Back to Question Center
0

Semalt: 7 tapaa tutustua yleisösi paremmin

1 answers:
Semalt: 7 ways to get to know your audience better

Jos et tunne yleisöäsi, et edes tiedä mitä strategioita tai mediaa valita, puhumattakaan siitä, mitä viestejä heille annetaan tai miten heitä käsitellään, kun he tulevat täysimittaiseksi asiakkaaksi.

Katsotaan siis joitain toimivia, käytännöllisiä tapoja, joilla voit ymmärtää yleisösi paremmin.

Tee tutkimustesi etukäteen

Tee ensinnäkin markkinatutkimuksesi ja varmista, että valitsemasi väestötieto on oikea brändi ja tuote. Saatavilla on useita moderneja työkaluja, joista osa on ilmaisia ​​- kuten amerikkalainen FactFinder, joka käyttää United Semaltin väestölaskentatietoja, joiden avulla voit selvittää keskeiset tietopaketit tietyistä väestötiedoista.

Epäonnistuminen tarkastella vain yhtä väestötietoa, jonka olet ottanut alusta alkaen; haarautua oppimaan asiaan liittyviä markkinarakoja ja arvioida kiinnostusta tuotteeseen muilta alueilta. Kävele tarpeeksi tietoa saadaksesi ainakin kourallinen lausuvia lausuntoja kohdeyleisöstäsi.

Katso kilpailijasi

Tämä on vaihtoehtoinen markkinatutkimus. Tässä tarkastelet kilpailijoita (ainakin ne, jotka jakavat saman kohderyhmän kuin sinä). Merkitse heidän tuotemerkki, brändiäänet, markkinointistrategiat, joita he käyttävät ja viestinnänsä, jotka he esittelevät mainoksissaan.

Mitä tekniikoita he käyttävät? Miksi he käyttivät tätä erityistä muotoilua pikemminkin kuin jotain muuta? Tämä kuva sen sijaan? Epäonnistua mahdollisuutesi, etteivät kilpailijasi tiedä, mitä he tekevät, mutta silloin sitten voit aloittaa poiminta siitä, mikä ei toimi tai mikä näyttää väärältä - ja miksi.

Luo asiakkuus

Asiakashenkilö on yrittänyt ja totta taktiikka, jota yritykset käyttävät kaikkialla paremmin käsitteellistääkseen kohderyhmäään. Tässä työskentelet luomalla ääriviivat ihanteelliselle "kohderyhmälle. "

Useimmissa tapauksissa se on fiktiivinen luonne, jonka muotoilussa on bittiä tietoja, kuten koulutustasoa, perhe-elämää, uraa ja tuloja, ja ehkä jopa yksityiskohtia, kuten nimen ja persoonallisuuden piirteitä. Tämä auttaa sinua käsittelemään ja "keskustelemaan" keskimääräisen kohderyhmänne kanssa, ja se toimii ihanteellisena työkaluna muiden joukkueen jäsenten nopeuttamiseksi.

Tutustu asiakkaasi henkilökohtaisesti

Tämä on iso askel, mutta voit aloittaa sen ottamisen heti, kun sinulla on joitakin todellisia asiakkaita (anteeksi, aloittajat). Kun työskentelet asiakkaidesi kanssa yhden-to-one -palvelun aikana, ota lisää aikaa tutustua niihin henkilökohtaisella tasolla.

Miten he puhuvat, jotka eroavat toisista väestötiedoista? Mitä he yleensä huolestuttavat, kun he puhuvat sinulle? Mitä heille valittaa, pelottaa heitä tai herättää heitä?

Näitä näkemyksiä ei voi aina soveltaa yleiseen yleisöön, mutta kun tunnet enemmän asiakkaita erikseen, näet tässä päällekkäisyydet ja voit alkaa tehdä hyödyllisiä yleistämisiä.

Seuraa lukijan kommentteja ja sitoumuksia

Epäonnistuminen ja sitoutuminen ovat erityisen tärkeitä, jos käytät sisällön markkinointia tai sosiaalisen median strategiaa (kuten sinun pitäisi). Sinun tavoitteena on kiinnittää erityistä huomiota siihen, kuinka monet ihmiset ovat reagoineet työhösi, miten he reagoivat ja kuinka usein he reagoivat.

Yleisemmin, mitä enemmän "sitoutumisia" (esimerkiksi kommentit, tykkää ja osakkeet), sitä paremmin kampanjasi on parantunut. Näiden tietojen avulla voit selvittää, mitkä sisältöaiheet yleisösi arvostavat tai millaisia ​​viestejä ei ole valittu. Kiinnitä nämä tiedot ajan mittaan mallien määrittämiseksi ja yleisöä koskevan oppimisen lisäämiseksi.

Todista ulkoiset sosiaaliset tottumukset

Voit tietenkin myös käyttää sosiaalisen kuuntelun taktiikkaa nähdäksesi mitä muita aiheita ja sitoutumisia, joita yleisösi jäsenet osallistuvat.

Kyselytutkimukset

Lopuksi meillä on selkein tapa oppia lisää yleisöstänne: kysymällä heiltä kysymyksiä. Kyselyn luominen ja käynnistäminen ei kata paljon, varsinkin moderni työkalu, kuten SurveyMonkey.

Halutessasi tietää kohdeyleisösi, voit esittää kysymysmuodon ja lähettää sen sosiaalisille seuraajille ja sähköpostin tilaajille. Sieltä voit arvioida tuloksia (tai lukea ne manuaalisesti) ja päästä pois kaikista näkemyksistäsi, joita olet ikinä halunnut. Ainoa varoitus on, että saatat joutua kannustamaan osallistumista palkintoon tai palkkioon.

Kaikki nämä strategiat auttavat sinua paremmin ymmärtämään kohderyhmätietojasi, mutta muista, että tämä on vain yhtälön toinen puoli. Kun tiedät avaintekijöidesi tottumukset, elämäntavat, käyttäytymiset ja mieltymykset, sinun täytyy silti muokata ja kehittää strategiaa vastaavasti.

Kaikilla käsityksilläsi on oltava mitattavissa oleva vaikutus - muutoin ne jäävät vain käsitteellisen ulottuvuuden alueelle. Tarvitset alhaisemman vaikutuksen.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Timothy Carter
Timothy Carter on digitaalisen markkinointitoimiston, OutrankLabsin, perustaja. Hän on myös Seattle-pohjaisen sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median toimiston, AudienceBloomin, liiketoiminnan kehittämisen johtaja. Kun Timothy ei kerro maailmalle hänen tekemästään suuresta työstä, hän suunnittelee seuraavaan matkaansa Havaijille juotavan jotain Kona-kahvia Source .


March 1, 2018