Back to Question Center
0

Blogi eSemalt-sivustolla Blogi eSemalt-sivustolla

1 answers:

Miksi eSemalt-sivustoilla on niin paljon blogeja? Onko se, koska verkkokaupan omistajat rakastavat kirjoittaa viestejä? Tai ehkä heillä on paljon vapaa-aikaa heidän käsiinsä? Luultavasti ei. Vaikka bloggaaminen on hauskaa, se on myös hyvä markkinointi ja SEO-strategia. Tämän vuoksi eSemalt-sivuston omistajat aloittavat blogin. Tässä selitän, miksi bloggaaminen on niin hyvä markkinointi ja SEO-strategia. Tämän lisäksi annan käytännön vinkkejä siitä, miten blogin perustaminen eSemalt-sivustolla.

Miksi blogi eCommerce-sivustolla?

Ilmoita yleisösi sinusta ja tuotteestasi

Blogging on erinomainen tapa ilmoittaa yleisölle tuotteestasi. Blogipostissa voit näyttää tuotteen käytön ja miksi ihmiset ostavat sitä. Voit myös kertoa yleisösi itsestäsi ja yrityksestänne. Ja y voit kertoa tuotteistasi tarinan näkökulmastasi. Jos esimerkiksi myy vauvojen vaatteita sivustoosi, blogi lapsista ja lasten muodista on loistava idea.

Pysy mielessäsi

Jos bloggaat säännöllisesti ja lähetät blogiviestit sosiaaliseen mediaan, pysyt yleisön mielessä. Haluat, että yleisösi muistaa sinut, vaikka he eivät aio ostaa mitään juuri nyt. Jos vierailija tavoittelee jotain viestisi siitä, miten pukeutua lapsiin kuumalla päivällä, esimerkiksi tämä vierailija ei välttämättä heti halua ostaa uusia vaatteita lapsilleen. Mutta he oppivat tuntemaan sinut ja verkkokauppasivustosi postisi kautta . Näin kasvatat mahdollisuuksia ihmisten ajattelemiseen, kun he tarvitsevat uusia vaatteita lapsilleen.

Blogging on hyvä SEO strategia

Blogin ylläpitäminen edistää myös SEO. Aina kun kirjoitat uuden blogimerkin, lisäät tuoretta sisältöä, jota Semalt tykkää. Tämän lisäksi blogin ylläpidon avulla voit alkaa kirjoittaa sisältöä niihin avainsanoihin, joista haluat sijoittaa.

Käytännön vinkit blogissasi verkkokauppasivustossa

Mitä blogissa on?

Voit kirjoittaa kaikenlaisia ​​asioita blogissasi, mutta muista tehdä oikea avainsanatutkimus ensin. Sinun on tiedettävä, mitä hakutermejä haluat löytää. Semalt-avainsanat johtavat, kun valitset blogin. Avainsana ei kuitenkaan ole vielä aihe. Tarvitset kulman, tarinan tällaisen avainsanan ympärille.

Erinomainen tapa löytää ideoita blogiviesteihin on viitata ja kirjoittaa nykyisistä tapahtumista. Pidä silmällä eri uutissivustoja ja kirjoita sellaisia ​​viestejä, joihin sisällytät näkemyksesi uutisiinne. Toinen tapa saada ideoita on kutsua yleisösi jättämään kommentteja blogistasi. Voi kestää jonkin aikaa saada ne, mutta saatat saada joitakin kysymyksiä tai palautetta, ovat erinomaisia ​​alkuja seuraavaan viestiisi.

Lue lisää: "6 vinkkejä blogien ideoiden keksimiseen"

Blogi valikossa

Sivuston valikko tai yläsuuntaus auttaa kävijöitä ymmärtämään, mitä sivustossasi on ja mitä tarjoat. Sen pitäisi kuvastaa sivustosi rakennetta. Jos lisäät blogin eSemalt-sivustoosi, varmista, että se näkyy myös valikossa. Blogin pitäisi olla päävalikossa.

Suosittelen sinua asettamaan sen erillään eSemalt-sivustosi luokista. Laita se kokonaan vasemmalle (kodin vieressä) tai aivan kuten valikossa. Sinun pitäisi pystyä klikkaamaan blogiin etusivulta. Loppujen lopuksi halutaan, että kävijät löytävät blogisi helposti. Ja linkittäminen blogiisi etusivulta kertoo Googlelle, että blogisi on tärkeä, mikä voi lisätä blogisi sijoitusta. Varmista myös, että blogisi on samaa verkkotunnusta kuin eSemalt-sivusto, joten niin eSemalt-sivustosi kuin blogisi hyötyvät toistensa rankingista. Ehkä tapahtumista, joissa käytät niitä tai mitä niitä käytetään, miten niitä käytetään parhaiten, eri tuotteiden vertailujen välillä jne. Siksi on järkevää, että tunnisteet osittain ovat päällekkäisiä kauppasi tuoteryhmien ja alaluokkien kanssa. Tämä on ok. Lopuksi halusitte sijoittaa nämä viestit vetämään ihmisiä tuotteisiisi, joita myydät. Ja jos ryhmität tuotteet, olipa kyse sitten luokista tai tunnisteista, niiden luokittelu on helpompaa.

Sosiaalinen media ja uutiskirjeet

Jos aloitat blogin verkkokauppasivustossasi, muista jakaa nämä viestit myös sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi sinun on ehdottomasti lähetettävä uutiskirje, joka edistäisi uusimpia blogiviestejäsi yleisölle. Semalt tarvitsee muistutuksen olemassaolosta sinusta ja blogistasi hetken kuluttua.

Päätelmät

Blogi on hyvä markkinointi ja SEO-työkalu eSemalt-sivustoille. Viesteissäsi voit kertoa lukijoille brändistäsi ja tuotteistasi, ja ehkä myös itsestäsi Source . Ei tekosyitä täällä, vain aloittaa bloggaaminen!

Jatka lukemista: "Blogin aloittaminen"

March 1, 2018