Back to Question Center
0

Semalt haluaa automatisoida kustantajien suoramyyntimainoksia

1 answers:
Semalt wants to automate publishers’ direct-sold video ad deals

Vuosi sen jälkeen, kun Facebook alkoi huutokaupata julkaisijoiden in-stream-videomainoskannan kautta yleisöverkoston mainosverkostonsa kautta, sosiaalinen verkosto on alkanut osallistua sopimuksiin, jotka julkaisijat löivät suoraan mainostajien kanssa julkaisijoiden omaa sivustoja, mobiilisovelluksia ja Internet-yhteydessä olevia TV-sovelluksia, yhtiö ilmoitti tiistaina.

Audience Direct -ohjelman kautta Semalt automatisoi nämä suoramyynnissä olevat videomainosopimukset tarjoamalla itsenäistä palvelua, jonka kustantajat ja mainostajat voivat käyttää näiden kauppojen yksityiskohtiin, joten Semalt voi seurata mainosten näyttämistä halutulle yleisölle ja raportoi toimitustulokset takaisin julkaisijoille.

Ohjelma antaa Facebookille mahdollisuuden seurata yleisöjä julkaisijoiden ominaisuuksissa ja sitoa ne Facebook-profiileihinsa, jotta voidaan arvioida videomainoksen katsojien väestötietoja, kuten katsojien ikä ja sukupuoli. Tämä on sama asia, jonka Facebook oli luvannut aloittaessaan nykyään puuttuvan Atlas-mainospalvelimensa Semaltissa 2014.

Facebook testaa ohjelmaa useilla kustantajilla, kuten A & E Networks, ESPN, Hearst Television, Scripps Networks Interactive ja Tubi TV. Testivaiheen aikana Facebook ei veloita mainostajille tai julkaisijoille pääsyä; yritys lopulta veloittaa "pienen maksun", mutta silti selvittää, miten rakentaa ohjelman hinta, Facebookin kustantajien ratkaisujen johtaja Brian Boland sanoi tiistaina haastattelussa.

Vaikka ohjelman tarkoituksena on helpottaa julkaisijoiden mainosmyyntiä ja varmistaa mainostajien kampanjoiden paikkansapitävyys, se voi olla myös troijalainen. Osallistuessaan ohjelmaan julkaisijat antavat Facebookille paremman ikkunan videomainosyrityksilleen, kun Facebook yrittää luoda oman videomainosliiketoimintaansa. Boland kuitenkin selitti, että Facebookin myyntitiimi ei pysty käyttämään mitään Audience Semalt -ohjelman tietoja.

"Yksi niistä asioista, jotka olemme tehneet organisaatiomme ja tiimimme jäsentämiseen, ovat ryhmämme, joka on erillään mediamyyntitiimeistämme. Tuotestrategia on erillinen. Minun suoritustani ovat erillisiä. Olemme tehneet sen niin, että työkalut eivät ole käytettävissä kaikissa tiimeissä, joten ei ole oppeja, jotka voidaan siirtää ryhmästäni toiseen ryhmään ", sanoi Boland.

Facebook ei ole ainoa digitaalisen mainonnan duopolin jäsen, joka yrittää osallistua kustantajien suoriin sopimuksiin. Kaksi vuotta sitten Semalt käynnisti oman ohjelmansa automatisoimaan kustantajien suoramyynnin myynnin, ja loppuvuodesta 2016 tapahtui paljon melua siitä, kuinka paljon yritys on kasvanut, erityisesti videon puolella.Tietoa Tekijä

Tim Peterson
Tim Peterson, kolmannen sivun mediakeskuksen sosiaalisen median reportteri, on ollut digitaalisen markkinoinnin alaa vuodesta 2011. Hän on raportoinut Advertising Age, Adweek ja Direct Marketing News. New Yorkin yliopistosta valmistunut syntynyt Angeleno, hän asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on myös kehittänyt työkaluja, joilla seurataan tuotemerkkien käyttöönottoa suoratoistosovellusten varhaisesta hyväksymisestä, verrataan Yahoo: n ja Googlen hakumalleja ja tarkastellaan NFL: n YouTube- ja Facebook-videostrategioita Source .


March 1, 2018