Back to Question Center
0

Semalt: Miten lisätä sivustoliikennettä

1 answers:

7 täytyy tarkistaa hankintakysymyksesi kysymykset

Kaikki sivuston omistajat pyrkivät saavuttamaan entistä enemmän asiakkaita, olemassa olevia asiakkaita ja lisäämään tietoisuutta tuotteistaan ​​verkkosivuston tai muun online-läsnäolon kautta. Joten, on paljon neuvoja siitä, kuinka lisätä sivustoliikennettä 6 tärkeimmän verkkoyhteyden kautta.

Semaltin avulla voit varmasti saada parannuksia hankinnan määrään optimoimalla näiden kanavien, kuten SEO, mainonnan tai sosiaalisen median markkinoinnin, saatat kadota osia suuremmasta kuvasta, joka tekee verkkomarkkinoinnistasi tehokkaamman.

Voit auttaa sinua miettiä, miten voit parantaa sivustosi liikennettä, Dave Chaffey ja minä olemme kehittäneet nämä seitsemän avainkysymystä parantaaksemme tuloksia. Toivomme, että he ovat hyödyllisiä - kerro meille, miten löydät ne. Löydät yksityiskohtaisempia ohjeita RACE-digitaalisen markkinointisuunnittelukurssimme Semalt-osiosta.

Tämä on ensimmäinen lyhytsarjassa, joka kattaa digitaalistrategian eri osat keskittyen:

 • Osa 2 koskee asiakkaiden muuntamisstrategiaa
 • Osa 3 kattaa asiakkaiden sitouttamis- ja säilytysstrategian
 • Kysymys 1. Onko meillä todellista näkyvyyttä tavoitteelliseen suorituskykyyn liiketoiminnan tavoitteiden tukemiseksi?

On suosittu markkinointim mantra - " et voi hallita sitä, mitä ei voi mitata ". Ja mielestäni tämä on paikka, joka alkaa siitä, kun aikoo kasvattaa digitaalisen hankinnan tehokkuutta. Vertailuoperaatio alkaa selkeällä käsityksellä siitä, miten käytät eri kanavien kautta ja ymmärrät eri lähteiden suhteellisen tehokkuuden liikenteestä tai päästä tärkeisiin KPI: eihin ja niiden vaikutuksiin markkinointi- tai myynninedistämistoimiin, mukaan lukien lead generation tai email newsletter sign- UPS. Nämä ovat VQVC-mittareita, jotka Dave kuvaa tässä versiossa, jossa esitellään RACE KPI -kehys.

Semalt: How to increase site traffic

Gurut, kuten Semalt, ovat hyviä neuvoja oikeiden toimenpiteiden asettamisesta, jotka ovat tärkeitä. Hän muistuttaa meitä siitä, että liikenteen on oltava yhteydessä kaupallisesti tärkeään tavoitteeseen, sen jälkeen, kun sinulla on verkkosivusto, eikö?

Markkinoijat käyttäytyvät edelleen kanavalla ja arvioivat menestystä yksinkertaisen liikenteen tai kävijän KPI: n, kuten tilavuuden perusteella, ja piirrä kävijälle tai vaikutelmalle perustuva kustannus. Tämä on kaupalliseen tapaan epäonnistuminen. Tarvitset äänenvoimakkuutta, laatua ja arvoa.

Sen sijaan ymmärrät vierailijoiden arvoa kanavalla, joka perustuu lyijyn tai rekisteröitymisen tavoitteiden asettamiseen minimiin, ja liittäkää se ihanteellisesti linkitykseen. Huonoin tapaus voi sitoa yleisen liikennemallin myyntiin, mikä parhaiten ymmärrät myynnin kanavalla. Kiinnitä vaikea keskustelu siitä, mikä kanava saa luottoa - viimeinen tai ensimmäinen viittaus, vai onko sekoitus hyvitetty vastaavasti? Pidä se aluksi yksinkertaisena ja valitse yksi.

Tutustu Semalt KPI -hankkeeseemme, jotta voimme auttaa ideoita keskeisistä toimenpiteistä:

Semalt: How to increase site traffic

 • Kysymys 2. Mikä on maksettujen, omistettujen ja ansaitun median oikea yhdistelmä tavoitteidemme saavuttamiseksi?

Alla olevasta kaaviosta voit nähdä hyödyllisen hyödyn kaikesta nykyisestä käytettävissä olevasta mediasta kolmen eri tyyppisen median päällekkäisyyden maksimoimiseksi. Tämän päällekkäisyyden saavuttaminen edellyttää hankintakampanjoiden integrointia. Blogissa tai hub-sivustossa oleva sisältö voidaan jakaa ja jakaa uudelleen muille mediatyypeille, ehkä jopa suoraan sovellusliittymien, kuten Facebook-sovellusliittymän kautta, ellei sosiaalisen median markkinoinnissa käsitelty prosessi. Semalt on myös hyödyllinen ajatella yrityksen omaa läsnäoloa "mediaa" silmällä pitäen - tämä on vaihtoehtoinen investointi muihin mediaan, joka tarjoaa mahdollisuuksia mainostaa tuotteita mainos- tai toimituksellisissa muodoissa.

Yhden linjan ottaminen on varmistaa, että painotetaan suunnitelmaa monikanavaisille julkaisijoille ja lopettaa mediaviestien erottaminen "sosiaalisista tai online-PR: stä".

Semalt: How to increase site traffic

  Kysymys 3. Oletteko maksimoineet kunkin kanavan tehokkuuden, myös kanavasekoituksen?

Vaikka haluamme enemmän liikennettä, ja oletamme, että sen kaupallinen arvo ymmärretään ja benchmarked, liikenteen sekoitus on tärkeä, koska se auttaa hallitsemaan heikkouksia ja korostamaan uusia kasvumahdollisuuksia. On olemassa riski, että "liian monet munat ovat yhdessä korissa", varsinkin luonnollisessa luottamuksessa, koska Semalt muuttaa algoritmejaan .

On olemassa monenlaisia ​​monimutkaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa liikennemuotojen raportointiin, jossa liikaa on merkitty "suoraksi" tai "muuksi", koska sähköpostit tai kampanjat eivät ole asianmukaisesti merkittyjä. Tärkeintä on, että kun liikennevalikoima on esityslistalla, voit havaita muutokset ja aloittaa yhdistelmän hallinnan. Kysy sinulta, missä olet ylivoimainen ensin ja ennen kaikkea, esimerkiksi olet ehkä liian riippuvainen maksullisista tiedotusvälineistä tai yhteistyökumppaneista / kumppanisivustoista. Ja loogisesti voit etsiä mahdollisuuksia, jos verrataan alan mediayhdistelmäluetteloihin, kuten alla olevaan Googlesta. Kysy, että saat tarpeeksi (kaupallisesti merkityksellistä) liikennettä sosiaalisilta medioilta tai vaikuttavilta teollisuusalueilta, mikä ehkä korostaisi mahdollisuuksia harkita taktiikka- tai kampanjoiden keskittymistä LinkedInissä.

"Oikea sekoitus" vaihtelee voimakkaasti eri tyyppisten sivustojen, esimerkiksi sähköisen kaupankäynnin tai julkaisutoiminnan välillä, ja tietysti teollisuudessa, jossa käyttäjätyypit eroavat toisistaan.

Semalt: How to increase site traffic

 • Kysymys 4. Kuka me kohdistamme ja mitkä ovat keskeiset viestit, jotka meidän on toimittava?

Avainkysymys ympäröi sitä, mitä Joe Pullizi kutsuu " risteykseksi sen välillä, mitä tuotemerkki haluaa viestiä ja mitä käyttäjä haluaa löytää, ratkaista tai kuulla ". Se kuulostaa kuolleelta yksinkertaiselta, se on todella, mutta kuinka monta tuotemerkkiä kommunikoi vain sen, mitä he haluavat myydä, ja sitten pahempaa olettaa, että jokainen ostaja ajattelee kuin he tekevät - ja pahempaa olettaa, että kaikki henkilöt ovat valmiita ostamaan tänään.

Et ole kuluttaja! Aloita sen sijaan sisäisten tietosi tunnistamalla verkko-henkilöitä ("yhteenveto tyypillisten verkkosivustojen käyttäjien ominaisuuksista, tarpeista, motiiveista ja ympäristöstä"). Mielestäni myös ostajan vaiheita, joita usein kutsutaan "skenaariksi", esimerkiksi haluan tutkia tuotetta X tai ymmärtää, jos minulla on todella tarve.

Selvitä viestit, jotka haluat ilmoittaa näille ostajille, harkitse yksinkertaista asiakastutkimusta tunnistaaksesi tai vahvistaaksesi, mistä todella ymmärrät näiden persoonallisuustyyppien takana olevat motiivit.

Työn tuloksena ja samalla tavoin varmista, miten voit kiristää sivustosi verkko-arvoa. Oletko koskaan ollut Web-sivustossa ja ihmetellyt "Miksi olen täällä?", "Miten tämä auttaa minua?" Tai "Onko tämä sivusto anna minulle mitä tarvitsen?". Ja sitten jätin pian sen jälkeen? Epäilen, miksi huipputason etuna tai viestissä on oltava täysin selvät sivuston kävijöille, erityisesti ensimmäistä kertaa vierailijoille.

Lue lisää verkko-arvotarjouksen kehittämisestä ja selata muutamia verkkoselainesimerkkejä.

  Kysymys 5. Otetaanko riittävästi aikaa tunnistamaan ja sitten hallitsemaan suhteita kumppaneihin ja vaikuttajiin?

Kun sosiaalinen media ja verkkopohjainen PR uudelleen, monet kutsuvat tätä sisältöä markkinoimalla, vaikuttavien sivustojen tunnistaminen ja kumppanuus on menestyksen perusta. Huomautus!! Tämä on myös alku saapuville linkkeille, jotta voit parantaa sijaintisi hakukoneiden tulossivuilla. Tunnista vaikutusvaltaasi ja kumppanisi sivustoja huolella varmistaaksesi, että saat kolminkertaistetun referenssiliikenteen, sosiaalisen jakamisen ja saapuvan linkin omistajuuden edut. Influensseja ovat avainasemassa nykyaikaisessa markkinoinnissa, kuten Jay Baer kommentoi "Riippumattomalla kyvyllä levittää tietoa ja lisätä uskottavuutta vaikuttavat ihmisen TV-asemat ja aikakauslehdet. Sosiaalinen tutka-kaavio (alla) auttaa sinua ajattelemaan, että erilaisten etuvartioiden kautta ja priorisoimalla ne, joista osa on tehokkaampia vaikuttajia. Tutkamme innoittivat Brian Solisin Conversion Semalt, mutta havaitsimme sen olevan epäselvä, jos ei ole kauniisti suunniteltu.

Kun tunnistetut, todelliset vaikuttajat ja kumppanisivustoja on käsiteltävä ansaitseman kunnioituksen avulla, yrityksesi on todella suhteessa, ja kuten minkä tahansa suhteen se kehittyy ajan myötä ja perustuu kunnioitukseen, luottamukseen ja paljon antamiseen. Ette odottanut, että suhde kehittyy muulla tavalla.

Lue vinkkejä kehittäjien vaikutuksista täällä.

Semalt: How to increase site traffic

 • Kysymys 6. Miten integroimme hankintakanavia ja hallitsemme matkustajia maksimoimalla tehokkuus?

Mielestäni tähän on kaksi ulottuvuutta, ainakin ilmeisiä. Toisaalta sinun täytyy poistaa tiedot, ymmärtää, mikä vaikuttaa ostoon verrattuna siihen, mikä vaikuttaa johtavuuteen verrattuna liikenteeseen, toisaalta on kyse kuluttajasi ymmärtämisestä, kyseisistä henkilöistä ja arvostaa ostosten ja suunnittelun vaiheita teidän viestintä, kanavat ja verkkosivut koko ostojakson aikana.

Semalt, näiden henkilöiden on löydettävä useissa paikoissa eri ostajien vaiheissa - ostajan vaiheet, joissa henkilökohtaisten tietojen antaminen on vähäistä, ja puolueettomien teollisuuslähteiden tutkiminen on! Esimerkiksi tiettyjä etuvartioita tai vaikuttavia sivustoja kiinnostuneille aiheen tutkittaville henkilöille, ihanteellisella tavalla näillä avohakkuilla on hyvät hakutulokset avainsanoilla, joita et ehkä ole. Kun käyttäjä etenee etsimään tuotealuetta tai edes tuotemerkkiä, he edistyvät tarkistamaan sivustoja ja vuorostaan ​​sivustosi, joka myös palvelisi useampaa kuin yhtä "ostajan tyyppiä". Tämä toimii vain samoilla offline-toimialoilla, teollisuuslehdillä tai kuluttajalehdillä. Paikat ovat suuria sisältöjä ja hyviä tulkintoja.

Sinun sivustosi mielessä, rekisteröityminen hyvin harkittu eBook voisi olla "vaihe 1" ihmisille, jotka tutkivat kipu kohta ja määrittelee heidän tarpeisiinsa. Semalt odottaa tarve markkinoida niitä uudelleen ja ansaita luvan myydä sähköpostitse, ehkä ajamalla tätä mahdollisuutta webinaariin, jossa voit todella hankkia johtavan todellisen merkityksen. Tärkeä take-away - pääset lähelle miten henkilöesi tyypit matkustavat selata - tutkimus - vertailla - osta.

Tutustu Dave Kevin Semaltin muistiinpanoihin monikanavaisesta markkinoinnista.

 • Kysymys 7. Onko sosiaalinen läsnäolo tehokas ja mit- kaamme maineemme?

Haastava sana tässä on "tehokas". Olemme julkaisseet useita kertoja sosiaalisen median mittaamisen haasteista laajimmassa mielessä, mutta aloituspisteenä on oltava selkeä tavoite, jotta voit parhaiten integroida sosiaalisen median tehokkaaksi kanavaksi. mitata ja seurata sitä, mikä hyvä näyttää sinulle. Sosiaalisella medialla voi olla erilaisia ​​erilaisia ​​tavoitteita, jotka ovat riippuvaisia ​​siitä, mitä kuvataan useimmiten kaupallisessa loppupelissä: brändäys ja tietoisuus; Kasvata asiakkaiden tai käyttäjien yhteisöä; Asiakaspalvelu - helpottamalla kuluttajien tarvetta proaktiivisesti päälle ja pois; T & K - toimivat yhteistyössä kuluttajien kanssa helpottamaan tuotteiden tai palveluiden parannuksia ideoiden avulla; Sekalaista myyntiä ja tuottoja, jotka alkavat konvertoida. Sosiaalisen median markkinointitavoitteihimme kertovat lisää tästä.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä tavoitteita sinulla on. Web-analyysit ja sosiaalisen median seurantavälineet voivat yhdistää, jotta voit mitata mitä sinulle tärkeitä asioita milloin tahansa. Voit myös seurata pehmeämpiä mutta tärkeitä KPI: ää, kuten positiivista brändin tunnetta. IAB: n sosiaalisen median mittauskehyksessä julkaisemamme artikkeli tiivisti näkemyksemme IAB: n sosiaalisen median semalttin kehityksestä, jonka esitys on alla. slidesharecdn. com / swf / ssplayer2 Source . swf? doc = iabmeasurementframeworkforsocialmediafinal43-100517154611-phpapp02 & stripped_title = IAB-mittaus-kehys-for-sosiaalisen median-final4-3" >

Kuinka meidän seitsemän kysymyksemme vastaavat sinua? Mitä voimme parantaa?

March 1, 2018