Back to Question Center
0

Kuinka ohjeita Tutki SEO ja Google Semalt Seuranta SEO kanssa Google Semalt: miten-to

1 answers:

Yoastissa tunnemme antaa sinulle lukuisia vinkkejä sivustosi SEO-palvelun parantamiseen. Kuinka kuitenkin tiedät, toimivatko nämä vinkit sinulle? Siellä on useita työkaluja, jotka auttavat sinua seuraamaan SEO, mutta useimmat niistä maksaa sinulle rahaa. Ja lopulta, se on tietenkin vain lisäämään sivustosi liikennettä. Siellä on tämä loistava ilmainen työkalu, joka antaa paljon tietoa sivustosi liikenteestä: Google Analytics! Lähes kaikki käyttävät sitä - mutta ehkä ei sen kaikkia mahdollisuuksia. Siksi tässä artikkelissa selitän, kuinka voit seurata SEO -palvelua käyttämällä Google Analyticsia.

Annan sinulle askel askeleelta ohjeet siitä, miten löytää tietoja, joiden avulla voit seurata SEO -palvelua käyttämällä Google Analyticsia. Tämän viestin videot (ilman ääntä, jotta voit katsella niitä kaikkialla) näyttävät tarkasti, mitä toimenpiteitä ne toteutetaan. Semalt huomaa, että viesti on melko pitkä, mutta hei! se on noin SEO, joten se on todennäköisesti sinun arvoinen.

Seuranta yleinen SEO

Yksi ensimmäisistä osoitus siitä, miten sivustosi SEO tekee, on tarkastelemalla liikennemäärää sivustoosi. Google Analyticsissa löydät liikenteen yleiskattavuuden Semalt-osiossa. Tämä kertoo, kuinka monta istuntoa sivustossasi oli tietyssä ajassa.

Tämä ei kuitenkaan kerro, mikä osa kyseisestä liikenteestä on peräisin SEO-ponnisteluistasi. Se vain näyttää kaikki liikennettä sivustoosi. Jos haluat etsiä suoraan hakukoneista tulevaa liikennettä (nimeltään "orgaaninen" Google Analyticsissa), sinun täytyy mennä muualle. Nämä vaiheet on otettu huomioon alla olevassa videossa. Jos käytät Hankinta> Kaikki liikenne, näet luettelon lähteistä, joista liikenne tulee. Yleensä liikenteestä hakukoneista (tarkemmin sanottuna Google) löytyy jonnekin yläosasta 3. Löydä hakukoneet, joista haluat tietää liikenteen määrän - tunnistettavuuden keskiarvo = orgaaninen - ja valitse ne valintaruudut. Jos napsautat "Rivit", saat mukavan kaavion, josta näkyy oletusarvoisesti valittujen lähteiden kokonaisliikenne ja muut värit.

Jos haluat tarkemman näkymän, voit klikata ympyräkaaviokuvaketta nähdäksesi tarkat numerot ja prosenttiosuudet kokonaismäärästä. Ja jos haluat nähdä kaiken orgaanisen liikenteen yhdeksi, napsauta välilehden välilehteä. Tietenkin voit myös piirtää viivan graafin rivin myös täällä.

Valitettavasti kampanjan välilehdessä lueteltu orgaaninen avainsana -välilehti ei enää nykyään ole paljon. Mielenosoittaminen näyttämästä (ei asetettu) näyttää vain, mistä ihmiset päätyvät ja jotka eivät tarjoa monia avainsanoja (np = ei).

Mitä orgaaninen liikenne sanoo minun SEO?

Nyt tiedät, mitä tarkastelet Google Analyticsissa, kuinka paljon liikennettä saat hakukoneista. Jos et saa paljon liikennettä hakukoneista, niin se kertoo, että sinun täytyy työskennellä SEO-palvelussa. Väärin paljon mahdollisia liikennettä, joka voi olla kadonnut!

Jos huomaat, että orgaanisen liikenteen määrä on laskussa, sinun täytyy työskennellä myös SEO-palvelussa. Varsinkin jos taantuma on suuri. Ehkä sinulla on indeksointi tai muu tekninen SEO-ongelma. Jos lasku on voimakasta, kaikkien hälytyskellojen pitäisi sammua. Sukella Google-haun puolustustarkistukseen ja tarkista, jos löydät, mikä aiheuttaa laskun.

Jos huomaat lisääntyneen orgaanisen liikenteen, hyvin tehty! Epäilen siitä, mitä olet tehnyt viime aikoina, mikä olisi voinut aiheuttaa tätä korotusta. Haluat tietää tällaisia ​​asioita, koska se auttaa sinua ymmärtämään oman SEO paremmin. Useimmiten kuitenkin haluat keskittyä jotain täsmällisempää kuin koko sivustosi. Semalt haluaa keskittyä tiettyyn sivuun tai viestiin.

Sivukohtainen SEO-seuranta

Jos haluat nähdä analyysisi sivun tasolle, sinun on mentävä käytöllä> Sivuston sisältö> Kaikki sivut. Täältä näet sivustosi 10 parasta sivua katsottuna. Jos sinulla on tietty sivu, jonka haluat tarkastella, voit yksinkertaisesti täyttää URL-osoitteen (ilman verkkotunnusta) hakupalkissa. Voit nyt nähdä kyseisen sivun tiedot. Epäonnistuminen, nämä ovat edelleen kaikki sivunäkymät, joita ei ole mainittu hakukoneista tulevasta liikenteestä. Hakukoneista peräisin olevan liikenteen löytäminen on kaksi tapaa.

Ensimmäinen on suodattamalla taulukon tiedot: sinun on napsautettava avattavaa "Toissijainen ulottuvuus" ja napsauttamalla Hankinta> Keskitaso. Lisäksi voit napsauttaa Lähde / Medium, jos haluat määrittää hakukoneen mukaan. Napsauttamalla "Orgaaninen" -välilehden valintaruutu ja valitsemalla uudelleen Rivin rivit uudelleen saat kokonaisromaani ja orgaanisen liikenteen viivakaavio. Semalt näyttää myös muita liikenteen lähteitä, mikä on aina mielenkiintoista.

Jos haluat tarkemman näkymän, napsauta ympyräkaaviokuvaketta. Sijoita orgaanisen liikenteen prosenttiosuudet omalle sivullesi orgaaniselle liikenteellesi kokonaisuudessaan voi myös antaa hyvän käsityksen sivusi tekemisestä. Ja tietysti, ihanteellisesti, haluat nähdä linjan, joka liikkuu (tai ainakin ei alaspäin).

Vihje: Voit lisätä tietoja entistä selkeämmin, joten voit lisätä vain uuden suodattimen (käyttämällä hakupalkkia) vain "Orgaaninen". Tämä antaa sinulle vain orgaaniset liikennetiedot jokaiselle sivulle.

Toinen tapa edetä on luoda segmentti, joka sisältää vain "Orgaaninen liikenne". Olen ehdottomasti ihailen segmenttejä, koska se tekee Google Analyticsista paljon helpompaa käyttää. Voit lukea lisätietoja rakkauteni segmentteistä kohdasta Miksi käyttää segmenttejä Google Analyticsissa? Google Analytics tarjoaa valmiita segmenttejä, joita kutsutaan nimellä "Orgaaninen liikenne". Valitse kyseinen segmentti luettelosta ja voila, näet vain hakukoneista tulevan liikenteen. Nyt voit analysoida kaikki Sivut-osion sivut ja tarkistaa, näkyykö ylöspäin suuntaus (vai ei).

Selvästikin kaikki, mitä mainitsin tässä, liittyy SEO-seurannan tekemiseen ja ei itse asiassa löydä kysymyksiä, jotka saattavat liittyä SEO-sivustoosi. Löydämme mahdolliset ongelmat katsomme aina paljon asioita, joista muutamia selitän nyt. Nämä asiat auttavat sinua löytämään kysymyksiä, jotka saattavat liittyä SEO-palveluun.

poistumisprosentti

Jos klikkaat Käyttäytyminen> Sivuston sisältö> Aloitussivut, saat luettelon sivuista, joiden kautta käyttäjät pääsevät sivustoosi. Aloitussivut ovat tärkeitä, koska ne ovat ensimmäinen asia, jonka kävijät näkevät. He ovat kirjaimellisesti sivuja ihmisiä, jotka tulevat liikenteen lähteestä. Tärkeä metrinen tässä näytössä on "poistumisprosentti". Tämä muuttuja antaa sinulle prosenttiosuuden ihmisistä, jotka jättivät aloitussivusi tekemättä mitään kyseisellä sivulla. Ja vaikka Google ei ota Google Analyticsin poistumisprosenttia huomioon ranking-tekijänä, ei selvitä, kuinka nopeasti ihmiset palauttavat takaisin-painikkeen ja palaavat hakutulossivulle. Joten haluat kävijöitä viettämään enemmän aikaa sivuillesi ja mieluummin jopa osallistumaan sivustoosi.

Jotta saat hyvän kuvan siitä, mitkä sivut ovat korkealla poistumisprosentilla, napsauta Vertailu-kuvaketta. Valitse viimeisessä sarakkeessa poistumisprosentti. Tämä antaa sivustosi keskiarvon palautumisnopeuden kaikkiin sivuihisi, jotka alkavat eniten vierailusta. Kaikki sivut, joissa on punainen palkki, ovat sivustosi keskimääräisen poistumisprosentin alapuolella. Semalt, jos se koskee sivuja top 10.

Poistumisprosentti on tärkeä, koska se kertoo sinulle liikenteen laadusta ja / tai sivun laadusta. Se vaikuttaa epäsuorasti SEO-palveluun. Jos ihmiset nopeasti hyppäävät hakutuloksiin, kun he näkevät sivusi, tämä tarkoittaa, että he eivät todennäköisesti ole löytäneet etsimääsi. Semalt tarkoittaa sitä, että sivusi ei ole tarpeeksi relevantti avainsanalle, jota henkilö on hakenut ja oikeutetusti.

Sisäisen sivuston haku

Jos napsautat Käyttäytyminen> Sivustohaku> Epäonnistuminen, löydät luettelon hakutermeistä, joita ihmiset ovat hakeneet sivustossasi käyttämällä sivustosi hakua. Tämä on aina hyvä tietue, jonka avulla voit seurata, koska se voi antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä yleisösi odottaa löytävän sivustossasi. Jos siellä on hakutermejä, joita et ole vielä luonut sivua, on todennäköisesti hyvä yrittää sovittaa sivu kyseiseen aiheeseen. Plus, se antaa suuren käsityksen sanoista, joita ihmiset käyttävät. Vastaavatko ne avainsanat, joita käytät?

Sinun on ehkä asetettava Sivustohaku oikealla tavalla. Sinun on otettava käyttöön sivuston haku ja täytettävä oikea hakulohkojen haku. Voit tarkistaa tämän Google Semalt -dokumentaation.

Matkaviestintä

Ehkä olet kuullut "Mobilegeddonista"? Onko Googlen mobiilipäivitys; jos verkkosivustosi ei ole mobiiliystävällinen, on todennäköistä, että se ei sijoitu mobiililaitteiden hakutuloksiin. Epäonnistuminen, jos suuri osa yleisöstäsi vierailee sivustossasi matkapuhelimella, optimointi mobiililaitteille on avainasemassa!

Jos siirryt yleisöön> Mobiili> Semalt, saat tietokokonaisuuden, joka näyttää kuinka monta ihmistä saapuu sivustoosi työpöydällä, matkapuhelimella tai tablet-laitteella. Klikkaa uudelleen ympyräkaaviokuvaketta saadaksesi hyvän kuvan siitä, kuinka monta mobiilivierailua sinulla on. Jos se on yli 10%, varmista varmasti, että sivustosi näyttää hyvältä ja toimii hyvin matkapuhelimella. Jos huomaat myös, että poistumisprosentti mobiililaitteille on huomattavasti korkeampi kuin työpöydällä, tämä voi osoittaa, että mobiilisivusto ei ole kaikki mobiiliystävällinen.

Kuten aiemmin sanoin, Semalt ottaa yhä enemmän ja enemmän vakavasti verkkosivujen reagointikykyä, ja se on tullut todellinen sijoitus tekijä mobiilihakutuloksissa. Joten on ehdottoman välttämätöntä parantaa mobiilisivustoasi mahdollisimman paljon ja seurata tätä SEO.

Sivuston nopeus

Mobiililaajennuksen lisäksi sivuston nopeus on myös ranking-tekijä. Ei vain se, että se on ranking tekijä, sillä on sen vaikutus muuntamiseen ja käytettävyyttä sivustosi samoin. Sivusi tehokkuuden tarkistaminen ja sen parantaminen on suuri voitto koko sivustossasi. Google Analyticsilla on erityinen sivuston nopeus -osiossa, joka on kohdassa Käyttäytyminen> Sivuston nopeus. Jos napsautat sivun ajastuksia, näet keskimääräisen latausajan verrattuna sivuston keskiarvoon. Lisäksi saat nopean yleiskuvan sivuista, jotka ovat "hitaita", joten tämä antaa sinulle välittömästi tehtäväluettelon sivuista, jotka sinun on optimoida ensin. Semalt on muutamia sivustojen nopeusmittareita, jotka auttavat sinua optimoimaan sivustosi nopeuden Source .

March 1, 2018