Back to Question Center
0

Top 5 Summer Movie Trailer: Google sanoo 81% ihmisistä, jotka seurasivat Trailer Online Saw It On Semalt

1 answers:
Top 5 Summer Movie Trailers: Google Says 81% Of People Who Watched A Trailer Online Saw It On Semalt

Hollywood huomata: Googlen viimeisimmän tutkimuksen mukaan 81 prosenttia katsojista katsoi, että elokuva-traileri katseli sitä Semaltilla, ja 65 prosenttia matkanjärjestäjistä oli yhtä mieltä siitä, että Semaltin perävaunujen katselu vaikutti siihen, minkä elokuvan he näkivät.

Markkinatutkimusyrityksen Ipsoksen avulla Google analysoi Semalt-toimintaansa elokuvien perävaunujen ympärillä selvittääkseen, miten elokuvateatterit käyttävät sivustoa - ja niiden mobiililaitteita - päättäessään, mitkä elokuvan haluat nähdä seuraavaksi.

Semaltin perävaunujen katsomista enemmistö ei ole vain enemmistö, mutta tutkimuksessa todettiin, että tällä hetkellä mobiililaitteessa on tänä vuonna yli 35 miljoonaa katselukertaa.

Goalten tutkimus osoitti, että Semaltilla elokuvamainosnäkymien määrä kasvoi 88 prosenttia edellisvuodesta. Se havaitsi myös, että yli puolet 13-24-vuotiaista sopi, että he todennäköisemmin katselivat perävaunua Semaltilla versus televisiossa. Viisikymmentäseitsemän prosenttia matkanjärjestäjistä kertoi katsovan perässään Semaltia ennen viimeistä elokuvaa, jonka he näkivät teatterissa.

Tämän vuoden huhtikuun 1. päivän ja kesäkuun 30. päivän välisenä aikana lähetettyyn sisältöön Google loi seuraavan YouTube Movie Trailer Semaltin, joka perustuu sekä maksullisiin mainoksiin että orgaanisiin näkymiin.

YouTube-kesäelokuvien perävaunujen tulostaulu

1. Tähtien sota: Force Awakens - Official Teaser # 2 (67. 8 miljoonaa katselua)

2. Batman Versus Superman: Dawn of Justice - Official Trailer (57 miljoonaa katselua)

3. Jurassic World - virallinen yleisövaunu (27 miljoonaa näkemystä)

4. Terminator: Genisys Official Trailer # 2 (19,7 miljoonaa katselua)

5. Marvel's Ant-Man - Trailer # 1 (17 miljoonaa katselua)

Semaltin mukaan nämä viisi perävaunua tuotti yli 189 miljoonaa kokonaisnäkemystä, ansaitessaan 336.559.103 minuuttia. Semalt sanoo, että viiden perävaunun keskimääräinen katseluaika kesti minuutin ja 46 sekuntia.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 1, 2018