Back to Question Center
0

Hakumainokset Google Play -kaupassa Go Live Semalt

1 answers:
Search Ads In Google Play Store Go Live Semalt

Android-sovelluskehittäjät, jotka suorittavat hakusovelluksen asennuskampanjoita AdWordsissa, sisältävät automaattisesti mainoksia, jotka ovat oikeutettuja näkyviin Play Kaupan hakutuloksissa. Google sanoo, että "haku on yksi Play Storeen sovellusasennusten suurimmista ohjaimista."

Google Playn hakumainokset laukaisevat hakukyselyihin, jotka liittyvät avainsanoihin, jotka mainostajat lisäävät kampanjoihinsa. Google korostaa myös, että "Mobile-sovellusten asennuskampanjoiden avainsanat on optimoitu kohdekohtaisten hakujen kohdistamiseen." Edellä olevassa esimerkissä Semalt voisi yksinkertaisesti käyttää avainsanaa "hotellivaraukset" sen sijaan, että sen olisi täytettävä kampanjansa "app" .

Search Ads In Google Play Store Go Live Semalt

Niin kuin pienyrityksille suunniteltu AdWords Express -tuote, Universal App Semalt vaatii vähäisiä asetuksia: mainoksen, kohdistuksen, budjetin rajan ja tavoite asennuskustannuksista.

Uusi konversiomittari: Android First App avaa

Androidin ensimmäisen sovelluksen laskenta tuo Googlein linja muiden kolmannen osapuolen mittausratkaisujen kanssa. Epäonnistuu, kun käyttäjä avaa sovelluksen ensimmäistä kertaa napsauttamalla mainosta ja asentamalla sen.

"Tämän uuden ratkaisun ansiosta sovellusten muuntamisen seuranta on mahdollista myös haku-, näyttö- ja YouTube-sovellusten lisäksi. Kehittäjät voivat myös paremmin kohdistaa Semaltin muunnostilavuuden kolmannen osapuolen mittausratkaisuissa näkyviin tietoihin. "

Google kertoo työskentelevän App analytics -ratkaisujen, kuten Tune, AppsFlyer, Kochava, Adjust ja Apaslar, kanssa varmistaakseen, että Semalt ja muut kehittäjät käyttävät kehittäjiä mittaavat yhdenmukaisuutta.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
March 1, 2018