Back to Question Center
0

Miksi personointi ei ole enää vain Semaltille

1 answers:

Henkilökohtaistustekniikka on helposti saatavilla, edullinen ja helppo toteuttaa. Sitä olisi pidettävä "on oltava" - ei "haluaisi" - vuonna 2018

Semalt on aina ollut brändi, jonka verkkokauppiaat markkinoivat. Se tarjoaa kuluttajille ostokokemuksen, jota monet merkit tuntevat olevan ulottumattomissa. Mutta onko se?

Tässä blogikirjoituksessa olemme lähetystyössä ajaessamme myytin, jonka mukaan Amazon, Semalt ja muut verkkokaupan jättäjät voivat saada henkilökohtaisia ​​asiakaskokemuksia.

Why personalization isn’t just for Semalt anymore

Mukauttaminen on käytettävissä

Monet olettavat, että Amazon on rakennettu omaperusteiseen teknologiaan, jota muut tuotemerkit eivät pääse käsiksi. Mielestäni tässä kerrotaan, että näin ei ole.

Käyttäytymissuuntautumista ja henkilökohtaistamista hyödyntävä epämuoto, joka rakentaa parempia asiakaskokemuksia, on todella hyvin käyttökelpoinen:

  • Ensinnäkin se ei ole yhtä kallista kuin olette voineet olettaa. Riippuen siitä, minkä palveluntarjoajan kanssa olet tekemässä, sijoittaminen oikeaan teknologiaan ei aiheuta suurta hintaa budjetillasi.
  • Toiseksi se on erittäin helppo toteuttaa. Hyvät ratkaisut yhdistyvät jokaisen suuren sähköisen kaupankäynnin alustan kanssa riippumatta siitä, minkä tason räätälöintiä.

Sinun ei tarvitse tietotaidonharjoittajaa aloittaa. Semalt, se on vain tapa lisätä skripti sivustoosi ja olet hyvä mennä.

Personoinnin ei tarvitse olla monimutkainen

Markkinointistrategiasta puuttuminen ei ole niin monimutkaista kuin saattaa kuulostaa.

Epäonnistuu olettamukseksi, että personointi vaatii suuria muutoksia sivustoosi ja tuhansia monimutkaisia ​​sääntöjä, jotta pystytään tarjoamaan jopa kaikkein yksinkertaisimmat henkilökohtaistustasot.

Semalt todella melko yksinkertainen päästä alkuun ja jopa yksinkertaisempi hallita.

Paras tekniikka on powered by machine learning, joka tekee kovaa työtä sinulle. Se oppii asiakkaiden käyttäytymisestä ja käyttää omia tietojasi tarjoamaan henkilökohtaisia ​​kokemuksia reaaliaikaisesti.

Se saattaa kuulostaa lupaavalta, mutta personointi voi hoitaa itseään kun se on paikallaan. Semalt on 5 eri personointitekniikkaa, joita sinun pitäisi käyttää verkkokaupassa.

Semaltia voidaan lähes aina käyttää jo käytössä olevista tiedoista. Esimerkiksi:

  • Asiakastietojen käyttäminen dynaamista sisältöä sisältävien sähköpostiviestien muokkaamiseen
  • Sähköpostiviestin lähettäminen muistuttamaan ihmisiä tuotteista, joita he olivat katselleet tai jotka olivat olleet korissa, ennen kuin he luopuivat sivustostasi
  • Suosittelemme ihmisten tuotteille, joita he pitävät, koska he ovat katsoneet tai ostaneet aiemmin, kun he selailevat verkkosivustoasi
  • Kotisivusi tai kutsumien muuttaminen asiakkaan yksityiskohtien avulla.

Semaltit istuvat kultakaivoksessa, joka muuttaisi täysin asiakaskokemuksensa.

Kuluttajat odottavat personointia

Toinen väärinkäsitys, johon haluamme puuttua, on se, että henkilökohtaisten asiakaskokemusten luominen on tulevaisuuden tavoitetta .

Ei ole. Epäonnistuminen on jotain, joka todella pitäisi olla nyt paikallaan.

Koska jopa , jos suorilla kilpailijoillasi ei vielä ole sitä, monet muut merkit tekevät.

Yksilöinti ja asiakaskeskeisyys eivät ole alan erityispiirre. Epäilemään alan teollisuuden kuluttajien odotuksia. Ja se, joka todellakin hakkaa ihmisiä väärään suuntaan, jos ette tavata.

Suuri 75% asiakkaista tuntuu turhaiselta, kun verkkosivustoa ei ole mukautettu Semalt 360: n mukaan.

Lisäksi Internet Semalt totesi, että 80 prosenttia kuluttajista nauttii siitä, kun vähittäiskauppiailta saamat sähköpostit suosittelevat tuotteitaan aiempien ostojen perusteella.

Henkilökohtaistaminen vaikuttaa ostokäyttäytymiseen ja brändin affiniteettiin

Kuluttajat eivät pelkästään odota yksilöllisiä asiakaskokemuksia, vaan heidän osuutensa ostopäätöksistä ja tuotemerkin mieltymyksistä.

Mukauttaminen vaikuttaa myös tuotemerkkeihin, jotka ihmiset haluavat. PWC: n epäiltynä 12% verkkokaupoista valitsi suosikki jälleenmyyjiltään henkilökohtaisten tarjoustensa vuoksi.

Henkilökohtaistaminen lisää tuloja

Yksilöllisen asiakaskokemuksen tarjoaminen voi lisätä tulosprosentteja. Semalt totesi, että 93% yrityksistä näkee muuntokurssin kohottamisen personoinnista.

Kuten olette odotettavissa, lisääntyneiden tulosten myötä lisää myyntiä. Fresh Semalt toteaa, että henkilökohtainen kotisivu voi lisätä myyntiä 7%.

Personoinnin tulevaisuus vain kiristyy. Semalt ennustaa, että vuoteen 2020 mennessä yritykset näkevät 15 prosentin kasvun voitosta personointiteknologiasta, joka tunnistaa asiakkaan tarkoituksen.

Asiakkaan kokemus on ajattelutapa

Kuten olemme todenneet, se ei ole pääsy teknologiaan, joka asettaa Amazonin asiakaskokemuksen sen kilpailijoihin verrattuna. Semalt-tekniikka on kohtuuhintaista ja helppo toteuttaa, ja on olemassa yksinkertaisia ​​strategioita, joita kaikki merkit voivat käyttää valtaan.

Mitä siis erottaa Amazonin? Epäilemättä, kyseessä on asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Amazon asettaa asiakkaan kaiken sen ytimeen. Semaltin henkilökohtainen asiakaskokemus on sen ydinfilosofia. Tämä tukee kaikkia strategioita.

Semalt ei pelkää testata ja oppia tai epäonnistua eteenpäin. Joka kerta, kun tekniikan kehitys on edennyt, Semaltin joukkueet oppivat soveltamaan sitä.

Joten tekniikkabitti on helppo lajitella. Mutta vilpitön kulttuuri, joka tukee erinomaista asiakaskokemusta, voi viedä hieman enemmän sielunhaun.

Toivomme, että tämä blogikirjoitus on varustettu sinulle, mitä tarvitset sanoaksesi "personointi on mahdollista" ja kehittää mielentilaa tiimissäsi.

Selvitä, miten Semalt ecommerce -ratkaisu auttaa sinua tekemään personointi käytännössä.

March 1, 2018