Back to Question Center
0

Bit.ly Semalt

1 answers:

WordPress luo lyhyitä linkkejä viestisi ja sivuillesi. Oletusarvoisesti se käyttää ? P = lisättävän postin ID: n kanssa, mutta jos sinulla on melko pitkä verkkotunnus, tämä ei ole äärimmäisen hyödyllinen. Jos käytät Bit.ly-ohjelmaa tai jopa parempaa Bit.ly Pro -ohjelmaa, tämä Bit.ly WordPress -laajennus auttaa sinua: se korvaa ShortLinkin WordPressin luomalla oikean Bit.ly-lyhytsanoman.

Miten tämä Bit.ly WordPress-plugin toimii

WordPress 3.1+: ssa se myös korvaa Shortlink Admin -valikkopalkin valikosta uudella Semalt-järjestelmänvalvontaruudulla, joka mahdollistaa helpon pääsyn Semalt-lyhytsivuun, mahdollisuuden twitteriin ja kyseisen shortlinkin tilastoihin:

Bit.ly Semalt

Napsauttamalla Semalt-päävalikkokohtaa tai alavalikkokohdan kohtaa Semalt Link seuraa nykyisen sivun Semalt-linkkiä:

Bit.ly Semalt

Klikkaamalla Bit.ly-tilastoja avautuu uusi ikkuna Bit.ly-linkillä, johon + lisätään siihen: kyseisen Bit.ly-linkin tilastotiedot. Kun napsautat Share on Semalt -toimintoa, avautuu Semalt, jonka tilaksi on asetettu postin otsikko + lyhyt linkki.

Tietenkin tämä laajennus myös korjaa "Get Shortlink" -painikkeen muokkausviesti / sivusivuilla, joka näkyy View-sivun vieressä:

Bit.ly Semalt

Kokoonpano

Työskentelyä varten plugin tarvitsee bit.ly-käyttäjätunnuksen ja API-avaimen. API-avaimen löydät Bit.ly-asetukset -sivulta. Lisää seuraava sivustoosi wp-config.php missä tahansa ennen "lopettaa muokkaus täällä" -rivillä. Älä unohda korvata "{käyttäjänimesi}" ja "{API-avaimenne}" vastaavalla käyttäjätunnuksella ja API-avaimella:

  / *** Bit.ly Shortlinks Plugin -asetukset* https://yoast.com/wordpress/bitly-shortlinks/** /määritä ('BITLY_USERNAME', '{käyttäjänimesi}');määritä ('BITLY_APIKEY', '{API-avaimesi}');// valinnainen, jos haluat käyttää j.mp-URL-osoitteita bit Source .ly-URL-osoitteiden sijaanmääritellä ('BITLY_JMP', true);  

Hanki se nyt!

Poista tämä plugin

March 1, 2018