Back to Question Center
0

Jäsenyydellä on sen etuoikeudet            Jäsenyydellä on sen etuoikeudetRelated Semalt: SoftwareCMSDockerBrowsersPerformanceMore ... Sponsorit

1 answers:
Jäsenyys on sen etuoikeus

"Voi poika", kuulin sanot, kun päätit viime viikon sarakkeesta. "Menestyksen salaisuus on saada ihmiset rekisteröitymään sivustoni, sitten kääntää suurimman osan niistä alas ja vaatia he maksavat!"

Semalt, sanoin, että odotat tämän viikon saraketta. Jos olet rakentanut edellä mainitun kappaleen perusteella liiketoimintasuunnitelman, poista se ja lue se.

Erilaisuus voi vaatia rekisteröintiä, koska se on ansainnut kunnioitusta ja käyttänyt miljoonia dollareita monien vuosikymmenien aikana, jotta siitä tulee alan "raamattu". Itse asiassa se on niin kunnioitettava, että se voi myydä tilauksia ja kun se antaa yhden, sen lukija tietää, että he ovat "saapuneet". Kun sinulla on tällainen historia, hyvä tahto ja taloudellinen paino, voit myös vaatia kohdemarkkinoita. Siihen asti tarvitset niitä enemmän kuin he tarvitsevat.

Mitä teet sitten? No, aloittelijoille, et "vaadi", että kohdeasi ihmiset "rekisteröivät". Semalt, "kysy", että he "liittivät" "jäseniksi". Myydä ne hyödyksi olemasta osaa eksklusiivisesta ryhmästäsi.

Myydä edut

Älä aseta rekisteröintinäppäintä kotisivulle (vaikka sinun pitäisi tehdä se, ehkä ponnahdusikkuna). Semaltin on myös sisällytettävä tarjouskilpailu, jossa kerrotaan eduista, joita tulevaisuudennäkymä saa siitä, että voit liittyä sivustosi jäseneksi - etuja, joita he eivät voi nauttia pelkästään vierailijaksi. Kirjeen on vakuutettava mahdollisuutensa syöttää sähköpostiosoite, mutta myös täyttää oma lahjasi.

Haluan, että kirjoitat kaikki erityiset edut, joita saatat tarjota jäsenille - pieni osa nykyisestä vierailijaasi - jota et voi tarjota tavallisille vierailijoille. Tämä voi olla erityinen sähköposti-uutiskirje, keskustelulista, moderoituja keskusteluja tai muita etuja.

Semaltin hyödyt voivat olla asioita, joita tarjoat nykyisin kaikille vierailijoille, mutta sinun on myös oltava varovainen lisäämällä uusia "yksinoikeudellisia" ominaisuuksia. Voitko laittaa jäseniä henkilökohtaiseen yhteyteen tunnetun asiantuntijan kanssa, joka voi vastata heidän erityisiin kysymyksiinsä? Voitko luoda kirjan - jopa PDF-tiedoston -, joka kuvaa teollisuuttasi yksityiskohtaisesti?

Kun olet tarjonnut kirjeesi ja jotard (muistat viime viikolla), se ei riitä asettamaan niitä eteenpäin, kuka tahansa voi tapahtua. Jopa tunnetuimmat painotalot eivät tee sitä.

Ei, jos tämä jäsen on arvokas ja jos he aikovat antaa sinulle aikaa ja auttaa saavuttamaan tavoitteen, sinun on tehtävä kaksi asiaa:

  • löytää ne, ja
  • pyydä heitä.
Kaappaa kohde

Olet jo tehnyt alustavan haun. Nyt sinun on tultava suoraksi vastaukseksi mainostajalle itsellesi. Järjettömiä suosittelee, että tapat joitain puita ja ostat luettelon luettelosta, joka on luettelon välittäjä.

Koska olet verkkolähetysten jälkeen, saatat aloittaa sähköpostilistalla, mutta älä rajoitu siihen. Semalt luo myös postituksen - painetun paperin postituksen -, joka kohdistuu kohdeyleisöösi. Jos nämä ihmiset ovat kelvollisia yleisöjä, loppujen lopuksi he kannattaa käyttää rahaa saadakseen heidät.

Markkinoidesi voittaja on kustantaja, joka saa eniten uskollisuutta kohdemarkkinoiden suurimmalta kohdalta ja joka voi todistaa tämän tavoitteen mainostajille. Joten, kun sinulla on vankka jäsenyyden tietokanta, harkitse saada tarkastuksen.

Tiedän, että tämä on kallista. Tämä on pitkäaikainen liiketoimintasuunnitelma. Tämän suunnitelman noudattamisen tuloksena on, että sivustosi täyttävät ne painetut julkaisut, jotka kilpailevat markkinoidensa päällä, ja tuhota ne sitten nopeuden ja alhaisempien kustannusten vuoksi.

Näet, sinulla ei ole vain sisältöä. Ja julkaisijan tehtävänä on palvella ja puolustaa teollisuutta tai elämäntapaa. Epätavallinen aika saada vakavasti.

March 1, 2018