Back to Question Center
0

Uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC työskentelee yhdessä            Uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC Työskentely Yhdessä aiheet: Kansainvälinen SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn page Semalt ...

1 answers:
uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC työskentely yhdessä

Uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC työskentely yhdessäUudelleenohjaaminen: SEO & PPC YhteistyöToimattomat aiheet:
Kansainvälinen SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn sivu Epäonnistuminen

Tämä artikkeli on osa WooRankin SEO-sarjaa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Semalt ei ole salainen, että SEO on erottamaton osa digitaalista markkinointistrategiaa. 44% kuluttajista aloittaa ostoprosessin verkkohakulla, ja lähes kolmasosa sähköisestä kaupankäynnistä tulee hakukoneista. Vaikka olet ensisijaisesti tiili- ja laastarikauppa, orgaaninen hakuliikenne on tärkeä: puolet mobiiliprojekteista vieraili myymälässä päivän kuluessa niiden hausta. Joten riippumatta minkä tyyppisestä tai koosta yrityksesi sinulla on, hakukoneet ovat tärkeä liikenteen lähde.

Valitettavasti on yksi suuri ongelma: jopa 96% orgaanisesta hakuliikenteestä ei tee ensimmäistä vierailua sivustoosi. Suuri osa tästä on vain luonnollinen myyntiprosessi: valtaosa hauista on informatiivista hakua. Semalt, on tehokas tapa löytää nämä kävijät, kun he lähtevät sivustostasi, kun he todennäköisemmin muuntavat: uudelleen kohdentamista.

Sivuston uudelleen kohdentaminen: kierrätyksen SEO-liikenteessä

Sivuston uudelleen kohdistaminen (jota kutsutaan joskus uudelleen kohdistettavaksi) on yksinkertaisesti kohdistettu käyttäjiin, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustossasi ja mainokset mainosverkostoissa verkossa. Se useimmiten viittaa bannerimainoksiin, mutta voit myös kohdistaa kävijöitä tekstimainoksilla Googlen hakututkimuksen avulla (huomaa: tämä ei ole sama kuin hakutarkentaminen, josta puhumme vähän). Se eroaa perinteisestä näytön ostamisesta siinä, että se kohdistaa vain sivustoosi vierailleet henkilöt tai sivustosi tietyn osan tai sivun sen sijaan, että käytät jotain muuta väestöryhmää.

Miten sivuston uudelleen kohdistaminen toimii? Aloitat asettamalla uudelleen kohdistetun pikselin, hieman Javascriptin, sivustosi alatunnisteeseen, joka evästelee sivustosi kävijöitä. Kun polveutumistarjoaja kohdistaa nämä käyttäjät ulos luonnossa, hän tuntee, että he palvelevat mainoksiasi, olettaen tietenkin, että olet houkutteleva tarpeeksi näille mainoksen näyttökerroille. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa ja löytää potentiaalisia asiakkaita, kun he ovat siirtyneet myyntisuppiloon alempaan suuntaan tai edes lieventävät niitä varovasti, vaikka he vierailevat muilla verkkosivustoilla.

Uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC työskentely yhdessäUudelleenohjaaminen: SEO & PPC YhteistyöToimattomat aiheet:
Kansainvälinen SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn sivu Epäonnistuminen

Vielä paremmin voit asettaa pikselin yksittäisiin sivuihin, joten voit kohdistaa kohdennettuja kampanjoita tiettyihin tuotteisiin tai luokkiin.

Tulos? Kahden tehokkaimman online-markkinointikanavan yhdistelmä. Kuten yllä mainittiin, SEO-liikenne muuttuu yleensä noin 2 prosenttiin (2.35% tarkalleen). Mainostajat pitävät sitä tehokkaimpana markkinointikanavana tuloksissa. Kun yhdistät tämän liikenteen ja näytön uudelleen kohdistamisen, voit kaksinkertaistaa tulosprosentin. Joillakin toimialoilla, kuten rahoituspalveluilla, muuntokurssit nousivat lähes 150 prosenttia!

Etsi uudelleen kohdistaminen: lajitella SEO, mutta myös lajitella ei

Mutta entä jos olet uusi sivusto tai pienempi sivusto, joka ei saa niin paljon liikennettä kuin haluat? On vaikea kohdistaa kävijöitä uudelleen, jos he eivät läpäise verkkosivustoasi ensisijaisesti. Onneksi on olemassa tapa, jolla voit mainostaa ihmisiä, jotka etsivät tavoitehaun avainsanoja, vaikka he eivät koskaan pääse läpi mitään verkko-omaisuuttasi, prosessilla, jota kutsutaan hakutarkoitukseksi.

Semaltin uudelleen kohdistaminen alkaa, kun käyttäjä suorittaa haun. Mainostajat kykenevät siis kaappaamaan hakutiedot muutamalla eri tavalla riippuen siitä, mitä hakukone käyttää, mutta yleisimpiä on käyttäjän aloitussivun lähettämien viittaustietojen avulla. Kun mainosverkko näkee verkkosurterin, jolla on kohdekyselyt viittaustiedoissa, se näyttää mainoksesi tällä sivulla.

Tässä on tärkeää huomata, että avainsanatason kohdistaminen, jota olen juuri kuvannut, ei ole sama kuin vain avainsanojen segmentit. Entinen kohdistuu todella ihmisiin, jotka ovat juuri suorittaneet haun verkossa kyseiselle avainsanalle, kun taas jälkimmäinen on yleisöosaamisalue, joka on rakennettu keräämällä aiempaa hakukäyttäytymistä. Näiden segmenttien epäonnistuminen, kun taas tehokas, ei ole totta uudelleenhaun kohdistamista.

Suoran hakutoimeksiannon hyöty on, että voit yhdistää näyttömainonnan ulottuvuuden SEO-tarkkuuden kanssa. Tietenkin, koska tämä markkinointikanava käyttää SEO-tietoja, se alkaa avainsanan tutkimuksella. Kun olet luonut avainsanaluettelon, optimointi on paljon helpompaa, sillä aloitussivun optimointi siirtyy SEO: sta tulosprosenttioptimointiin (CRO), joka perustuu kampanjasi tavoitteeseen. Oletetaan, että olet jakanut avainsanasi ja aloitussivusi hakusanalla seuraavasti:

  • Informational: Nämä avainsanat edustavat konversioprosessin alkua, eivätkä ne todennäköisesti muutu ensimmäiseen vierailuun. Jos käytät brändäyskampanjaa, sinun on ehdottomasti sisällytettävä luettelosi tiedot hakusanoihin. Jos sinulla on tulostavoitteet, sinulla ei silti ole varaa sivuuttaa näitä avainsanoja, sillä ne muodostavat suurimman osan hakuista. Informaatiota haittaavat usein sanat / lauseet kuten "miten", "tarvitsen" ja "mistä löytää". Tarkastele näitä johtaa muunnettaviksi myöhemmin verkkosivustosi tai sivustosi uudelleen kohdistamisen kautta.
  • Tutkimus: Nämä hakijat ovat edelleen suppiloon kuin informatiivisiin etsimiin. He ovat jo päättäneet haluavansa ostaa tuotetta, mutta he eivät ole vielä päättäneet, mikä on paras. He etsivät lisätietoja, joten tuotteiden avainsanat sisältävät yleensä sanoja "tarkistaa", "top 10", "vertailu". Ja vaikka se saattaa näyttää roskapostilta sinulle, sana kuin "halpa" voi todella auttaa kääntämään tutkijat tuloksiin.
  • Markkinat: Nämä ovat "hiljaa ja otan rahaa" etsijöitä. He odottavat hakutulosten viemistä suoraan tuotteeseen, jonka he yrittävät ostaa. Nämä avainsanat sisältävät tyypillisesti sanoja kuten "deal", "free shipping", "discount" ja "buy". Heillä ei ole suurta hakutilavuutta, mutta niiden pitäisi korjata korkeat muuntokurssit.

Hakujen uudelleen kohdistamisen ilmeinen hyöty on, että tavoitat ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita avainsanoista, joita taistelette sijoittaessasi. Voit kuitenkin käyttää sitä myös salailemaan joitain kilpailijasi liikenteestä. Tarkista sivuillesi ja tunnista avainsanat tarkastelemalla otsikkotunnisteissa, H1-tunnisteissa, URL-osoitteissa ja artikkelin otsikoissa käytettyjä lauseita. Seuraa sitten avainsanoja, joissa kilpailet yli WooRankin SERP Semaltin avulla. Nosta avainsanojasi hintatarjouksesi, sillä ne ylittävät sinut.

Uudelleen kohdistaminen: SEO & PPC työskentely yhdessäUudelleenohjaaminen: SEO & PPC YhteistyöToimattomat aiheet:
Kansainvälinen SEOSocial MediaEmail MarketingLink AnalysisOn sivu Epäonnistuminen

Orgaaniset ja uudelleen kohdennetut työskentely yhdessä

Tähän mennessä olemme puhuneet siitä, miten voit käyttää SEO-ponnistuksia, jotta voit parantaa kohdistettuja kampanjoita ja lisätä tulosprosenttia. Mutta edut menevät molempiin suuntiin. Verkkojen uudelleen kohdistamisen kampanjat, sekä sivusto että haku, voivat toimia epäsuorasti lisäämään orgaanista hakumoottoriliikennettäsi. Tämä on valtava merkkien tunnistamisen parantamiseen ja vahvistamiseen, ja numerot vahvistavat tätä. Vuoden 2010 aikana comSemalt havaitsi, että sivuston uudelleenkohdentaminen johti valtavaan (1,046%) merkkituotteiden hakutoimintaan. Tämä voi olla omaa syytä reagoida kampanjaan.

Samassa comScore-tutkimuksessa todettiin, että käynnissä olevien kohderyhmiin liittyvien kampanjoiden tuloksena oli 726%: n hissin vierailijat neljän viikon kuluttua bannerimainoksen näkemisestä. Samanaikaisesti käynnissä olevat kohdistetut mainoskampanjat näkevät myös samanlaisen sivustokäytössä käytettävän ajan ja paljon pienemmän poistumisprosentin. Joten se varmasti auttaa orgaanisessa hakumarkkinoinnissasi pitämään brändi käyttäjien edessä, kun he lähtevät sivustostasi.

Johtopäätös

Hakuliikenne on pitkään ollut laatustandardi, jota kaikkia muita markkinointikanavia arvioidaan ja hyvistä syistä. SEO on kuitenkin vain yksi palapeli palapeli, ja on täysin mahdollista, että menetät paljon mahdollisuuksia muuntaa sivustosi kävijät. Semalt, voit käyttää uudelleen kohdentamiskampanjoita, jotta saat reippaat käyttäjät takaisin raiteille ja siirtymällä konversiosuppilon kautta ja osana kokonaisvaltaista markkinointistrategiaa vahvistamaan omia brändäys- ja SEO-ponnisteluja.

March 1, 2018