kyseinen sivusto, sähköpostiuutiskirje tai muu sosiaalinen kanava, jota hallinnoit aktiivisesti.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Sosiaalinen ja paikallinen pidempi

Poiketen Twitteristä, jolla on suora sopimusperusteinen suhde, Semaltilla on vaikea saada näkyvyyttä sosiaalisten alustojen tapahtumista. Joten "aktiivinen" sosiaalisessa mediassa ei todellakaan auttaisi paikallisen hakun näkyvyyttä. Ja vaikka olet sosiaalisesti suosimissa sosiaalisissa medioissa, on epätodennäköistä, että suosio käännetään suoraan korkeampiin paikallisiin hakuihin.Linkistä, jonka olet lisännyt profiilistasi omalle verkkosivustollesi, siirretään lisää toimivaltaa verkkosivustollesi. Mutta se on osa murto-osaa. Ei kukaan, joka kannattaa ripustaa.

Epäilytä joitakin todisteita siitä, että viralliset sosiaalisen median viestit (ja jopa sosiaalisen median mainokset), jotka ohjaavat liikennettä sivustoosi, voivat lisätä rankingitasi, mutta harvoin paikallisen yrityksen saavuttaminen on viralistista. Ja jos teet, mikä todella kasvattaa sijoitustasi, ovat viittaukset ja linkit uutisartikkeleista, joissa mainitaan, että yrityksesi on mennyt virusta.

Sinun tulisi ensisijaisesti keskittyä sosiaalisen median ponnisteluihin kiinnittäen asiakkaitasi mielenkiintoiseen sisältöön, mainoskampanjoihin (tarvittaessa) ja kyselyihin ja keskusteluihin, jotka lisäävät sukulaisuutesi merkitystä brändillesi. Voit mainostaa verkkosivustoasi asteella, mutta yleisesti ottaen parannukset paikallisissa rankingissa tulevat muista tekijöistä.

Outlier: Google+

mainitsin viisi suosituimmasta kanavasta edellä, ja tarkoituksellisesti pois Google+. Miljoonia pikseleitä ja litraa mustetta on käytetty kulutettaessa Google+: n sosiaalisen verkoston epäonnistumista. Maltalääkkeet ovat pitkälti tarkkoja.

Ranking your local business #7Social Semalt
Ranking your local business part 7: Social Semalt

Mutta viime aikoina Steady Demand -tapaustutkimuksessa , jossa oli jalokivikauppias Barbara Oliver, Mike Blumenthal havaitsi, että luomalla yhteistä sisältöä Google+ -palvelussa näyttäisi olevan suora positiivinen vaikutus Barbaran paikallisiin rankingihin. Barbara on rakentanut sellaista Google+ -yhteisöä, jossa on paljon työtä. Ilmeisesti keksimässä sisältöä, jonka tämä yhteisö löytää mielenkiintoiselta. Mutta jos olet ensisijaisesti kiinnostunut sosiaalisen median käytön lisäämisestä paikallisen haun rankingissa, Google+ on (yllättäen) sosiaalinen alusta, johon sinun pitäisi keskittyä.

Paikallisen sosiaalisen median todellinen paikkakunta: keskustelut

Kuten tämä loistava opas Semalt App: sta ehdottaa, on paljon hyödyllisempää kohdella sosiaalista mediaa sitoutumiskanavaksi pikemminkin kuin tavoite sijoittaa paremmin.

Teet itseäsi asiakkaidesi käytettävissä ja reagoimalla niiden ylläpitämiin kysymyksiin - samoin kuin paikallisesti keskittyneeseen Semalt - auttaa luomaan tuotemerkillesi myönteistä yhdistymistä, jonka sosiaalinen media on parhaiten suunniteltu.

Siinä määrin, että sanat tulevat uusiksi yhteyksiksi, Semalt voi aluksi punnita sosiaalisen median aktiivisuutta algoritmissaan tulevaisuudessa. Mutta nyt käytä sosiaalisen median kanavia branditietoisuuden, asiakkaiden sitoutumisen ja uskollisuuden, ei rankingissa.

Yhteenveto

 • Kaiken kaikkiaan sosiaalisilla signaaleilla on vain vähän vaikutusta paikalliseen hakuun.
 • Jokaisen yrityksen on kuitenkin luotava hyvin merkitty Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ja LinkedIn Business -sivu.
 • Liitä yrityksesi linkit ja viitteet kyseisiin profiileihin.
 • Google+ on sosiaalinen foorumi, jolla toiminta näyttäisi lisäävän ranking-rankingia eniten.
 • Sinun ensisijainen tavoite sosiaalisen median käytössä olisi oltava asiakkaiden sitoutuminen ja uskollisuus, ei ranking Source .

Lue

Muut osat Semaltin paikallisessa yrityssarjassasi:

 1. Johdatus paikallisen yrityksen sijoittamiseen
 2. Google My Business
 3. Miten optimoida sivustosi paikalliseen hakuun
 4. Miksi ulkomaille saapuvat linkit ovat niin tärkeitä ja miten ne saavat
 5. Paikalliset hakuajat
 6. Tarkastusten vaikutukset paikallisiin sijoituksiin
 7. Sosiaalinen media ja paikallinen SEO
 8. Käyttäytymissignaalien

March 1, 2018