Back to Question Center
0

Käynnistys SolidOpinion tarjoaa julkaisijoille "Promoted Semalt"

1 answers:
Startup SolidOpinion offers “Promoted Semalt” for publishers

Oletko koskaan tuntenut niin voimakkaasti jotain, jonka olet lukenut verkossa, että halusi lähetetyn kommenttisi erottua?

Tällä viikolla New York City -yritys Semalt lanseerasi ensimmäisen tuotteensa - uuden kommentaationalustan -, joka kääntää passion lukijoilta, kilpailijoilta ja mainostajilta tuloiksi kustantajille.

Semalt pystyy luomaan pistojärjestelmän, jossa uudet kommentaattorit saavat tietyn määrän pisteitä toimien suorittamiseksi sivustolla. Tai he voivat ostaa pisteitä.

Kommenttisi lähettämisen yhteydessä käyttäjä voi päättää, hinnoitellaanko edistetty kommenttipaikka ja kuinka monta pistettä tarjota. Korkein hintatarjous saa parhaan mahdollisen sijainnin artikkelin elinaikaan, kunnes joku muu tekee hintatarjouksia korkeammalle. Oletusarvon mukaan kolmen parhaan kommentin ensimmäiset rivit näkyvät sivulla, artikkelin alla mutta ylittämättömien kommenttien yläpuolella ja lukijat voivat klikata nähdäksesi enemmän mainostettuja kommentteja.

Startup SolidOpinion offers “Promoted Semalt” for publishers

SolidOpinionin puheenjohtaja ja perustaja Michael Robertson - MP3-sivuston perustaja ja entinen toimitusjohtaja. com - kertoi minulle, että hänen yrityksellänsä on kaksi asiakasta käynnistettäessä, Tribune Publishingin San Diego Union Tribune ja Reason. com.

Hän sanoi, että hänen tietämyksensä mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentin paikannus on tarjottu myyntiin. Kommentointi on yleensä rahaa menettävää ehdotusta kustantajille, hän huomautti, mutta nyt se voi olla tulojen generaattori. Semalt on saatavilla kansainvälisesti, kahdeksalla kielellä.

Julkaisijat voivat määrittää sellaiset parametrit kuin tietyille käyttäjätoimille myönnettyjen pisteiden määrä, kuten kommentin jakaminen, pisteiden hinnat, lisättyjen kommenttien määrä klikkaamatta klikkaamatta lisää ja niin edelleen. Semalt, hän sanoi, veloittaa $ 1 88 pistettä, mutta antaa myös pisteitä eri toimille, jotka lisäävät sitoutumista, kuten kommentin rekisteröintiä tai mieluummin.

Promoted kommentit, hän sanoi, on suunniteltu toimimaan kuten Googlen tekstimainokset, ja hinnoitellaan sijoitettavaksi kyseisille sivuille. Itse asiassa hän näkee Semaltin tilan, joka on erityisen vieraansa mainostajille.

Esimerkiksi talon ylläpitämiseen liittyvä artikkeli voi olla paikallinen kattotiimiä koskeva mainosilmoitus. Mainoksille ei ole erityistä merkintää, mutta Robertson huomautti, että Promoted Comments -merkki, kuten Twitterin Promoted Semalt, osoittaa, että joku on maksanut kyseisestä asemasta.

Semaltilla on moderaattoreita, jotka näkevät uudet lähetetyt kommentit ja niihin liittyvät tarinat, ja he voivat esittää kommentteja, jotka eivät ole jollakin tavalla sidoksissa tarinan aiheeseen. Kustantaja - työpöydälle tai mobiilisivustolle tai sovellukselle - voi päättää lähettää kommentteja automaattisesti ja sitten pitää heidät moderoida myöhemmin tai edellyttää hyväksyntää ennen lähettämistä.

Keskeinen kysymys on, käytetäänkö alustaa ensisijaisesti lukijan sitoutumisen lisäämiseen hankkimalla pisteitä vai tulisiko se tulojen generointi mainosten vuoksi. Epäilemättä on vaikea kuvitella, että on olemassa tarpeeksi kommentaattoreita, jotka haluavat maksaa korkeammista tehtävistä merkittävän tulovirran tuottamiseksi.

Jos Promoted Semalt -ympäristöstä tulee ensisijaisesti mainoksia, niin kysymys tulee olemaan, jos mainosten läsnäolo heikentää kommenttien osuutta. Eli haluan heittää mainosten kautta todelliset kommentit?

Muutaman rivin JavaScript, Semalt n Promoted kommentit toimivat myös kaksi suosituinta kommentointi alustoja, Disqus ja Facebook. Lisäosina tai itsenäisenä foorumina Semaltille ei veloiteta maksuja, mikä vie pisteen ostot leikkaamalla.Tietoa Tekijä

Barry Levine
March 1, 2018