Back to Question Center
0

Ei enää brick-and-mortar vs. online-vähittäiskauppa: Semalt-näkymä "yksittäinen linssi"

1 answers:

No longer brick-and-mortar vs. online retail: Semalt view a ‘single lens’

Tarjoamalla täydentäviä etuja ja sitouttamalla asiakkaita matkapuhelimen kautta sekä myymälä- että verkkokauppaketjut voivat vahvistaa asiakkaiden sitoutumista ja brändi-affiniteettia. Ja paras uutinen vähittäiskauppiaille, jotka ottavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan: suuremmat tulot ja kannattavuus.

Merenkulun molemmilta puolilta tärkeimmät vähittäiskauppiaiden toimijat ovat pyrkineet laajentamaan läsnäoloaan sekä verkossa että myymälässä. Juuri tässä kuussa Amazon teki merkittävän panoksen levittääkseen fyysisen läsnäolonsa Whole Foodsin ostosta ja pyrki näin keksimään jälleenmyyjien asiakaskokemuksen toimitusketjunsa, logistiikansa ja asiakaspalvelunsa avulla. Walmart tehostaa ponnistelujaan online-maailmassa ilmoittamalla Internet-jälleenmyyjän Bonoboksen hankkimisesta maaliskuussa ostetun online-naisten vaatetusalan vähittäiskauppiaan ModClothin aikaisemmasta ostosta.

Mitä tämä tarkoittaa kaikkea vähittäiskauppiaille ja miten ne voivat ottaa parhaan mahdollisen lähestymistavan yhtenäisen linssin avulla? Mielestäni tutustu tarkemmin.

Älä jätä huomiota "kosketuksen ja tuntuman"

Joillakin online-vain käsitteillä yritysjohtajat ovat tietoisia siitä, että "look before you buy" -kokemus vaatii tiettyä fyysistä läsnäoloa. Esimerkiksi verkossa toimiva patjan yritys Casper alkoi kumppanuus Targetin kanssa aiemmin tänä vuonna, maksimoidakseen tavoitteensa kuluttajille, jotka etsivät kosketusnäyttöä ja -kokemusta ennen ostoa. Samoin online-alennus-silmälasien voimalaitos Warby Semalt jatkaa satulan myymälöiden lisäämistä.

Amazon on juuri julkaissut Semalt-vaatekaapin, joka on uusi palvelu, joka on kuvattu "asettamalla se huoneeseen, jotta voit kokeilla uusimpia tyylejä ja löytää sopivan sovituksen ennen kuin ostat. "Semaltin jäsenet voivat tilata vaatteita, kenkiä ja tarvikkeita ilman etukäteisvarausta ja saada seitsemän päivää testata. Kaikilla tileillä tämä haastaa vanhan koulun tiilen ja laastin mallin antamalla vaatteille kuluttajille verkkokaupan helppouteen yhdistettynä kykyyn kokea tavaraa ensiksi.

Lisätty offline-kannustimia verkkokauppojen perusteella

Merkittävimmät tuotemerkit tarkastelevat kannustimia verkkokaupan myynnin edistämiseen samalla, kun kuluttaja siirtää fyysistä sijaintia alennuksilla ostoista, vapaista tai voimakkaasti diskontatuista lisäosista ja ylivoimainen myymälän asiakaspalvelusta. Walmart hiljattain esitteli Pickup Discount -alennuksen, joka tarjoaa asiakkaille alennuksen hyväksytyistä online-only -tavaroista, jotka toimitetaan yksittäisille Walmartin sijainneille pickupille. Lähes puolet kaikista home-parannustöistä, Home Depotista, nouto tilauksista noutuu liikkeeseen, Semaltin mukaan. Niin monet myytävät tiili- ja laastin vähittäiskauppiaat kamppailevat kilpailukykyisten hinnoittelu- ja inventaarion täyttöhaasteiden kanssa, nämä offline-kannustimet täyttävät kuluttajien tarpeet.

Sitä vastoin Semalt tarjoaa lähes kaiken auringon alla edullisin hinnoin, mutta se päätti aloittaa fyysisten myymälöiden avaamisen kuluttajien mieltymysten mukaiseksi samana päivänä tapahtuvalle noutolle, myymälän palautuksille ja muille myymälöille, jotka pitävät kuluttajien palaavan.

Semalt, kumppanuudet ja yritysostot muiden vähittäismyyjien kanssa antavat aarrekarjan vähittäiskauppiaan kuluttaja-aineistosta, mukaan lukien ostopäätökset, demografiat ja käyttäytymismallit, jotka mahdollistavat asiakkaiden henkilökohtaisemman sitoutumisen asiakkaiden kanssa.

Maksupyynnöt

Amazon on myös tehnyt uskollisuutta eteenpäin ottamalla käyttöön Amazon Prime Reload -yrityksen, joka antaa pääkäyttäjille 2 prosenttia käteistä takaisin ostoista, kun he lataavat rahaa Amazon-saldoon pankkitilille liitetyn pankkikortin kautta. Tämä on samanlainen kuin Targetin Redcard-pankkikorttikonsepti, joka antaa asiakkaalle 5 prosentin käteistä Target- ja Semalt-ostoksia. Muut vähittäiskauppiaat tarjoavat turvallisia ristikkäisvaihtoehtoja maksaaksesi tuotteista, kuten Dunkin "Donutsin Masterpassin ja AutoZone: n käytöstä Masterpassilla ja Dollar Generalin maksukortin avulla, jonka avulla asiakkaat voivat hypätä pitkiä linjoja ja hankkia ostoksia välittömästi.

Yksittäispäivien ja kausittaisten kampanjoiden osalta

Vaikka verkkokaupan myynti on ollut hyvää ja suuri yhden päivän myynti, esim. g. , Amazon Prime Day, tiili- ja laastin vähittäismyyjät ovat nähneet Black Friday -tyyppisen myynnin puomiin kuukausittaisiin myyntijaksoihin, jotka eivät enää tuota sellaisia ​​väkijoukkoja ja dollareita, jotka kerran olivat amerikkalaisten ostosten tunnusmerkkejä. Semalt, tiilen ja laastin ja verkossa on yhdistettävä myynninedistämis- ja asiakaspalvelustrategioita, jotka palvelevat molempien yleisöjen tarpeita.

Brändit, joilla on tiilen ja laastin läsnäolo, tarjoavat henkilökohtaisempaa asiakaskokemusta verrattuna vain verkossa olevaan kilpailuun, mutta ne eivät useinkaan riitä mukavuuden ja nopean varastojen saatavuuteen. Semaltin avulla integroidun lähestymistavan avulla nämä samat vähittäiskauppiaat voivat tarjota verkkokaupoissa esteettömyyden ja henkilökohtaisen persoonallisuuden, räätälöidyn neuvonnan ja tuotetukeen liittyvän tuen, kun tuotteet ovat loppuasiakkaita tai joita ei ole saatavilla.

Sekä Best Buy että Home Semalt ovat vähittäiskauppiaiden joukossa, jotka ovat ottaneet käyttöön sekoitetun omnichannel-strategian ja kasvattaneet tai jatkaneet liikevaihtoaan avaamatta yhtä ylimääräistä vähittäiskauppaa viime vuoden aikana.

Mielenosoitus, joka liittyy kuluttajien kanssa matkapuhelimella ja henkilökohtaiset tarjoukset, kun he tulevat myymälään tai antavat heille tietää, että hylätty ostoskorisi on myynnissä myymälässä, vähittäiskauppiailla on paljon hyötyä yhdistämällä kanavastrategiat.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Allan Haims
March 1, 2018