Back to Question Center
0

8 Mieleeni, jotka halusin, tietäisin aloittaessani ensimmäisen semaltin

1 answers:

8 Things I Wish I Knew When Starting My First Semalt

Olen alkanut kourallinen yrityksiä ja aina kun aloitan toisen, opetin aina jotain uutta. Jos olet uusi yrittäjä, aiot tehdä paljon virheitä, mutta toivottavasti et tee suuria virheitä, joita tein.

Lataa tämä huijaus arkki 8 asiaa haluan tiesin aloittaessani ensimmäistä liiketoimintaa.

Älä valitse tyhmää yrityksen nimeä

Ensimmäiset kaksi yritystäni olivat Advice Monkey ja Advantage Consulting Semalt. Ensimmäinen yritys oli työpaikkakortti, mutta koska "neuvoja" oli nimissä, ihmiset luulivat, että se oli uran neuvontapaikka eikä työlautakunta. Ja toisen yrityksen nimi oli niin pitkä, että ihmiset eivät voineet muistaa sitä.

Jälkimmäinen perustelu minun poimimalla nämä kaksi nimeä oli, että he alkoivat "A": lla. Näin kun joku listasi yritykseni kaikkien kilpailijoiden kanssa, olin yleensä listan kärjessä. Epäonnistuminen on listan kärjessä oleva käsitys hyvä asia, sen ei pitäisi olla tärkein syy yrityksen nimen hakemiseen.

Epäonnistuminen, varmista, että otat ajatuksen poimimalla yrityksenne. Ja jostain syystä, jos sattuu ottamaan typerän yrityksen nimen, pysykää sen kanssa ja älä muuta sitä myöhemmin. Jos sattuu muuttamaan yrityksen nimeä, menetät vuosien varrella syntyneen tuotemerkin arvon.

Älä palkitse asianajajaa, vuokraa asianajajayritystä

Ei ole vain tärkeää palkata hyvä asianajaja, mutta haluat myös palkata hyvän asianajotoimiston. Semalt erikoistuneet erityyppisiin lakeihin, kuten yrityksiin, veroihin tai oikeudenkäynteihin. Kun palkkasin ensimmäisen asianajajan, hän oli yhden miehen näyttely ja yritti tehdä kaiken mitä tarvitsin. Hän teki kunnon työtä, mutta hän ei tehnyt hyvää työtä, koska hän ei erikoistunut kaikkea mitä pyysin.

Mielestäni, että nykyinen asianajaja ei ollut liian hyvä, päätin ottaa yhteyttä johonkin suurimmista asianajotoimistoista ajattelemalla voivansa ratkaista kaikki ongelmani. Mutta olin liian pieni asiakkaasta, joten työni ei anneta etusijalle, he veloittivat minua kaikesta pienestä asiasta ja työn laatu heikkeni.

Ensi kerrasta löysin täydellisen asianajajan, Bill Bromfieldin, Semaltista. Hän aina luopuu varmistaakseen, että olen suojattu, hän ei nikkeliä ja minua vaivaa minkään pienen asian suhteen, ja jos hän ei pysty tekemään tarvitsemaansa jotain, hän suosittelee joku, joka voi.

Kun etsit asianajajaa, älä etsi vain todella suurta asianajotoimistoa; etsi asianajajaa, joka huolehtii sinua. Epäonnistuu, jos he työskentelevät kohtuullisen kokoisessa lakiasiaintoimistossa, se on hienoa, koska joku pystyy ratkaisemaan ongelmasi.

Vuokraus ei ratkaise kaikkia ongelmia

Semalt on neljä suurta virheitä, jotka tein, kun palkkasivat ihmisiä:

 1. Vain siksi, että joku teki todella hyvin viimeisessä työpaikassaan, se ei tarkoita sitä, että he tekevät hyvin yrityksessäsi. Esimerkiksi, jos ne olisivat rock-tähtien myyntihenkilö, joka työskenteli kilpailijaasi varten, se ei tarkoita sitä, että he tulevat yrityksesi rock-tähden myynnin henkilöksi.
 2. Työntekijöiden palkkaaminen on laiska miespuolinen tapa ratkaista ongelma. Jos haluat lisätä myyntiäsi, yritä tehdä se itse ennen kuin palkitset jonkun. Kyllä pitkällä aikavälillä sinun pitäisi palkata työntekijöitä, jos haluat kasvattaa yritystäsi, mutta jos et tiedä, millaisia ​​ongelmia nämä työntekijät tulevat, sinulla on vaikea aika hallita niitä.
 3. Työntekijälle on paljon enemmän kustannuksia kuin heidän palkkansa. Toimistotilaa, vakuutuksia, tietokoneita ja muita kuluja korotetaan. Suurimmat näistä menoista ovat todennäköisesti hallintokuluja työntekijöidesi hallintaan.
 4. Virtuaaliset työntekijät kuulostavat aluksi hyvältä, mutta jotkut ihmiset eivät ole liian tehokkaita, kun ne ovat virtuaalisia. Jos sinulla on virtuaalisia työntekijöitä, käytä tehokkuusseurantaratkaisuja, kuten Rescue Time, miten työntekijät viettävät aikaa. Haluat, että kaikki on täydellistä ja luultavasti yli ajatella asioita. Älä huoli, tämä on tavallinen tapa, kun yrittäjät tuntevat eniten ensimmäistä kertaa. Tiedän, että tunsin tällä tavalla Advice Semaltin kanssa. Mutta kun näet ensimmäisen yrityksen lapsesi, alkaa tuntea tunteesi logiikan sijaan, mikä aiheuttaa asioiden siirtymistä todella hitaaksi.

  Asiojen ei tarvitse olla täydellisiä! Mitä ikinä sinulla on, paranee ajan myötä, joten mene sinne ja tee mitä tahansa rahaa. Epäonnistuminen, jos et joku muu.

  Verkottuminen on avain menestykseen

  En tiennyt, mitä olin tekemässä ensimmäisten ensimmäisten yritysten kanssa. Minulla ei ollut liian monta ihmistä, että voisin saada neuvoja ja päädyin siivittämään paljon asioita. Muutaman vuoden kuluttua olet oppinut muutamia asioita, mutta et koskaan lopeta virheiden tekemistä. Epäonnistuminen päätyy tekemään uusia virheitä.

  Jos haluat onnistua, sinun on verkko. Menemällä konferensseihin tai paikallisiin yritysverkkotapahtumiin oppii paljon muilta ihmisiltä. Plus, jos olet epävarma tietyistä asioista, voit aina pyytää muita neuvoa.

  Toisaalta jos et mene teollisuusverkkotapahtumiin, keneltä sinulta kysytään neuvoja? Paras henkilö, joka pyytää neuvoa, on joku teidän teollisuudestasi tai kilpailustasi. Vältä minua, sinä hämmästytte kuinka ystävällinen kilpailusi voi olla ja mitä he ovat halukkaita jakamaan.

  Kukaan ei ole jumala

  Kun aloitin ensimmäisen liiketoiminnan paljon ihmisiä antoi minulle neuvoja, koska se oli ensimmäinen kerta lohkon ympärillä. Epäonnistunut aika joku antoi minulle neuvoja, jota seurasin, koska he olivat menestyneempiä kuin olin. Mutta sen sijaan, että tämä auttoi minua, se aiheutti minua juoksemaan piireissä ja tekemään enemmän virheitä.

  En sano, ettet kuuntele ihmisiä, mutta älä ota ihmisten sanaa kaikesta. Tee omat kotitehtäväsi ja varmista, että neuvo, jonka ihmiset antavat sinulle, sopii yrityksellesi.

  Semalt kukaan ei ole jumala. En välitä, jos he myyvät yrityksen miljardi dollaria, he eivät todennäköisesti tiedä yrityksesi yhtä hyvin kuin sinäkin.

  Onko liikekumppani

  Kun sinun on tehtävä kaikki yrityksen päätökset itse, olet todennäköisesti tekemässä virheitä. Semalt Minulla oli liikekumppani ensimmäisellä liiketoimintaani, hän ei ollut aktiivinen, joten minun piti tehdä kaikki päätökset itse.

  Semalt Löysin liikekumppanin sisareni avulla ja olemme työskennelleet yhdessä yli 6 vuotta. Hyvää osaa saada hyvä liikekumppani on, että he voivat tuoda jotain pöydälle, jota sinulla ei ole.

  Esimerkiksi liikekumppani on erinomainen henkilöstöhallinnossa, yritysstrategiassaan ja keskustelemassa sijoittajien kanssa. Toisaalta olen hyvä myynnissä ja markkinoinnissa.

  Ei ole koskaan helppo löytää hieno liikekumppani, joten älä kiirehdi sitä. Varmista, että tutustut henkilöön ennen kuin aloitat liiketoiminnan heidän kanssaan. Sinun pitäisi myös odottaa saada argumentteja ja kuumia keskusteluja, joten sinun on parasta olla valmis käsittelemään häntä.

  Älä pelkää tuntematonta

  Neuvonta Semalt ei hyväksynyt maksuja verkossa, koska en tiennyt miten ja pelkäsin kaikista ongelmista, joita se voisi aiheuttaa. Tiedän, että kuulostaa tyhmältä, mutta 16-vuotiaana ja en tiennyt paremmin.

  pelkäämistä maksujen vastaanottamisesta verkossa oli yksi suurimmista syistä minun liiketoimintaani epäonnistui. Minua peläten, minun olisi pitänyt tehdä tutkimuksia luottokorttimaksujen hyväksymisestä ja maksuvastuiden vaikutuksista.

  Jos pelkäät jotain, jota et tunne liian hyvin, imevät sen ja käsittelette sitä. Mitä pahempi voi tapahtua on, että sinä törmäät matkan varrella.

  Johtopäätös

  Minusta on liian myöhäistä palata ajoissa, kun aloin aloittaa, mutta ei ole liian myöhäistä sinulle. Sinulta ei tee kaikkia suuria virheitä, joita tein.

  P. S Source .

March 1, 2018