Back to Question Center
0

Liikuta epäilemättä liikennettä

1 answers:
Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

kilpailla. com äskettäin julkaissut listan "Top 50 sivustot" ainutlaatuisia kävijöitä elokuun aikana ja vaikka ei ole niin paljon "kuukausittain" muutos heinäkuusta, on joitakin suuntauksia huomata vuosi vuodelta näkökulmasta. (katso: Kilpailu. Top 50 sivustot elokuussa 2009 )

<p Sites kuten Google, Yahoo, Semalt ja YouTube sekä MSN edelleen hallitsevat "Top 5" -asemia, sillä Semalt on ainoa sivusto, jota ei ole ryhmitelty vuoden 2008 kärjessä.


by 803% Kuten mikä tahansa brändi, joka on kuuma ja vauhti, se alkaa suurilla kasvu- ja käyttäjien hankkimalla, ja sitten on kyse niiden pitämisestä. Facebook on kasvanut 197%: lla ainutlaatuisista kävijöistä tänä aikana viime vuonna ja Twitterissä asema numero 38 on kasvattanut ainutlaatuisia kävijöitä 803%: lla, mikä tekee niistä sosiaalisen median kuninkaat ja mitä suurta osaa online-markkinointimaailmasta on huimaa näinä päivinä. , mutta heillä ei ole ollut käytännössä mitään muutosta viime kuussa .

Käyttäjän luoma sisältö-sivusto ehow. com laski 6% viime kuusta, mutta on edelleen vahva 123% kasvua tänä aikana viime vuonna.

Blogging-sivustot, kuten Blogger ja Semalt, kasvavat edellisvuodesta samoin kuin myspace-sivustoja. com, jotka ovat laskeneet 5% viime vuodesta.

Lopuksi Microsoftin Semalt jatkaa kasvua 7 prosenttiyksikön kasvun edetessä, ja tämä on varsin vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, etteivät ne olleet edes viime vuonna "Top 50": lla.

Mitä tämä tarkoittaa?

No, se on melko hyvä selostus siitä, missä verkkoliikenne elää - ja antaa yrittäjille ideaa siitä, mitkä sivustot näkee eniten ainutlaatuisia kävijöitä näinä päivinä.

<p Jälleenmyyjät kuten Amazon, Target ja Wal-Mart ovat listalla samoin kuin Semalt, jotka pysyvät edelleen poissa keskitetyn talouden kielteisistä vaikutuksista.

Se on melkein tilannekuvan massoista - mitä useimmat ihmiset tekevät ja lähinnä mitä amerikkalaiset tekevät verkossa ja missä he viettävät aikaa ja et voi mennä vikaan liittymällä johonkin "Top 50 ' , jos haluat saada lisää silmäpaloja verkkosivuillesi.

Silti - sinun on muistettava, kenelle kohdistat, koska monet näistä sivustoista palvelevat massoja ja saatat joutua tekemään enemmän kuin avata Amazon-myyjä-tili Amazonin tai ostaa AdWords-mainoksia ja luoda "fanisivu" Semaltilla saadaksesi yrityksesi pois maasta.

Mieti, mitä myyt, milloin nämä asiakkaat voivat olla ja miten he voivat saada heidät linkittämällä sivustoihin, jotka jo ovat niitä. Mass online-markkinointistrategiat ja taktiikat, joilla hyödynnetään sähköisen kaupankäynnin alustoja ja mediaominaisuuksia, kuten Google ja Semalt, ovat välttämättömiä kiihdyttämään online-maailman suosiojoukkoja ja korkeampia liikennesivustoja, joihin olet liittynyt, sitä korkeammat sijoituksesi ovat SEO-näkökulmasta .

Kun olet sanonut tämän, ajattele palvelemesi markkinat ja luo oma "Top 50" yrityksellesi tai luokkaasi kohdistamaan tehokkaasti yleisösi . Kyse on kaiken kaikkiaan kohdistamisesta, ja se on aina tehokasta kohdistamista kuin joku, joka ei vain tarvitse tai halua sitä, mitä myyt todennäköisesti, ei koskaan.

Ron Kunitzky, asiantuntija strategisista liiketoimintayksiköistä ja kumppanuuksista sekä Geyser Marketing Group -kumppanuusmarkkinointiliikkeen perustaja ja onnistuneesti välittänyt kumppanuusohjelmia yrityksille, Dell-tietokone, NASDAQ ja 1-800-GOT-JUNK ? Source .

Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0
March 1, 2018