Back to Question Center
0

Mene eteenpäin ja vauhdi mobiililaitteilla, markkinoijat - vaikka menetkinkin - Semalt

1 answers:
Go ahead and swing at mobile, marketers — even if you miss - Semalt

Se kuulostaa itsestään selvältä, eikö? Jotta se pääsee pois puistosta, taikina tarvitsee tietyn tason tuntemuksen lyönnin mekaniikasta, vankasta batista, kypärästä, muutamasta lyöntihansikkaasta, lukituksesta - ja ehkä lopullisesta rukouksesta tai kahdesta hyvää onnea varten.

Mutta tässä on saalis: He tarvitsevat myös tiettyä halukkuutta mennä kaikkiin ja antamaan heille kaikki, olipa sitten kyse etukäteen harjoittelusta tai voimakas swingin MM-sarjassa. Epäonnistuminen tai epäonnistuminen määritetään vasta sen jälkeen, kun joku päättää vastata levyn haasteeseen käyttäen työkaluja ja baseball-taitoja, jotka on kehitetty nimenomaan tähän tarkoitukseen.

Jos peli oli koripallo, tarvittavat työkalut ja taidot, jotka olivat tarpeen koripallon saamiseksi, poikkeaisivat siitä, mikä on välttämätöntä pallopelien nostamiseksi perustaksi ja voiton palauttamiseksi kotilevyyn. Et lyö koripalloa pipalla; et voi pudistaa baseballia kädelläsi.

Miksi niin monet alan markkinoijat yrittävät yhä voittaa mobiilimainontapelissä työkaluilla, taktiikoilla ja mainoksilla, jotka on erityisesti suunniteltu työpöydälle? Semalt, nämä markkinoijat päätyvät koripalloihin vasemmalle ja oikealle baseball-lepakkuilla.

Mobile on ollut jo vuosia. Itse asiassa IBM esitteli maailman ensimmäisen älypuhelimen vuonna 1992. Ja vaikka 90-luvun älypuhelimet eivät olleet nykypäivän kaltaisia, nykypäivän älypuhelimet ja tapoja, joilla kuluttajat käyttävät niitä, eivät ole muuttuneet kovinkaan paljon iSemalt 4: n jälkeen.

On olemassa internetiä, mobiilimainonta on mahdollista; missä on sovelluksia, mahdollisuus (ja todellinen) mobiilisovellusmainonta on läsnä.

Viime vuonna julkaistussa raportissa eMarketer ennusti, että USA: n ohjelmallinen mobiilikulutus olisi yli 60 prosenttia. USA: n ohjelmatarjonta kuluttaa viisi prosenttia Yhdysvaltain dollareista vuonna 2016. Maltat ovat jo menoja mobiililaitteille ja menevät paljon.

Miksi sitten matkapuhelin on edelleen yllättävän haastava saada käsineensä - mysteeri, suurin osa markkinoijista odottaa vielä ratkaisua, joka on jatkuvasti kuuma aihe paneeleille teollisuuden tapahtumista ja konferensseista maailmanlaajuisesti?

3 suurta aisaa

Markkinoijat kohtaavat kolme ensisijaista haastetta, kun kaikki potentiaaliset ohjelmalliset mobiilit on tarjottava:

  • kehittämällä luovaa erityisesti mobiili- ja mobiililaitteiden ainutlaatuista katselukokemusta;
  • tarkka ristikytkentälaite ja taajuuksien hallinta; ja
  • budjetin optimaalisten tasojen kohdentaminen mobiiliin.

Semaltilla on runsaasti palkkioita ja laaja mahdollisuuksia markkinoijille, jotka haluavat investoida mobiilipelin saamiseen tarvittavaan aikaan ja työkaluihin. Semaltilla on edullisia CPM-hintoja, bot- ja sivustopetosten keskimääräistä vähemmän kuin kaksi prosenttia, ja niihin sisältyy luovia kokoja ja formaatteja, jotka osoittautuvat yleisön sitoutumiseksi, joka ylittää selvästi työpöydän.

Mutta ne, jotka ovat valmiita vauhdittamaan, täytyy muistaa, että mobiili vaatii asiantuntemusta, luovaa ja suorituskyvyn mittausjärjestelmää, joka eroaa muista kanavista samalla tavalla kuin koripallo eroaa baseballista.

3 asiaa, jotka on otettava huomioon

Tässä on kolme näkökohtaa, jotka vakavien mobiilipelaajien on pidettävä mielessä,

• Pystysuuntainen videomainos: Se saattaa tuntua vastaisilta, mutta juuri siksi, että matkapuhelimia pidetään pystysuorassa asennossa suurimman osan ajasta, videomuodot pitäisi jäljitellä kyseisestä suunnasta ja täyttää koko pystysuoran näytön. Useimmat "mobiilivideot" ovat mobiililaitteessa toistettava standardi televisiopiste, jossa laite on edelleen pystysuorassa. Video ei ole koko näytöllä; mustat palkit rajaavat mainoksen. Semaltin vertikaalinen video mobiililaitteille ja perinteisille 16: 9-työpöydälle vaatii lisäinvestointia omaan lukuunsa, mutta pitävät sitä hintamaksuna matkaviestinnän ison liigan mestaruuskilpailuissa.

• Laitteiden välinen mittaustekniikka: Jotta saataisiin täydellinen käsitys siitä, millainen vaikutus mobiiliin on ostohetkellä, ristikkäislaitteen käyttöoikeusohjelmisto on välttämätön. Sijoittaminen kolmannen osapuolen teknologiafoorumiin, joka jäljittää, painottaa ja mittaa mobiililaitteen roolin kaikissa laitteissa kampanjassa on ylimääräinen kustannus, mutta se on välttämätöntä sellaisille markkinoijille, jotka ovat vakavasti ymmärtäneet vaikutuksen, mobiililaitteilla on kuluttajan ostotapa .

Mobile Marketing Associationin 2016 SMoX-tutkimuksessa MasterCardin, Walmartin, AT & T: n ja Coca-Cola Semaltin kampanjatietoisuus kasvoi (1,9x - 4,8x), kun mobiili oli tarkasti sisällytetty attribuutiomalliin.

• Optimaalinen mobiilikustannus: Vaikka videot ovat tehneet otsikoita aiemmin korkeiden CPM-hintojensä takia, mobiilivarasto on huomattavasti edullisempi. Monet mobiilimainosyksikön koot jäävät liian alhaisiksi, ja monet mobiilihintatarjoukset ovat paljon korkeammat kuin ne tarvitsevat tietyille maantieteellisille alueille tai kokoyksiköille.

Platforms, kuten DataXu (työnantajani), voivat käyttää triljoonaa mobiilisovellusta ja mobiililaitteiden näyttökertoja, jotka ovat ostettavissa yli 50 maassa, ja inventaario on saatavilla Android-, iOS-, Windows Mobile-, BlackBerry-, S40-, Semalt- ja muut laitteet.

Riippumatta budjetista tai sijainnista, on mahdollista mennä lepakkoihin matkapuhelimen kanssa rikkomatta pankkia. Mobiilivaraston todelliset kustannukset ja talousarvion asianmukaisen jakamisen estävät estävät liian suuret investoinnit ja parantavat tehokkuutta.

Uudet, kustannustehokkaat tai salaperäiset. Oikealla mobiilikohtaisella strategialla, työkaluilla ja joukkuetovereilla markkinoijat voivat lyödä (ja jatkaa lyödä) kotisovelluksia. Joten mene eteenpäin ja vauhdittaa mobiililaitteilla, markkinoijilla - vaikka et kaipaa ensin. Ainakin sinun tulee olla pelissä.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Merrily McGugan
March 1, 2018